tenkista:
”
Amerikanci u startu više crveni a futuresi su pokazivali zeleno. No, to je tek prvih 20 minuta.
”
Amerika nije još otvorila.
finance.google.com kaze da je… Bit ce da su mijenjali vrijeme.
tenkista: ” Amerikanci u startu više crveni a futuresi su pokazivali zeleno. No, to je tek prvih 20 minuta. ” Amerika nije još otvorila.
Otvorila je prije 26 minuta.
valentine: ” tenkista: ” Amerikanci u startu više crveni a futuresi su pokazivali zeleno. No, to je tek prvih 20 minuta. ” Amerika nije još otvorila. ” Otvorila je prije 26 minuta.
ovo je nešto po novom
Bolje za nas, da bar i oni u 10:00 počnu. Pa da zajedno padamo svi, Amerika, Europa i Hrvatska.[thumbsup]
Ameri i vrijeme:
kako je uzbudljivo danas na toj burzi, mislim da bismo mogli završiti s najmanjim prometom negdje od 2006. ako se fondovi ne odluče poigrati, a čini se da neće.
mnogi fondovi imaju akcije
mp (slovenski) usao na nase trziste
bas me zanima dali ce biti rasta
kad zavrse akcije
svi čekaju fondove, a ne znaju da ovi neće ulaziti još dosta dugo.
Sa više izvora se priča da će tek krajem godine krenuti znatniji opravak i rast, a do onda mrcvarenje.
Kada se uzme u obzir da su to isti koji govore o oporavku i koji pokreću burzu (fondovi) onda ima smisla da oni znaju kada će ozbiljnije krenuti, a to je zadnji kvartal. Živi bili pa vidjeli.
to mi ima smisla i jer fondovi žele iscrpiti ove friške dioničare, te ih udaljiti sa burze i da vrate novce u fondove, iako dobro opečene ( sa gubicima 30-50%). Znam da je scenario crn i nadam se da sam potpuno u krivu, a vrijeme će pokazati.
sretno
svi čekaju fondove, a ne znaju da ovi neće ulaziti još dosta dugo.
Sa više izvora se priča da će tek krajem godine krenuti znatniji opravak i rast, a do onda mrcvarenje.
Kada se uzme u obzir da su to isti koji govore o oporavku i koji pokreću burzu (fondovi) onda ima smisla da oni znaju kada će ozbiljnije krenuti, a to je zadnji kvartal. Živi bili pa vidjeli.
to mi ima smisla i jer fondovi žele iscrpiti ove friške dioničare, te ih udaljiti sa burze i da vrate novce u fondove, iako dobro opečene ( sa gubicima 30-50%). Znam da je scenario crn i nadam se da sam potpuno u krivu, a vrijeme će pokazati.
sretno
Ti izvori budući nisi naveo tko su vjerovatno je neka baba gatara koja živi u tvom kvartu samo me još zanima jeli gledala u šalicu od kave ili ima kristalnu kuglu.
vrijeme će pokazati, a nadam se da Pete da si ti u pravu, a ja ne. Za dobro svih nas.
robertus: ” svi čekaju fondove, a ne znaju da ovi neće ulaziti još dosta dugo. Sa više izvora se priča da će tek krajem godine krenuti znatniji opravak i rast, a do onda mrcvarenje. Kada se uzme u obzir da su to isti koji govore o oporavku i koji pokreću burzu (fondovi) onda ima smisla da oni znaju kada će ozbiljnije krenuti, a to je zadnji kvartal. Živi bili pa vidjeli. to mi ima smisla i jer fondovi žele iscrpiti ove friške dioničare, te ih udaljiti sa burze i da vrate novce u fondove, iako dobro opečene ( sa gubicima 30-50%). Znam da je scenario crn i nadam se da sam potpuno u krivu, a vrijeme će pokazati. sretno ” Ti izvori budući nisi naveo tko su vjerovatno je neka baba gatara koja živi u tvom kvartu samo me još zanima jeli gledala u šalicu od kave ili ima kristalnu kuglu.
Sa više izvora ……..
Valjda sa izvora rijeke Save!
sampras:
”
Sa više izvora ……..”
Valjda sa izvora rijeke Save!
Sad ti sebe i svoj nick besplatno reklamiraš.
Mudar si ti mudar