Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sudeci po SAD-u mislim da ce sutra corbex ici ispod 4000. cini se da je situacija gora nego kad se prvi puta corbex spustio ispod 4000 jer kupnje nema nigdje, a nema ni signala da bi mogla uskoro doci… brodari bi sutra mogli krvariti na sve strane

Prije će biti da smo u fazi prepariranja tržišta za nekoga, a onda će taj netko Novoselcu i kompaniji prodavati po 50% skupljim cijenama. Naravno, onda će nas uvjeravati kako ima još prostora za rast.

Priprema za malo moćnije investitore – to ti je i moja pretpostavka za sve što se događa s našim tržištem – potpisujem![bye]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

sudeci po SAD-u mislim da ce sutra corbex ici ispod 4000. cini se da je situacija gora nego kad se prvi puta corbex spustio ispod 4000 jer kupnje nema nigdje, a nema ni signala da bi mogla uskoro doci… brodari bi sutra mogli krvariti na sve strane

To se događa sa čitavom regijom.
Nego, ako naradnih dana se MACD graf prekriži, biti će njesra.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

50,

Tako je da strpljen spašen sad smo svi postali ulagači na duži period baš onako kako nas savjetuju razni analitičari

ja sam rekao mama da i moje dionice spremi u skrinjicu,a svojoj djeci,da ih daju unucima.za 30tak godina ce valjda biti nesto.
strpljen spasen!
nisi izgubio dok nisi prodao!
gledaj to dugorocno!
nikad ne mjenjaj konja usred trke!
sta jos?

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Odoše srbi u ponor, zbog vlade i kosova.
I danas još dodatnih 4% u minus.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

u izvjestaju SDA pise da se postotak stranih
vlasnika hr dionica povecao na 27,24%
znaci oni ljepo po ovim cjenama kupuju
a mi prodajemo, i vise vjeruju u nase
dionice nego mi

TheStyx: ” sudeci po SAD-u mislim da ce sutra corbex ici ispod 4000. cini se da je situacija gora nego kad se prvi puta corbex spustio ispod 4000 jer kupnje nema nigdje, a nema ni signala da bi mogla uskoro doci… brodari bi sutra mogli krvariti na sve strane ” To se događa sa čitavom regijom. Nego, ako naradnih dana se MACD graf prekriži, biti će njesra.

pa kakav si ti to bik?

nismo se baš omastili u zadnja 2 tjedna na ovom buy signalu, tako da se nemamo baš čega bojati ni ako sada malo bude sell [rolleyes]

Vau, istina, sutra smo na dnu dna. Iz tajnih izvora kupnje uopće neće biti, recimo ADRIS prva kupnja postavit će se OMF AZ na 121,26 kuna. Pogledaj sutra, iznad neće biti nijedne kupnje. I onda dolazi jedan na burzovni pod i viče, dajem 130 kuna….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

u izvjestaju SDA pise da se postotak stranih vlasnika hr dionica povecao na 27,24% znaci oni ljepo po ovim cjenama kupuju a mi prodajemo, i vise vjeruju u nase dionice nego mi

Samo to da se povecao zvuci sjajno
[proud]
Evo gledam SDA i ne mogu nac di si to iskopao, pa ako ti nije problem, postaj link
[thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

KLSE Composite 1,173.22 5:02AM ET 123.11 (9.50%)

Što se ovdje dogodilo?

I love the Smell of Profits in the Morning

Mislim da je AZ fond otišao tamo ulagati…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

KLSE Composite 1,173.22 5:02AM ET 123.11 (9.50%) Što se ovdje dogodilo?

“political tsunami”

http://edition.cnn.com/2008/WORLD/asiapcf/03/09/malaysia.elections/index.html

izbori ojačali islamističku opciju.

New Report

Close