Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[yawn] al sam se bar dobro naspavao,sto je ono ni 40-ak milja[lol] a jes se danas trgovalo.Idem sad na jedan sladoled[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

[yawn] al sam se bar dobro naspavao,sto je ono ni 40-ak milja[lol] a jes se danas trgovalo.Idem sad na jedan sladoled[wink]

Da ne znam da si slavonac, rekao bi da si po tempu života dalmoš.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

zagrebcan: ” [cool][thumbsup] Baš loš dan na burzi – 1,32 % [bye][bye][bye][bye][bye] Kad raste onda 2 dana za redom po +0,50 a kad pada onda tri dana za redom po – 1,50 sramota.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ”

[bye][bye][bye][bye][bye]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye][bye][bye][thumbsup][lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Pogledao sam maloprije burzu jer danas nisam pratio. Ništa me nije iznenadilo jer smo u crvenom , a silno me zanima jedno, kako je to moguće da selektivno padaju od brodara preko građevinaca do bankara, da je sve u istom košu. Da li to znači da je cijelo društvo trulo ili neki moćnici upravljaju sa svime, pa ako su danas raspoloženi malo nas obraduju pa se burza zazeleni dan-dva, a onda nas ubiju sa 15 dana crveno. Pa tako već unazad nekoliko mjeseci sa obrazloženjima i glupim i smješnim od silnih padova u Americi, pa u Europi pa na Istoku. Čini mi se da ni oni sami neznaju kako to objasniti a da bude uvjerljivo. Kada je Agrokor izgubio posao normalno je bilo da njihove dionice izgube na vrijednosti upravo zbog posla, a šta je sa ovima koji dobro posluju i dosada i imaju osiguran posao daleko u budućnosti. Zašto su oni u istome košu sa gubitnicima? Nikako to da shvatim. Zato mi se sve čini da je to neka manipulacija i tržištem i narodom. Još pogotovo kada se sjetim AZ fonda i njihovog bisera. Kako se to vama čini? Da li je kao i meni ili je crnje?

Amerikanci u startu više crveni a futuresi su pokazivali zeleno. No, to je tek prvih 20 minuta.

Gledam ja kak su mogli sat vremena ranije otvoriti i sad vidim da su se oni jučer prebacili na ljetno vrijeme. BTW i dalje su u crvenom… nikak da im svane.

You either do it right or you get eliminated!

tenkista:

Amerikanci u startu više crveni a futuresi su pokazivali zeleno. No, to je tek prvih 20 minuta.

Gledam ja kak su mogli sat vremena ranije otvoriti i sad vidim da su se oni jučer prebacili na ljetno vrijeme. BTW i dalje su u crvenom… nikak da im svane.

Dow Jones 11781 iliti -0,95% odoše u mp3!

50,

….Ništa me nije iznenadilo jer smo u crvenom , a silno me zanima jedno, kako je to moguće da selektivno padaju od brodara preko građevinaca do bankara, da je sve u istom košu. ….

misliš neselektivno?

Heaven or Las Vegas

50 Cent: ” ….Ništa me nije iznenadilo jer smo u crvenom , a silno me zanima jedno, kako je to moguće da selektivno padaju od brodara preko građevinaca do bankara, da je sve u istom košu. ….” misliš neselektivno?

Jako sam ljut bio pa sam ispustio NE. Bitno da se razumijemo.

50,

Duser: ” 50 Cent: ” ….Ništa me nije iznenadilo jer smo u crvenom , a silno me zanima jedno, kako je to moguće da selektivno padaju od brodara preko građevinaca do bankara, da je sve u istom košu. ….” misliš neselektivno? ” Jako sam ljut bio pa sam ispustio NE. Bitno da se razumijemo.

takav je sentiment na tržištu, simple as that, u fazi smo akumulacije…strpljen spašen

Heaven or Las Vegas

Tako je da strpljen spašen sad smo svi postali ulagači na duži period baš onako kako nas savjetuju razni analitičari

duser:takav je sentiment na tržištu, simple as that, u fazi smo akumulacije…strpljen spašen

Prije će biti da smo u fazi prepariranja tržišta za nekoga, a onda će taj netko Novoselcu i kompaniji prodavati po 50% skupljim cijenama. Naravno, onda će nas uvjeravati kako ima još prostora za rast.[bye]

Stocks have seen another big drop as oil surged above $108 a barrel and more worrisome signs for the financial sector weighed on stocks.
Wall Street hasn’t had any bleak economic data to contend with Monday, but instead has faced a steady drumbeat of negative news on companies exposed to mortgages.

The Dow Jones industrial average is down about 152 points at the 11,740 level. The move extends last week’s decline and marks the lowest close since October 2006.

Ajme koliko bi trebao past jos Crobex da bude na nivou od Listopada 2006.!

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

New Report

Close