Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel dobio još tko ponudu KOEI-a za kupnju KODTa po 1 200 kn ? ja ispod 2000 nedam! 🙂

To je samo administrativna ponuda zbog zakona, koja ne smije biti niža od zadnje po kojoj su….bla bla bla.

….pa valjda misle da će inu zabadava dobit…[smiley2]
…nego…jel neko prati ovu igru na dioki…

Scio me nihil scire

vidjet ćemo sutra ako se počne trgovati INOM, moglo bi to donijeti i dobre vijesti bar se nadam, puno je kapitala prisutno na tržištu, ljudi bjesomućno kupuju udjele u invest. fondovima, neki kupuju dionice, treba to iskoristiti

Sve mi se čini, da na PTKM počinje novi uzlazni ciklus uskoro.[smiley2]

I moje je uvjerenje da će PTKM uskoro uzbrdo, a lako bi se dalo i argumentirati.

vidjet ćemo sutra ako se počne trgovati INOM, moglo bi to donijeti i dobre vijesti bar se nadam, puno je kapitala prisutno na tržištu, ljudi bjesomućno kupuju udjele u invest. fondovima, neki kupuju dionice, treba to iskoristiti

Mislim da je ključna stvar što imovina fondova raste a to znači da će cijene rasti.OK,fondovi će se sad baciti na INU al ostat će cash-a i za druge “trkaće konje”.optimizam je prisutam samo što se to trenutno(zadnjih 2 mjeseca)baš i ne vidi na cijenama.Mjesec studeni je bio rekordan po rastu uplata u fondove,narod ima u čarapa još love još kad se umješa optimizam i pokrene lavinu ode sve gore.Treba biti strpljiv!!!!

Novac je kisik burze!

da li je ovo dalje nastavak korekcije koja je bila nastupila već odavno?? ili se opet prodaje da bi se sutra mogla kupovati INA?

Onako usput samo da kažem da sam kod Richardsona našao podatak da su se sve velike katastrofe tržišta kroz povijest događale redovito u zadnjem kvartalu! Valjda zbog jeseni i melankolije:-)

je se trgovalo njome danas?

….pa valjda misle da će inu zabadava dobit…[smiley2] …nego…jel neko prati ovu igru na dioki…

Na dioki-u nikad nije jaka prodaja i uvijek je u velikom rasponu.Ovisno o raspoloženju na tržištu Dioki ode 2-3 stepenice dole i gore!!!

Novac je kisik burze!

optimist:

je se trgovalo njome danas?

Nije još, ali u zraku se osjeća neki optimizam.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

mauricije: ” da li je ovo dalje nastavak korekcije koja je bila nastupila već odavno?? ili se opet prodaje da bi se sutra mogla kupovati INA? ” Onako usput samo da kažem da sam kod Richardsona našao podatak da su se sve velike katastrofe tržišta kroz povijest događale redovito u zadnjem kvartalu! Valjda zbog jeseni i melankolije:-)

a u pravilu u siječnju sve ide gore….

onda o kakvom uzlaznom ciklusu je riječ, ako je prema k/p to ne znači previše

New Report

Close