sava: ” Dakle na jesen UP! ” Nema šanse da više rastemo, predviđam do kraja godine CROBEX 2500[shocked]
Pretvorit ce ga u euro pa ce automatski vrijediti 7.27 manje,
Ocekujem ga negdje oko 666.66[wink]
BRUXELLES – Premijer Sanader rekao je kako je siguran da će Hrvatska ispuniti sve tražene uvjete. To je prvi puta da dužnosnici Europske komisije konkretno govore o datumu završetka pregovora.
Koje super vijesti a trziste nista?
eto vipy da ne kazes da sam druker ja samo govorim istinu i imam dokaze i cinjenice[thumbsup]
Koje super vijesti a trziste nista?
Objektivno vijest o dividendi HT-a je puno bolja i konkretnija – ali džabe [angry]
Ne nego up [thumbsup],down [bye], up [thumbsup],down [bye], up [thumbsup],down [bye], up [thumbsup],down [bye],
analizirajući Eu indexe od prekjučer kada su u prosjeku rasli za 100 bodova, danas identičan pad – e to sada nazivaju VOLATILNOST . , i to predviđaju do kraja godine. isto tako svjetski analitičari su podijeljeni oko kreditne krize u USA .Jedni kažu da je recesija jeftinija od mjera koje se poduzimaju da se u nju ne uđe, a drugi pak obratno i brane velike i srednje (jer mali su već bankrotirali) investicijske banke od bankrota. Rat i Iraku ,ali i po svijetu ameriku dnevno stoji 2bl$. i tako već godinama
wiking: ” vipy: ” nemoj nadrukavati von brauna [lol] wiking: ” slusajte me dobro ovo cu reci samo jenput [lol] ide odbijanac ” ” on je odustao pa treba novi vodja[lol] ” covjek ja lak na okidacu, sigurno ga i brokeri vole slusa savjete a i mnogo trguje [lol]
Istina, ubo sam danas LEDO na 12.001 kuna, i dio već prodao na 12.6k.[thumbsup]
Čini mi se da smo uzeli malo zraka, i onda nazad. Crobex -0,62%
Evo malo za smirenje…..gledanje dna….
Vaš link
Odbijanac samo što nije [thumbsup]
to vec mjesecima slusam [bye]
Možda, čak, i ove godine.
vipy:
”
wiking: ” vipy: ” nemoj nadrukavati von brauna [lol] wiking: ” slusajte me dobro ovo cu reci samo jenput [lol] ide odbijanac ” ” on je odustao pa treba novi vodja[lol] ” covjek ja lak na okidacu, sigurno ga i brokeri vole slusa savjete a i mnogo trguje [lol]
”
Istina, ubo sam danas LEDO na 12.001 kuna, i dio već prodao na 12.6k.[thumbsup]
Čini mi se da smo uzeli malo zraka, i onda nazad. Crobex -0,62%
Evo malo za smirenje…..gledanje dna….
Vaš link
A jesi lovu digao
Još jako malo…strpljenja molim