Ljudi moji ovog se ja bojim….ciklus je završio…..idemo down po grafovima[undecid]
[lol]
Na ovoj temi se često potezalo pitanje kako beogradska burza ne pada a naša pada….
Evo vidite šta se danas tamo desilo.
Ako ima tka podatak koliko je od 01.03.2008. do danas pala beogradska a koliko zagrebačka burza?
OIF + Mir fondovi= FINANCIJKI INŽENJERIN (na povjesti se ući), A Samodol i HANA izgleda da su nje zaboravili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OIF- ovi su više vjerovali Srbiji i ostaloj regiji nego našem tržištu , sram ih bilo, koja gramzivost i prodaja pameti koje nema. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blueman: “Da nevalja nebi sjedili tamo gdje jesu..”
Ili to, ili je potreban uvoz
Ma nitko ne kaže da ne valja već da je premlad. I nije se u diplomi (znanju), nešto je i u iskustvu.
Po meni, bar tri godine iskustva bi trebao imati. Na Zapadu je poželjno sedam i dok ste radno aktivni bar pet tvrtki promijeniti. Inače, želim mu sve najbolje. [thumbsup]
Na ovoj temi se često potezalo pitanje kako beogradska burza ne pada a naša pada….
Evo vidite šta se danas tamo desilo.
Ako ima tka podatak koliko je od 01.03.2008. do danas pala beogradska a koliko zagrebačka burza?
Ljudi moji ovog se ja bojim….ciklus je završio…..idemo down po grafovima[undecid]
išli smo mi već pet puta i gore po grafovima, …. btw šta ti bi, ti si bio neuništivi optimist? …. znaš kako se kaže , kad najveći optimisti postanu pesimisti idemo gore … , sad tko dobiva, poslovica ili graf?
Von braun je drukao na gore kad je bio na asku,
sad ide teroriziranje na dolje i istovremeno na bid….
išli smo mi već pet puta i gore po grafovima, …. btw šta ti bi, ti si bio neuništivi optimist? …. znaš kako se kaže , kad najveći optimisti postanu pesimisti idemo gore … , sad tko dobiva, poslovica ili graf?
možda oba. prvo graf a onda poslovica.
Evo jedne pozitivne “sitnice”
HT u Londonu-promet preko 20 000 komada uz mali porast
http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB%20B288P82THTC
zadnji buy signal bio je na 4126, što je više nego danas kad je sell. tako će ti vjerojatno i sljedeći buy biti iznad ovoga današnjeg sell, pa bi se moglo dogoditi i da tko sad proda dočeka buy signal na 4250.
HT Radnicima [thumbsup]
12.03.2008
Proces prodaje dionica radnicima kreće 17.ožujka 2008.
Na sastanku Povjerenstva za prodaju 7% dionica HT d.d koji je danas održan u Vladi RH ministar Polančec je obećao da će se, neovisno o tome hoće li se prodaja dionica HT-a radnicima provesti do Skupštine dioničara, radnicima isplatiti dividenda odmah po okončanju procesa prodaje kao da su do 21.travnja 2008. već upisani u knjigu dioničara.
Mada vjerujemo ministru, na zahtjev Josipa Pupića dogovoreno je da će se o svim dodatnim detaljima prodaje sklopiti anex ugovora.
Dogovoren je hodogram objave i prodaje dionica :
-17.ožujka 2008. popis radnika i javni poziv za kupnju dionica bit će objavljen na web stranicama i u medijima
– odmah pa do 30.ožujka 2008. će raditi call centar za podršku radnicima
– 03.travnja 2008. dostava matičnih podataka na provjeru MUP-u
– 09.travnja 2008. provjera godina staža u HZMO
– između 7. i 13.travnja 2008. bit će donesena Odluka o prodaji dionica prijavljenim radnicima.
Sindikatu su ovi rokovi prihvatljivi obzirom da će HT d.d isplatu dividende obaviti 19.05.2008. godine. Svi članovi Povjerenstva za prodaju dionica radnicima i prateće stručne službe vjeruju da će se cijeli proces prodaje dionica radnicima obaviti do tog roka pa će i radnicima tada biti isplaćena dividenda, ili će se isplata obaviti odmah po završetku procesa prodaje.
kakvi majstori. Obraz kao đon. Ali šta se drugo moglo očekivati……….
SLK:
”
Petir: HSS će glasovati protiv odgode ZERP-a, ali ostaje u Vladi ZAGREB,12. ožujka 2008.(Hina) – Zastupnici HSS-a glasovat će protiv prijedloga o odgodi ZERP-a, ali ostat će u Vladi, najavila je predsjednica Kluba HSS-a Marijana Petir.
”
/quote]
ma jel to ona sto na aktualnom satu postavlja pitanje ministru iz vlastite stranke? Ajoooj …