Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
kakvi majstori. Obraz kao đon. Ali šta se drugo moglo očekivati……….
SLK,
Petir: HSS će glasovati protiv odgode ZERP-a, ali ostaje u Vladi ZAGREB,12. ožujka 2008.(Hina) – Zastupnici HSS-a glasovat će protiv prijedloga o odgodi ZERP-a, ali ostat će u Vladi, najavila je predsjednica Kluba HSS-a Marijana Petir.
SLK,
Petir: HSS će glasovati protiv odgode ZERP-a, ali ostaje u Vladi
ZAGREB,12. ožujka 2008.(Hina) – Zastupnici HSS-a glasovat će protiv prijedloga o odgodi ZERP-a, ali ostat će u Vladi, najavila je predsjednica Kluba HSS-a Marijana Petir.
Solomonsko rješenje je pronađeno…[smiley]
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
SLK:
”
Kakve demagogije, krepat ću danas… [lol] NHF”
nije pristojno stajati sa strane, slušati ljude što pričaju i još se podsmjehivati.
[tongue]
Koja ste vi nakupina besposličara [lol]
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
4.095,99 Samo je pitanje da li će biti malo crveno ili malo zeleno. Katastrofa! Ja ne znam, kako vi svi gledate na ovu našu jadnu burzu ali meni dođe da sve rasprodam i kažem tko je jamio, jamio je. Bolje sam se nosio s minusima na početku godine nego s ovim mučenjem zadnjih 15-20 dana.
mislim da je pitanje prije da li će biti malo ili jako crveno.
Asko,
SLK: ” Petir: HSS će glasovati protiv odgode ZERP-a, ali ostaje u Vladi ZAGREB,12. ožujka 2008.(Hina) – Zastupnici HSS-a glasovat će protiv prijedloga o odgodi ZERP-a, ali ostat će u Vladi, najavila je predsjednica Kluba HSS-a Marijana Petir. ” Solomonsko rješenje je pronađeno…[smiley]
Banditos bi rekao: pojeo vuk magare[tongue]
CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!
ATPL nekom jazovka, nekom prilika. [huh]
Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch