Sonniboy:
”
kamo sreće kad bi taj napad shvatili kao povod konstruktivnoj traspravi…a ne samo kao puku zlonamjernu igricu koja služi zabavi nacije.
”
Niste me shvatili ekipa. Aludirao sam na nesto drugo. Recimo ovakav scenarij:
– smijena Rohatinskog,
– dovedu nekog kloniranog partijskog morona na celo HNB,
– ovaj prvi dan veli 1 EUR = 10 KN npr.
Misljenja i konzekvence?????
Ivek, nisi svjestan posljedica…katastrofalno…[sad]
Ivek, nisi svjestan posljedica…katastrofalno…[sad]
Pa dobro, nije bas Armageddon ako se pazljivo i postepeno napravi ali ako to budu ove sirovine radile ponavljam kao da NKV sljakera sa pajserom zaposlis na preciznoj mehanici. [embarass]
Ja se sad kredita našeg naroda sjetio sa euro klauzulama. Ak im rata poraste 30%. Hm…
To je najmanje zlo, al inflacijska spirala nije šala i vrlo ju je teško zaustaviti…[sad]
Ja se sad kredita našeg naroda sjetio sa euro klauzulama. Ak im rata poraste 30%. Hm…
Bingo! Zato mi nije jasno da dr. Ivo cacka mecku jer bi mogao imati dobar dio HR na ulicama….
Pa dobro, nije bas Armageddon ako se pazljivo i postepeno napravi ali ako to budu ove sirovine radile ponavljam kao da NKV sljakera sa pajserom zaposlis na preciznoj mehanici. [embarass]
Misliš onako potiho da nitko ne skuži?… [lol] [thumbsup]
To je najmanje zlo, al inflacijska spirala nije šala i vrlo ju je teško zaustaviti…[sad]
Na zalost mislim da nam za spiralu nece trebati devalvacija kune…..
Misliš onako potiho da nitko ne skuži?… [lol] [thumbsup]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Da, onak, preko noci i kao nista se nije dogodilo!!! [lol] [lol] [lol] [lol]
Ma ne, nisam bas tako mislio…. [lol] [lol] [lol] [lol]
Kakva mrtva devalvacija, o čemu trabunjate. Što ćete sljedeće izmisliti, pad nataliteta, pa je red da padnu i dionice?
Kakva mrtva devalvacija, o čemu trabunjate. Što ćete sljedeće izmisliti, pad nataliteta, pa je red da padnu i dionice?
E baš smo tebe čekali da nam objasniš to o natalitetu…[lol] [lol]
Da malo slusas sto se dogadja ne bi ovako bahato i arogantno nastupao!