Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inače, sva ekipa u FIMI ima ispod 30 godina, ali ovo je ipak rekord. S 3 mjeseca radnog iskustva prelazi u drugu firmu, a nakon godinu dana postaje portfolio manager. Ovom brzinom, do ljeta postaje predsjednik uprave FIMA grupe. A sljedeće godine preuzima Microsoft. Bem ti takve fond managere, zato i jesmo tu di jesmo, sve idiot do idiota

Pa ima ih i bilo ih je i puuuno mlađih, a sposobni su i pametni!
“I will tell you how to become rich. Close the doors. Be fearful when others are greedy. Be greedy when others are fearful.”- lecturing to a group of students at Columbia U. He was 21 years old. Warren Buffett

dobro jer znaš ti za još nekog osim Warrena Bufetta?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

dobro jer znaš ti za još nekog osim Warrena Bufetta?

A šta njemu fali!
Možda koja daska u glavi ili je prestar, a nekada je bio premlad…

Svi smo mi Warren Buffett

[lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Računalni program od 10 linija koda u perlu bolje bi upravljao fondom nego naši menadžeri. Zamisli, 2 godine zaredom ostvarivati prinos 60%, a onda minus 30%. Zaista je to znanje, znanje i iskustvo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Neka netko od stručnjaka sa foruma objasni zašto smo danas padali kad se Europa zelenila? I zbog čega ćemo padati sutra ?

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

mi gradimo burzu, burza krade nas[tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Računalni program od 10 linija koda u perlu bolje bi upravljao fondom nego naši menadžeri. Zamisli, 2 godine zaredom ostvarivati prinos 60%, a onda minus 30%. Zaista je to znanje, znanje i iskustvo

previše vise na forumu [lol] [lol]
i slusaju sto likovi trkeljaju [bye][bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ima li ovde navijaca Hajduka?
Kako komentirate ovo?
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=8249

Znaj da volin ga ja jer on je prvak svita….

...nije u šoldima sve...

Dakle,ameri završili u solidnom minusu.…e sada je jasno šro sljedi sutra….jer ako je jučer USA eksplodirala prema gore po 3-4% indeksna poena…a mi pali—sutra ide ponovno crobex dolje cca 1,5%…i gdje je tome kraj
Slažem se da ima pozitivnih teoretskih naznaka koje bi mogle malo unijeti pozitivnog ozračja ali idemo polako i sigurno prema 3700 poena gdje bi i trebao biti konačni obrat i promjena trenda….eto možda tako i bude[bye]
hmm da i nedajte se navući na eventualno dobra FI jer če to veći i brži iskoristiti i istresti se a vi..mi kamo!

nemoj biti previše siguran da će sutra tržište pasti kod nas, jer vidio si dobro danas, kad su svi gore, mi i okoliš dole.
naše tržište ipak ne ide ruku pod ruku sa ostalim svijetom.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nitko ne komenitra danasnji organizirani – koordinirani napad ADEZEA na HNB i Rohatinskog vezano za precijenjeni tecaj kune.

skype - ivek1234

Tko se sjeća Ljube još, tri za groš…

No respect

New Report

Close