Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

al su ga zapotegnuli, kod amera nema mile lale

&

dodj e mi da ulazem vani
mos shortat mos holdat
kad ovako ide gore dole
kod nas se mos samo molit

kakvo otvaranje…..
http://finance.yahoo.com/indices?e=nasdaq

bas kao i kod nas [lol]

Cuore Sportivo

al ovo je predobro, što vani više rokaju gore to kod nas više lupaju po bidu! [lol]

EU u + (plusu) od 2 do 3,5%

US u + (plusu) ~2,5%

HR u banani

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

jel ti to govori o frajerima koji rade u inv. fondovima i OMF

EU u + (plusu) od 2 do 3,5% US u + (plusu) ~2,5% HR u banani

krivo, kolega.
cikli.
ali, cikla je dobra za zdravlje.
naročito stolicu.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

grgica:

EU u + (plusu) od 2 do 3,5% US u + (plusu) ~2,5% HR u banani

krivo, kolega.
cikli.
ali, cikla je dobra za zdravlje.
naročito stolicu.

Navodno u narodu kruži priča da popravlja krvnu sliku.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

A što sam ja pričao zašto je kod nas tako. A svi se okomili na mene kak mogu po fondovima. Mogu i hoću uvijek. To su tipovi koji samo u knjige gledaju, a kad progledaju vlak ode. Oni žele još niže, e pa nema niže, može ali tako malo robe da se to i ne isplati. Ako hoćeš više onda plati. Ne trebaju tu TA, fundamenti i sl., u životu je tako, ne samo na burzi. Al krenuti će i kod nas, već sam rekao da naši sporo kopčaju.[lol]

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

ovo je za rubriku “vjerovali ili ne” ili ti bespuca zse zbiljnosti
ne gine nam balkanska unija, [bye]

Postanite Eu-robovi

Kod nas jednostavno čim se i pojavi malo veći nalog na pjedinim dionicama za kupnju odmah ga se poklapa, kao da mu se želi reći dole i tu i ostani za sada.

A što sam ja pričao zašto je kod nas tako. A svi se okomili na mene kak mogu po fondovima. Mogu i hoću uvijek. To su tipovi koji samo u knjige gledaju, a kad progledaju vlak ode. Oni žele još niže, e pa nema niže, može ali tako malo robe da se to i ne isplati. Ako hoćeš više onda plati. Ne trebaju tu TA, fundamenti i sl., u životu je tako, ne samo na burzi. Al krenuti će i kod nas, već sam rekao da naši sporo kopčaju.[lol]

najsijači, to majstore![sealed]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close