Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moj nalog na kupnji 999,99 kn 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Pazi da te fondovi ne poklope bljedoliki alesare, hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Pazi da te fondovi ne poklope bljedoliki alesare, hi,hi,hi[smiley1]

ma odah cu ja dignut na 1000 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ukoliko sati počinje trgovina dionicama INE?
[smiley1]

fazan: ” Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2] ”

ha ha ha

Tu je samo jedan bik, a meni treba cijelo krdo.

I love the Smell of Profits in the Morning

Već mi je nekoliko minuta zablokiran JNAF-R-A !

Problem s MOSTICH-em!

Ima li još netko taj problem?

[smiley8][smiley8]

mmstanic: ” fazan: ” Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2] ” ” ha ha ha Tu je samo jedan bik, a meni treba cijelo krdo.

Kolega ništa od toga,nema šanse da dostigne u iduća 2 tjedna tu cijenu…….
[smiley5]

Bravo Elvare ! Pogodio si trenutak sa PDBA. Ja sam se nažalost postavio malo prenisko.

Ukoliko sati počinje trgovina dionicama INE? [smiley1]

11:15

mmstanic: ” fazan: ” Očekujem pad svih poslužitelja (servera). Očekujem slab promet. Očekujem atlas napokon na 100,00 kn. Hoću hrpu bikova danas vidjeti na tržištu.[smiley2] ” ” ha ha ha Tu je samo jedan bik, a meni treba cijelo krdo.

Pa dva sam ti stavio,jedan tebi jedan meni

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Danas je možda i dan ptkm, dosad sve po asku…[smiley2]

New Report

Close