Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sada slijedi razdoblje od 5-10 dana kada će dionice samo rasti ne naše već i sve svijetske tkz raly.

Ovo je informacija od jednoga od vodećih ljudi koji radi u OMF.

Mislim da se nije zajebavao bijo je ozbiljan i u to me uvjeravao.

Evo vidićemo jeli bio u pravu ali obično kada nešto kaže to se dosta dobro obistini bar za sada.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Evropljani na pola smanjili pluseve a na istom putu su i Ameri. Koji im je bog sad?

Sada slijedi razdoblje od 5-10 dana kada će dionice samo rasti ne naše već i sve svijetske tkz raly. Ovo je informacija od jednoga od vodećih ljudi koji radi u OMF. Mislim da se nije zajebavao bijo je ozbiljan i u to me uvjeravao. Evo vidićemo jeli bio u pravu ali obično kada nešto kaže to se dosta dobro obistini bar za sada.

Hmm, i onda nakon 10 dana ?

Možda nas ovo sutra digne?[lol]

Bandić se predomislio i neće kažnjavati sirotinju
Nevenka Cuglin
nevenka.cuglin@business.hr
11.03.2008 17:31
Pročitaj komentare(0)
Nakon što se javnost dignula na noge zbog nove odluke o komunalnom redu u Zagrebu, koja predviđa kažnjavanje sa 300 kuna svih koji prekapaju po smeću, a uglavnom je riječ o ljudima na rubu egzistencije i skupljačima ambalaže, gradonačelnik Milan Bandić u utorak je spremno pozirao pokraj kontejnera i priznao da je došlo do nenamjernog propusta.
Vezane vijesti

Kopanjem po kontejneru protiv novih Bandićevih pravila

Stoga će odluka o komunalnom redu, koja, srećom, još nije stupila na snagu, pričekati do sjednice Gradske skupštine 27. ožujka kada će Poglavarstvo predložiti izmjene, kaže Bandić.

Do pogreške je, prema njegovim riječima, došlo zbog usklađivanja gradske odluke sa Zakonom o prekršajima i izjednačavanja pravnih i fizičkih osoba, jer je prekapanje po smeću i dosad bilo kažnjivo prema odluci o komunalnom redu, ali samo za pravne osobe.

Nastavi čitati
Oglas:

„Naši sugrađani slabijeg imovinskog stanja rade društveno odgovoran posao skupljajući ambalažu i ni jedan zbog toga neće biti sankcioniran“, poručuje gradonačelnik na utjehu svima koji preživljavaju uz pomoć kontejnera.

Svi samo lažu i kradu!

U tome je stvar. Samo u tome. [wink]

Sada slijedi razdoblje od 5-10 dana kada će dionice samo rasti ne naše već i sve svijetske tkz raly. Ovo je informacija od jednoga od vodećih ljudi koji radi u OMF. Mislim da se nije zajebavao bijo je ozbiljan i u to me uvjeravao. Evo vidićemo jeli bio u pravu ali obično kada nešto kaže to se dosta dobro obistini bar za sada.

ne bi se čudio , gledam CNBC i ne mogu vjerovat. EU zelena iznad 1,5% AVG, US- rally već poćeo pogotovo NASDAQ, ali i DJIA. Najbolje se oporavlja finacijski sektor rast cca.5%AVG (EU). Dow pozitivan nakon sedam uzastopnih negativnih session-a (sretan broj). FED daje novih 200 b$(mlrd) investicijskim bankama na Wall street-u za oporavak od gubitaka sub prime crisis. Mislim da govori istinu dotični gospodin. Ali pripazite na volatilnost, to će obilježiti burze ove godine. Trebat će puno umijeća znati zajahati pravi val…ko surferi.

lp

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

Ako narednih dana se prekriži MACD, biti će njasra.
Evo malo grafova slovenaca i srba. Pa procjenite. Mi smo između.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

-iskreno uopće mi se ne sviđa ovaj današnji rast indijanaca pošto je svima jasno da još nisu dosegnuli dno i da će oni još i dalje padat, bolje da ljepo padnu u skladu s pravim stanjem i da se oporavljaju polagano bez naglih oscilacija, kada za to budu imali razloga
-ovako svako malo cimaju gore/dole a sve svijetske burze reagiraju u skladu s tim njihovim sranjima i da bude gore padaju ili rastu više od njih samih
– koji k… znači spuštanje kamatnih stiopa ili ubrizgavanje 200 milijardi (na jedan dan im burza naraste da bi drugi dan pala dvostruko više nakon nekog za njih bitnog izvješča) kad su oni u recesiji, nek padnu i ostanu tamo dole dok se ne popravi situacija
– mislim da bi u tom slučaju sve ostale burze u svijetu pala onoliko koliko trebaju a to je manje od njih samih, pošto je činjenica da njihova recesija najviše pogađa njih, a ne europu

&

http://www.boston.com/bostonglobe/ideas/articles/2007/11/25/the_amero_conspiracy/

evo pročitajte zanimljiv članak pa će vam neke stvari možda postati jasnije
možete mi se zahvaljivati za jedno par godina kad bute mogli za dolar kupiti…[bye]

Postanite Eu-robovi

isto je sigurno kao dokap lkpc
pusti ti tog managera na miru

Postanite Eu-robovi

udjel sredstava koje omf drže u domaćim otvorenim investicijskim fondovima (OIF-ovima) smanjio se sa 7,24 posto njihove ukupne imovine na 5,79 posto, što nije toliko dramatično smanjenje da bismo unovčavanje udjela OMF-ova u OIF-ovima mogli proglasiti primarnim razlogom korekcije domaćeg tržišta kapitala. Zbog aktivne kupnje nekih domaćih dionica mirovince već sada možemo proglasiti ključnim stabilizatorom njihove cijene.

IMAJI ONI JOŠ TOGA U OIF-ovima, za još najmanje dvije jake korekcije

&

udjel sredstava koje omf drže u domaćim otvorenim investicijskim fondovima (OIF-ovima) smanjio se sa 7,24 posto njihove ukupne imovine na 5,79 posto, što nije toliko dramatično smanjenje da bismo unovčavanje udjela OMF-ova u OIF-ovima mogli proglasiti primarnim razlogom korekcije domaćeg tržišta kapitala. Zbog aktivne kupnje nekih domaćih dionica mirovince već sada možemo proglasiti ključnim stabilizatorom njihove cijene.

[color=blue]IMAJI ONI JOŠ TOGA U OIF-ovima, za još najmanje dvije jake korekcije[/color]

Mislim da ste u pravu što se tiče njihove municije….
Premda teško da će im se posložit sve kao što je sada bilo-politička situacija, Američki problemi, kosovo, Zerp itd…

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

New Report

Close