Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sonniboy:

kamo sreće kad bi taj napad shvatili kao povod konstruktivnoj traspravi…a ne samo kao puku zlonamjernu igricu koja služi zabavi nacije.

Niste me shvatili ekipa. Aludirao sam na nesto drugo. Recimo ovakav scenarij:

– smijena Rohatinskog,
– dovedu nekog kloniranog partijskog morona na celo HNB,
– ovaj prvi dan veli 1 EUR = 10 KN npr.

Misljenja i konzekvence?????

Ivek, nisi svjestan posljedica…katastrofalno…[sad]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ja se sad kredita našeg naroda sjetio sa euro klauzulama. Ak im rata poraste 30%. Hm…

No respect

Ivek, nisi svjestan posljedica…katastrofalno…[sad]

Pa dobro, nije bas Armageddon ako se pazljivo i postepeno napravi ali ako to budu ove sirovine radile ponavljam kao da NKV sljakera sa pajserom zaposlis na preciznoj mehanici. [embarass]

skype - ivek1234

Ja se sad kredita našeg naroda sjetio sa euro klauzulama. Ak im rata poraste 30%. Hm…

To je najmanje zlo, al inflacijska spirala nije šala i vrlo ju je teško zaustaviti…[sad]

Bingo! Zato mi nije jasno da dr. Ivo cacka mecku jer bi mogao imati dobar dio HR na ulicama….

skype - ivek1234

Pa dobro, nije bas Armageddon ako se pazljivo i postepeno napravi ali ako to budu ove sirovine radile ponavljam kao da NKV sljakera sa pajserom zaposlis na preciznoj mehanici. [embarass]

Misliš onako potiho da nitko ne skuži?… [lol] [thumbsup]

To je najmanje zlo, al inflacijska spirala nije šala i vrlo ju je teško zaustaviti…[sad]

Na zalost mislim da nam za spiralu nece trebati devalvacija kune…..

skype - ivek1234

Misliš onako potiho da nitko ne skuži?… [lol] [thumbsup]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Da, onak, preko noci i kao nista se nije dogodilo!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

Ma ne, nisam bas tako mislio…. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Kakva mrtva devalvacija, o čemu trabunjate. Što ćete sljedeće izmisliti, pad nataliteta, pa je red da padnu i dionice?

Hell is Empty and all the Devils are Here

je li rijesen ZERP?[proud]

Kakva mrtva devalvacija, o čemu trabunjate. Što ćete sljedeće izmisliti, pad nataliteta, pa je red da padnu i dionice?

E baš smo tebe čekali da nam objasniš to o natalitetu…[lol] [lol]

Da malo slusas sto se dogadja ne bi ovako bahato i arogantno nastupao!

skype - ivek1234

New Report

Close