Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
moj nalog na kupnji 999,99 kn 🙂
[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]
Pazi da te fondovi ne poklope bljedoliki alesare, hi,hi,hi[smiley1]
Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili."
MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."
Pazi da te fondovi ne poklope bljedoliki alesare, hi,hi,hi[smiley1]
ma odah cu ja dignut na 1000 🙂
[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]
Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2]
I love the Smell of Profits in the Morning
Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
fazan: ” Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2] ”
ha ha ha
Tu je samo jedan bik, a meni treba cijelo krdo.
I love the Smell of Profits in the Morning
Već mi je nekoliko minuta zablokiran JNAF-R-A !
Problem s MOSTICH-em!
Ima li još netko taj problem?
[smiley8][smiley8]
mmstanic: ” fazan: ” Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2] ” ” ha ha ha Tu je samo jedan bik, a meni treba cijelo krdo.
Kolega ništa od toga,nema šanse da dostigne u iduća 2 tjedna tu cijenu…….
[smiley5]
Ukoliko sati počinje trgovina dionicama INE? [smiley1]
11:15
mmstanic: ” fazan: ” Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2] ” ” ha ha ha Tu je samo jedan bik, a meni treba cijelo krdo.
Pa dva sam ti stavio,jedan tebi jedan meni
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)