plavi:
”
Zato ima na INGR kupnje od 36 000 – 64 komada, a prodaje do 40 000 samo 24 komada.[thumbsup]
”
Koliko skrivenih? [cool]
jel to ti onak odoka[thumbsup]
ivek123:
”
plavi:
”
Zato ima na INGR kupnje od 36 000 – 64 komada, a prodaje do 40 000 samo 24 komada.[thumbsup]
”
Koliko skrivenih? [cool]
”
A cuj, mozda od oka a mozda imam uvid…. [cool] Ti opali po asku pa provjeri!!! [thumbsup][lol]
Foto5: ” Mi padamo samo zato što to fondovi tako žele i točka. ” Da, mi padamo zato jer fondovi tako žele…jer dok padaju dionice, padaju i cijene udjela u fondovima…i ljudi izvlače iz istih lovu van…to je u interesu fondova…kako da ne…
možda će ovo zvučiti čudno ali ja baš radim suprotno!!!!svaki mjesec nešto sitno uvalim u fondove!!!
nek se nađe za koju godinu!!!!hmmmmm možda griješim!!!!
[sealed][sealed][sealed]
mali ulaze i izlaze jer ne mogu pogoditi dno i rast,kad krene gore a ono svi unutra a ono opet dolje pa svi van….
to bi vrijedilo kad bi ono boldano postojalo – osim jednog dana plusa pa tjedan minusa..
mislim, doduse da im se slucajno dogodilo da su u zadnjih 3 mjeseca imali cak 3 dana plusa – ukupno u ta 3 dana nekih 1-2%
wiking:
”
ivek123:
”
plavi:
”
”
Koliko skrivenih? [cool]
”
”
A cuj, mozda od oka a mozda imam uvid…. [cool] Ti opali po asku pa provjeri!!! [thumbsup][lol]
Svaćime si se počeo služiti ivek, uvid ima samo broker koji je zadao nalog, kao i vlasnik zadanog skrivenog naloga.
Prema tome tvojim rječnikom – ne trkeljaj.[lol]
Svaćime si se počeo služiti ivek, uvid ima samo broker koji je zadao nalog, kao i vlasnik zadanog skrivenog naloga.
Pa o tome i govorim! [cool] Ajde opali po asku ako si siguran u to sto govoris! [lol] [lol]
marcipan:
”
Foto5: ” Mi padamo samo zato što to fondovi tako žele i točka. ” Da, mi padamo zato jer fondovi tako žele…jer dok padaju dionice, padaju i cijene udjela u fondovima…i ljudi izvlače iz istih lovu van…to je u interesu fondova…kako da ne…
”
možda će ovo zvučiti čudno ali ja baš radim suprotno!!!!svaki mjesec nešto sitno uvalim u fondove!!!
nek se nađe za koju godinu!!!!hmmmmm možda griješim!!!!
[sealed][sealed][sealed]
najbolja taktika,tak i ja svaki mjesec od place 400 kunica i samo skupljam jeftino udjele,to mi je za 2-3 godine putovanje u Egipat[thumbsup]
luda krava: ” marcipan: ” Foto5: ” Mi padamo samo zato što to fondovi tako žele i točka. ” Da, mi padamo zato jer fondovi tako žele…jer dok padaju dionice, padaju i cijene udjela u fondovima…i ljudi izvlače iz istih lovu van…to je u interesu fondova…kako da ne… ” možda će ovo zvučiti čudno ali ja baš radim suprotno!!!!svaki mjesec nešto sitno uvalim u fondove!!! nek se nađe za koju godinu!!!!hmmmmm možda griješim!!!! [sealed][sealed][sealed] ” najbolja taktika,tak i ja svaki mjesec od place 400 kunica i samo skupljam jeftino udjele,to mi je za 2-3 godine putovanje u Egipat[thumbsup]
Morat ću i ja počet lagano svrbi me Kuba
luda najbolja taktika,tak i ja svaki mjesec od place 400 kunica i samo skupljam jeftino udjele,to mi je za 2-3 godine putovanje u Egipat[thumbsup]
pa da…3 godine…to je 36 mjeseci…36*400=14400…taman za tebe i dragu putovanje u Egipat….ako fond u narednom periodu ne okine…kako su okinuli posljednjih pola godine…pa se neće oporavit narednih godinu dana…[lol] [lol] [lol]
Ali kad se radi o postocima, povećanje postotka koji imaju stranci ne mora značiti da su kupovali. Možda samo nisu prodavali ili su prodavali manje od domaćih, pa ćeš opet dobiti da im se postotak povećao jer se radi o relativnoj vrijednosti.
Postoji li još koja strana kojoj su domaći mogli prodat osim međusobno ili strancima? Da stranci nisu prodavali niti kupovali kako ti kažeš postotak bi ostao isti i za domaće i za strane [wink]. Očito je da su stranci kupovali ako im je postotak povećan jer domaći su morali to prodati nekome – da su prodali međusobno ne bi se povećao postotak stranaca, dakle prodali su strancima.