Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sava: ” Dakle na jesen UP! ” Nema šanse da više rastemo, predviđam do kraja godine CROBEX 2500[shocked]

Pretvorit ce ga u euro pa ce automatski vrijediti 7.27 manje,
Ocekujem ga negdje oko 666.66[wink]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

BRUXELLES – Premijer Sanader rekao je kako je siguran da će Hrvatska ispuniti sve tražene uvjete. To je prvi puta da dužnosnici Europske komisije konkretno govore o datumu završetka pregovora.

Koje super vijesti a trziste nista?

eto vipy da ne kazes da sam druker ja samo govorim istinu i imam dokaze i cinjenice[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Koje super vijesti a trziste nista?

Objektivno vijest o dividendi HT-a je puno bolja i konkretnija – ali džabe [angry]

Ne nego up [thumbsup],down [bye], up [thumbsup],down [bye], up [thumbsup],down [bye], up [thumbsup],down [bye],

analizirajući Eu indexe od prekjučer kada su u prosjeku rasli za 100 bodova, danas identičan pad – e to sada nazivaju VOLATILNOST . , i to predviđaju do kraja godine. isto tako svjetski analitičari su podijeljeni oko kreditne krize u USA .Jedni kažu da je recesija jeftinija od mjera koje se poduzimaju da se u nju ne uđe, a drugi pak obratno i brane velike i srednje (jer mali su već bankrotirali) investicijske banke od bankrota. Rat i Iraku ,ali i po svijetu ameriku dnevno stoji 2bl$. i tako već godinama

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

wiking: ” vipy: ” nemoj nadrukavati von brauna [lol] wiking: ” slusajte me dobro ovo cu reci samo jenput [lol] ide odbijanac ” ” on je odustao pa treba novi vodja[lol] ” covjek ja lak na okidacu, sigurno ga i brokeri vole slusa savjete a i mnogo trguje [lol]

Istina, ubo sam danas LEDO na 12.001 kuna, i dio već prodao na 12.6k.[thumbsup]
Čini mi se da smo uzeli malo zraka, i onda nazad. Crobex -0,62%
Evo malo za smirenje…..gledanje dna….
Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Odbijanac samo što nije [thumbsup]

to vec mjesecima slusam [bye]

Šta je meni ovo trebalo...

Možda, čak, i ove godine.

vipy:

wiking: ” vipy: ” nemoj nadrukavati von brauna [lol] wiking: ” slusajte me dobro ovo cu reci samo jenput [lol] ide odbijanac ” ” on je odustao pa treba novi vodja[lol] ” covjek ja lak na okidacu, sigurno ga i brokeri vole slusa savjete a i mnogo trguje [lol]

Istina, ubo sam danas LEDO na 12.001 kuna, i dio već prodao na 12.6k.[thumbsup]
Čini mi se da smo uzeli malo zraka, i onda nazad. Crobex -0,62%
Evo malo za smirenje…..gledanje dna….
Vaš link

A jesi lovu digao

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Još jako malo…strpljenja molim

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kao što rekoh ,minus se smanjuje [thumbsup]

New Report

Close