Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molio bih od silnih dušebrižnika ovog foruma koji su na milijun malih načina objašnjavali pad zbog Amerike, pad zbog precijenjenosti, pad zbog Europe, pad zbog Botswane, pad zbog… da se više ne javljaju. Mi padamo samo zato što to fondovi tako žele i točka. Crknite vi mali koji nas olajavate, mi smo moć. To je kod nas jedina istina. Pozdrav

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

svakim danom ovo izgleda sve bolje…
kupnje nikakve na DLKV, VDKT, KOEI, TNPL…
Todorićeve perjanice kao i uvijek prednjače…
ATPL ispod 2600?!?
FRNK 1560?!?
fino ronimo danas…
sad će se nać neki i reći će…’da, ali na mali prometima’…
ne daj Bože da su veći, jer je kupnja nikakva…

Zato ima na INGR kupnje od 36 000 – 64 komada, a prodaje do 40 000 samo 24 komada.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

” Zato ima na INGR kupnje od 36 000 – 64 komada, a prodaje do 40 000 samo 24 komada.[thumbsup]

hmhm…mislim da je to slaba utjeha onima koji su ju kupovali na 50 000+…
al u svakom slučaju pored ostalih slabih kupnji, valjda veseli…

Mi padamo samo zato što to fondovi tako žele i točka.

Da, mi padamo zato jer fondovi tako žele…jer dok padaju dionice, padaju i cijene udjela u fondovima…i ljudi izvlače iz istih lovu van…to je u interesu fondova…kako da ne…

Foto5: ” Mi padamo samo zato što to fondovi tako žele i točka. ” Da, mi padamo zato jer fondovi tako žele…jer dok padaju dionice, padaju i cijene udjela u fondovima…i ljudi izvlače iz istih lovu van…to je u interesu fondova…kako da ne…

Imaš li infoVaš link, dal judi izvlače van lovu ko prije 2 mjeseca kad su navalili, ili onako iz graha?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

http://finance.yahoo.com/q/cp?s=%5EKLSEα=9

^KLSE KLSE Composite 1,206.54 5:02AM ET Up 33.32 (2.84%) Components, Chart, More

komijuktor se popravio

Postanite Eu-robovi

KLSE Composite 1,173.22 5:02AM ET 123.11 (9.50%)

Što se ovdje dogodilo?

Ovo je neka patka, bio je u minusu najviše 0,8 %, završio je s 2,84 % u plusu. http://finance.yahoo.com/q?s=%5EKLSE

You either do it right or you get eliminated!

Zato ima na INGR kupnje od 36 000 – 64 komada, a prodaje do 40 000 samo 24 komada.[thumbsup]

Koliko skrivenih? [cool]

skype - ivek1234

Očito ljudi još nisu povukli znatnije količine iz fondova.
Fondovi se boje mirovinaca, vodi se rat u kojem bi mogli pofafat

&

Foto5:

Mi padamo samo zato što to fondovi tako žele i točka. ”

Da, mi padamo zato jer fondovi tako žele…jer dok padaju dionice, padaju i cijene udjela u fondovima…i ljudi izvlače iz istih lovu van…to je u interesu fondova…kako da ne…

ima jedna druga pjesma ulazite i izlazite sto vise da uzmemo proviziju[thumbsup] ,odnosno ulaz vam je djaba al ak hoces van e onda plati. i tako iz dana u dan mali ulaze i izlaze jer ne mogu pogoditi dno i rast,kad krene gore a ono svi unutra a ono opet dolje pa svi van….[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Croby -0,17%, opet u minusu…..njesra[undecid]

Kaj si presao u cash pa diskretno drukas??? [lol] [lol]

skype - ivek1234

Očito ljudi još nisu povukli znatnije količine iz fondova.
Fondovi se boje mirovinaca, vodi se rat u kojem bi mogli pofafat

pa neznam bas – osobno znam jaaaako puno ljudi kojima je puko film i koji su izasli van

Šta je meni ovo trebalo...

New Report

Close