Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Asko: ” … Mogli bi model uzeti od Slovenaca, oni su ispred tako i tako. Npr, uvesti radnu snagu koja bi odradila ne samo poslove na baušteli, tako bi dobili više vremena za utakmice, telku i zajebanciju, a istovremeno bi nam natalitet procvjetao. Zbog manje potražnje žena za trošenjem i šopingom (ne bi više stizale) pali bi nam troškovi narasla dobit a time i višak sredstava za investiranje, gdje??!? pa naravno tamo…[lol] ” Da uvezemo radje zene? Cujem da ih ima koje manje kvocaju i manje trose od nasih. Burza up, up onda! [cool]

čujem da su ukrajinke jako dobre.
ali puno kvocaju.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ako je netko od moderatora žena, mislim da su vam ovo zadnji postovi[lol] [lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Vlad, nemas pojma, jedino dobro izgledaju i dobre su u , jelte ..
Ali nikako zenit, em razveselis susjede, em nista ne zaradjuju a puno bi trosile [lol] [lol]

Jedno od rješenja koje mi se automatski nameće je prolijevanje krvi i punjenje zatvora

Hell is Empty and all the Devils are Here

Vlad, nemas pojma, jedino dobro izgledaju i dobre su u , jelte .. Ali nikako zenit, em razveselis susjede, em nista ne zaradjuju a puno bi trosile [lol] [lol]

al si i ti kojeg susjeda razveselio?
[lol]

Sad sam i ja počeo trabunjati, ajte zbogom, vidimo se za 30 godina, ko živ ko mrtav

Hell is Empty and all the Devils are Here

Jok, ali veseli studentski dani i studentske konferencije, eh ….[lol]

zmrklić,
šala mala,nhf.

Ali nikako zenit, em razveselis susjede, em nista ne zaradjuju a puno bi trosile [lol] [lol]

Banana, a? fck… Znaci istina je: zena koja vrijedi zlata kolko je teska, obicno tolko i kosta?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

zmrklic: ” Vlad, nemas pojma, jedino dobro izgledaju i dobre su u , jelte .. Ali nikako zenit, em razveselis susjede, em nista ne zaradjuju a puno bi trosile [lol] [lol] ” Banana, a? fck… Znaci istina je: zena koja vrijedi zlata kolko je teska, obicno tolko i kosta?

he he, rekli smo NE staljinu, i spasili se od Ex-ru mentaliteta
[lol]

Ako je netko od moderatora žena, mislim da su vam ovo zadnji postovi[lol] [lol]

Ja pokazem racun od diners-a od zene! Nema tog suda koji bi me osudio nakon toga!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Vidi se da si čovjek sa iskustvom. Kod mene bila jedna u susjedstvu…[lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close