Čini se kao da tržište stoji: sitni prometi, sve nešto blijedo. Možda ljudi zaista očekivaju da vide u kojem će smjeru krenuti INA?
sta mislite o saponiji i njezinim sirenjem u druge domene poslovanja tj. ovo sto pocinje gradit zgrade, ja sam na praksu isao u saponiu i to je bila otuzna firma sa puno recimo “posudivanja” od strane djelatnika, zgrade oronule menza reda radi i tako to, a sada menza takva da je nema ni crnomerec vojarna a ona stvarno ima dobru menzu, zgrade odlicne zaposlen kvalitetan kadar koji prolazi testiranja prije nego se zaposle, nema “posudivanja” od strane djelatnika sirenje u druge grane poslovanja, jel je vidite negdje za 5 godina, da nezaboravimo da gazda drzi 80%BiH trzista, kada bi recimo doslo do spajanja sa agrokorom zbog trzista Bih jel se agrokor vec prosirio na srbiju, po kojoj cijeni mislite da ce biti nakon 5god.[smiley11]
Mislim da mi je danas sigurnije kupiti DDJH ,a ne INU.
ovisi, DDJH nekako nije u centru zbivanja ali INA jest, iako bi volio da bude tako kao što ti kažeš
Mislim da mi je danas sigurnije kupiti DDJH ,a ne INU.
I Belje!
Jeli je samo meni na Mostichu pisalo da je najvisa cijena Ine 20.300kn?
darko09: ” Mislim da mi je danas sigurnije kupiti DDJH ,a ne INU. ” ovisi, DDJH nekako nije u centru zbivanja ali INA jest, iako bi volio da bude tako kao što ti kažeš
Ima nas još
Kupnja – “DDJH-R-A” Prodaja – “DDJH-R-A”
Količina Cijena Količina Cijena
3 151,04 1H 152,00
75 151,03 413 154,89
100 150,70 200 155,00
70 150,50 94 157,88
35 150,02 131 157,90