Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

optimist:

Sve mi se čini, da na PTKM počinje novi uzlazni ciklus uskoro.[smiley2]

je se trgovalo njome danas?

Nije još, al sve mi miriše na rast, kupnja se lipari, prodaja čvrsta K/P sve bolja, na kupnji 5. nalog 1340 kom na 175.Vidječemo.

Nije mi jasno zašto ljudi prodaju Đuru tako povoljno, s obzirom da je od prošle godine dobit u poslovanju rasla oko 26 %, što je odlično. Osim toga, kad se uzme barem dio poslova koje Đuro ugovara i kapacitet firme, onda se vidi golema perspektiva…
Vjerojatno netko želi kapitalizirati dobit iz ovog rasta zadnjih nekoliko mjeseci. No, s obzirom na to da se već pokazala stabilna linija otpora (pada) na ovim razinama oko 150 kn, a sveukupni trend je inače vrlo pozitivan i firma obećavajuća, onda je očito da se radi o preslagivanju i zauzimanju pozicija prije novog uspona

Koja radost na Varteksu, 2000 dionica na “rasprodaji” na 145[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Izgleda da je prošla panika bjesomučne prodaje na ATLS-u! Bilo je i vrijeme!

Nije mi jasno zašto ljudi prodaju Đuru tako povoljno, s obzirom da je od prošle godine dobit u poslovanju rasla oko 26 %, što je odlično. Osim toga, kad se uzme barem dio poslova koje Đuro ugovara i kapacitet firme, onda se vidi golema perspektiva… Vjerojatno netko želi kapitalizirati dobit iz ovog rasta zadnjih nekoliko mjeseci. No, s obzirom na to da se već pokazala stabilna linija otpora (pada) na ovim razinama oko 150 kn, a sveukupni trend je inače vrlo pozitivan i firma obećavajuća, onda je očito da se radi o preslagivanju i zauzimanju pozicija prije novog uspona

zboriš dobro, ali tržište često puta govori drugačijim jezikom i zna iznenaditi, i pozitivno i negativno

ako dnevno pratiš tržište onda skoro jednom tjedno nekad i češće postoje dionica/e na koje jurišaju investitori, npr. ATLAS, JDKM ovaj tjedan

na DDJH se jurišalo, ali ako tržište općenito ne reagira ne reagira ni DDJH ni većina likidnih dionica osim onih tog tjedan izabranih

zato kao i uvijek potrebno je strpljenje

Ne da se nekima čekati, a imaš uvijek i paničare… i fondovi ruše da jeftinije dokupe prije nego dođe INA za koji dan.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Konacno se pokrenulo
DDJH-R-A 11:47:36 1.000 155,00 155.000,00
DDJH-R-A 11:47:36 557 155,00 86.335,00
DDJH-R-A 11:47:36 918 155,00 142.290,00
DDJH-R-A 11:28:31 103 153,80 15.841,40
DDJH-R-A 11:23:22 39 153,80 5.998,20
DDJH-R-A 11:23:19 1 154,00 154,00
DDJH-R-A 11:12:40 150 155,00 23.250,00

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Izgleda da je prošla panika bjesomučne prodaje na ATLS-u! Bilo je i vrijeme!

Pažljivo na ATLS neki imaju tanke živce.

tony:

zboriš dobro, ali tržište često puta govori drugačijim jezikom i zna iznenaditi, i pozitivno i negativno

ako dnevno pratiš tržište onda skoro jednom tjedno nekad i češće postoje dionica/e na koje jurišaju investitori, npr. ATLAS, JDKM ovaj tjedan

na DDJH se jurišalo, ali ako tržište općenito ne reagira ne reagira ni DDJH ni većina likidnih dionica osim onih tog tjedan izabranih

zato kao i uvijek potrebno je strpljenje

Provjeri ovo što sam napisao za 6 mjeseci ili za godinu dana, pa ćeš vidjeti koliko će biti drukčije stanje na Đuri. Uzmimo samo da se u lipnju ove godine tržio na oko 90 kn!
Burza i investiranje nipošto se ne smiju miješati s daytrading-om.
Dugoročno fundamenti uvijek dolaze do izražaja.
Totalno se slažem s tobom da je potrebno strpljenje. Tko ga nema, ne bi se ni trebao baviti ovim poslom.

Tko ga nema, ne bi se ni trebao baviti ovim poslom.

i da i ne, jer investitori s dužim stažem imaju sve tanje živce, naročito oni koji su svaki dan na burzi, zar ne?

E moji dečki! Ode sav DDJH – onih 3000 kom na prodaji, i sad je 155. Eto vam taktike… pusti priče, Snježana! [smiley2]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ovo ulazi u TOP10 trgovina svih vremena
MRNA-R-A 12:43:24 1 7,00 7,00
promjena -40,98%

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

New Report

Close