Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kamo sreće kad bi taj napad shvatili kao povod konstruktivnoj traspravi…a ne samo kao puku zlonamjernu igricu koja služi zabavi nacije.

Scio me nihil scire

Tko se sjeća Ljube još, tri za groš…

Izgleda da bi Ljubo i Zoki bili bolji izbor. [embarass][embarass] Sada se sramim. [embarass][embarass]

Crobex bi bio na 2000-2500 i mogli bi samo UP ovako nas ADEZE samo lagano uskopljuje…… [embarass]

skype - ivek1234

SLK:

Tko se sjeća Ljube još, tri za groš…

Izgleda da bi Ljubo i Zoki bili bolji izbor. [embarass][embarass] Sada se sramim. [embarass][embarass]
Crobex bi bio na 2000-2500 i mogli bi samo UP ovako nas ADEZE samo lagano uskopljuje…… [embarass]

Kad malo bolje razmislim … [lol] [lol] [lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

kamo sreće kad bi taj napad shvatili kao povod konstruktivnoj traspravi…a ne samo kao puku zlonamjernu igricu koja služi zabavi nacije.

Niste me shvatili ekipa. Aludirao sam na nesto drugo. Recimo ovakav scenarij:

– smijena Rohatinskog,
– dovedu nekog kloniranog partijskog morona na celo HNB,
– ovaj prvi dan veli 1 EUR = 10 KN npr.

Misljenja i konzekvence?????

skype - ivek1234

Pa zar današnji pad amera nije sasvim normalan poslije rasta od 4%…jednostavno se mali pad nametao sam od sebe….niste mislili da će sad 5 x 4% svaki dan…

rast inflacije, više rate kredita…..ne dobro…ne dobro.
Svima je jasno da je nepovoljnim tečajem kune izvoz uškopljen….. no… devalvacija vrijednosti kune- da , ali postepeno na duži rok.

Scio me nihil scire

Neće se desit ništa, baš ništa…slijedit će mo slovenski model. Visoka inflacija nakon ulaska u EU.

Scio me nihil scire

Niste me shvatili ekipa. Aludirao sam na nesto drugo. Recimo ovakav scenarij:

– smijena Rohatinskog,
– dovedu nekog kloniranog partijskog morona na celo HNB,
– ovaj prvi dan veli 1 EUR = 10 KN npr.

Misljenja i konzekvence?????

Hm, dobra zarada za sve u deviznom cashu? Dobra love za gastarbajter penzionere? Dobra lova od izvoza?

Plus tisuću loših stvari…

No respect

rast inflacije, više rate kredita…..ne dobro…ne dobro.
Svima je jasno da je nepovoljnim tečajem kune izvoz uškopljen….. no… devalvacija vrijednosti kune- da , ali postepeno na duži rok.

U principu se slazem. Naime, danas je to pitanje potegnuto u Saboru. Prvi puta sam to javno cuo. Iako se slazem sa tvojim postom bottom line je nije da mi se svidja jer ako to ovi budu radili to ce biti kao slon u staklarni.

skype - ivek1234

Sonniboy: ” kamo sreće kad bi taj napad shvatili kao povod konstruktivnoj traspravi…a ne samo kao puku zlonamjernu igricu koja služi zabavi nacije. ” Niste me shvatili ekipa. Aludirao sam na nesto drugo. Recimo ovakav scenarij: – smijena Rohatinskog, – dovedu nekog kloniranog partijskog morona na celo HNB, – ovaj prvi dan veli 1 EUR = 10 KN npr. Misljenja i konzekvence?????

mislim da neće ići nikakva smjena…ovo ivo šalje samo poruku da se ne talasa nepotrebno…sada ga guze sa svih strana i najmanje mu još treba talasanje iz vlastite birokracije…

a ovo kakve konsekvence? …pa svi trube kako je crobex precjenjen, a nitko ne govori koliko je kuna precjenjena? ako su sve hrvatske firme u banani, a burza pokazuje nerealnu precjenjenu sliku…kakvu sliku pokazuje kuna u državi koja je prezadužena i koja kontinuirano generira deficit?
gdje je razlika? gdje? gdje?

Hm, dobra zarada za sve u deviznom cashu?

Sto bi Plavi rekao – Moze li bolje? [lol] [lol]

skype - ivek1234

Sonniboy: ” rast inflacije, više rate kredita…..ne dobro…ne dobro. Svima je jasno da je nepovoljnim tečajem kune izvoz uškopljen….. no… devalvacija vrijednosti kune- da , ali postepeno na duži rok. ” U principu se slazem. Naime, danas je to pitanje potegnuto u Saboru. Prvi puta sam to javno cuo. Iako se slazem sa tvojim postom bottom line je nije da mi se svidja jer ako to ovi budu radili to ce biti kao slon u staklarni.

da… polomit će sve diskretno…..[lol]

Scio me nihil scire

New Report

Close