nemoj nadrukavati von brauna [lol]
wiking:
”
slusajte me dobro ovo cu reci samo jenput [lol] ide odbijanac
”
on je odustao pa treba novi vodja[lol]
vipy: ” nemoj nadrukavati von brauna [lol] wiking: ” slusajte me dobro ovo cu reci samo jenput [lol] ide odbijanac ” ” on je odustao pa treba novi vodja[lol]
covjek ja lak na okidacu, sigurno ga i brokeri vole
slusa savjete a i mnogo trguje
[lol]
danas je katastrofa
koje muljaze…
katastrofa je mali promet i nedostatak entuzijazma.
ovaj pad je samo posljedica manjka energije.
ocito je nekima na forumu dosadno pa drukaju ne bi li uhvatili koju kunicu u mutnom…
jadno…
slusajte me dobro ovo cu reci samo jenput [lol] ide odbijanac
Zar ti imaš toliko novaca da to sam možeš napraviti?
valentine: ” Ovo postavljanje po 10 komada je vipe nego jadno Kupnja – INGR-R-A 1 36.600,00 10 36.500,00 2 36.400,00 3 36.321,00 1 36.320,00 Prodaja – INGR-R-A 1 37.699,00 2 37.700,00 2 37.778,99 1 37.779,99 2 37.990,00 sad će sami sa sobom otrgovati i izgledat će kao kataklizma, kada ide na 40.000? ” Isto to se desilo jučer na otvaranju. Stavili 10 kom, pa maknuli u ključnom trenutku kad je pred kraj počelo onako padati. Koji muljatori. ZADNJI UPIT: 13.03. u 10:56 (Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više) Broj dionica u padu 58 84,06% Broj dionica u porastu 7 10,14% Broj dionica bez promjene 4 5,80%
sto se dogodilo s Von Brunom?
nemoj reci da su te toliko razocarali…
nema vise onog poletnog entuzijazma i optimizma?
zasto?
sad druka prema dolje…
ajd da objasnim na 4045 je bio pokusaj odbijanca 2x koji je propao vidi se ,sada je opet dupli odbijanac od 4036 koji vjerujem bude uspjesan.Ovo nije druk da cemo rasti nego samo da necemo padati[wink]
Good news?
Barroso: ciljni datum završetka pregovora s RH jesen 2009.
BRUXELLES, 13. ožujka 2008. (Hina) – Europska komisija će najesen ove godine objaviti da je ciljni datum završetka pregovora s Hrvatskom jesen 2009., ako Hrvatska ispuni potrebne uvjete, rekao je u četvrtak u Bruxellesu predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso nakon razgovora s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom.
Good news? Barroso: ciljni datum završetka pregovora s RH jesen 2009. BRUXELLES, 13. ožujka 2008. (Hina) – Europska komisija će najesen ove godine objaviti da je ciljni datum završetka pregovora s Hrvatskom jesen 2009., ako Hrvatska ispuni potrebne uvjete, rekao je u četvrtak u Bruxellesu predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso nakon razgovora s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom.
Mislim da to nije dovoljno za ovakvu situaciju koja se trenutacno kod nas odvija.Nadam se da nisam u pravu!
Priopćenje veli, ako ispuni potrebne uvjete…
Dobro je, pozitivni je sentiment ili idemo dalje do jeseni ove godine…[lol] [lol]
Dakle na jesen UP!
Nema šanse da više rastemo, predviđam do kraja godine CROBEX 2500[shocked]