Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo ulazi u TOP10 trgovina svih vremena MRNA-R-A 12:43:24 1 7,00 7,00 promjena -40,98%

Blago onom tko ima toliki keš i takvu moć rušenja cijene….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

evo Belje se ruši, mislim da se opet kupovina INE sprema, istina ne na velikim prometima, ali ipak se ruši

Prodaja – “BLJE-R-A”
Količina Cijena Količina Cijena
65 272,00 1 277,00
100 270,00 55 279,00
130 265,11 13 279,99
50 263,51 90 280,00
30 263,50 20 281,96

tnsa još malo pa na današnjem maksimumu cijene.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ina je u proteklih mjesec dana u dva navrata nahranila medvjede. Vrijeme je da i bikovi dođu na svoje. Ajmo danas svi u juriš.

I love the Smell of Profits in the Morning

Ina je u proteklih mjesec dana u dva navrata nahranila medvjede. Vrijeme je da i bikovi dođu na svoje. Ajmo danas svi u juriš.

Moglo bi danas biti svašta, mislim da će INA potegnut i ostale vrijedne dionice, bar se nadam.

fazan: ” Ina je u proteklih mjesec dana u dva navrata nahranila medvjede. Vrijeme je da i bikovi dođu na svoje. Ajmo danas svi u juriš. ” Moglo bi danas biti svašta, mislim da će INA potegnut i ostale vrijedne dionice, bar se nadam.

U pravilu bi trebala,ali stvar je u tome da dobar dio ljudi očekuje već danas velik rast (do 2000 stampedo),ako se to dogodi danas ili tokom slijedećeg tjedna,povući će mnogo toga za sobom,ako ne naraste previše……………možda nastupi suprotan efekt….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

bilo bi dobro kada bi se uspjelo kupiti i ispod IPO vrijednosti INE danas i sljedećih dana,

mislim da ne bi bilo dobro da cijena INE brzo naraste kako mnogi očekuju, jer bi u protivnom mogao nastati stampedo na prodaji (treba uzeti u obzir da ima dosta ljudi koji su kupovali INU, a ne znaju puno o dionicama) što će dodatno možda opet spustiti cijenu, jer sve što visoko leti može i da nisko padne

Tko će biti na strani kupnje to mi je jasno ali tko će biti na strani prodaje, e to mi je teška misterija. Zna li tko?[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Kako ćeš znati? Osim ako sam ne postaviš nalog ili netko koga poznaješ. Ni instit. inve. neće sigurno prodavati.

Mogu prodavati oni koji odmah očekuju 10-15% i tako se postaviti na prodaji.

Tko će biti na strani kupnje to mi je jasno ali tko će biti na strani prodaje, e to mi je teška misterija. Zna li tko?[smiley1]

To ne zna nitko možemo samo pretpostavljati.
Na strani kupnje će biti fondovi to je logički za pretpostaviti.
Na strani prodaje bi mogao biti dio građana koji će nabrzinu htjeti zaraditi .
Loše bi bilo ako bi na strani prodaje bio i MOL – naravno posredno – na naćin da proba spustiti cijenu dionice – međutim sumnjam.
Očekujem već prvog dana INU oko 2000 kuna.
[smiley2][smiley2]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Na strani prodaje bi mogao biti dio građana koji će nabrzinu htjeti zaraditi .

Koji građani ? Meni dionice još nisu proknjižene….

Doma-goj:

Na strani prodaje bi mogao biti dio građana koji će nabrzinu htjeti zaraditi . ”

Koji građani ? Meni dionice još nisu proknjižene….

Bravo bljedoliki, to sam i ja htio pitati, samo sam ostao neshvaćen,hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close