ti stvarno misliš da naši mirovinci nešto znaju, a pogotovo o precijenjenim dionicama??? ne bih mogao vjerovati u to. Sjeti se samo da AZ prošli tjedan priča o precijenjenosti tržišta, a da gotovo nitko od institucija ne odreagira. Takvim pristupom može se samo srušiti burza, a da ne snosi nikakve posljedice. xmenergy: ” ”
pa nije valjda da nisi primjetio dozu ironije u mom postu a i ponešto istine?
tko bi to mogao vratit cijene od prosinca osim mirovinaca ?
gdje se može vidjeti aktualno stanje crobexa ( a da nije s odgodom od 15 minuta kao na business.hr )
pardoniram kolega, nisam shvatio ironiju. Mirovinci ne mogu pomoći ni sami sebi, a kako će nama?
više sreće drugi puta
robertus: ” ti stvarno misliš da naši mirovinci nešto znaju, a pogotovo o precijenjenim dionicama??? ne bih mogao vjerovati u to. Sjeti se samo da AZ prošli tjedan priča o precijenjenosti tržišta, a da gotovo nitko od institucija ne odreagira. Takvim pristupom može se samo srušiti burza, a da ne snosi nikakve posljedice. xmenergy: ” ” ” pa nije valjda da nisi primjetio dozu ironije u mom postu a i ponešto istine? tko bi to mogao vratit cijene od prosinca osim mirovinaca ?
gdje se može vidjeti aktualno stanje crobexa ( a da nije s odgodom od 15 minuta kao na business.hr )
Kad platis ZTM onda gledas u realnom vremenu. To je jedini nacin. Sve drugo je s delayom od barem 15 minuta
miko89: ” gdje se može vidjeti aktualno stanje crobexa ( a da nije s odgodom od 15 minuta kao na business.hr ) ” Kad platis ZTM onda gledas u realnom vremenu. To je jedini nacin. Sve drugo je s delayom od barem 15 minuta
Ovo baš i nije točno. Ja npr. gledam na Burzovnom monitoru na web stranicama mog brokera – u real time-u!
Ovo baš i nije točno. Ja npr. gledam na Burzovnom monitoru na web stranicama mog brokera – u real time-u!
Ti misliš da gledaš u real time, a zapravo ti kasni monitor.
Alien:
”
miko89: ” gdje se može vidjeti aktualno stanje crobexa ( a da nije s odgodom od 15 minuta kao na business.hr ) ” Kad platis ZTM onda gledas u realnom vremenu. To je jedini nacin. Sve drugo je s delayom od barem 15 minuta
”
Ma svakako. A onda je svizac… Real time daje samo i isključivo ZTM – ak ne vjerujete imate telefon od ZSE pa nazovite i provjerite a možete i svog brokera zvrcnut pa da Vam veli koliko Vam kasni to u što gledate.
fist:
”
”
Ti misliš da gledaš u real time, a zapravo ti kasni monitor.
Kasni i ja to vidim nazovem brokera pa pitam za neke cijene i vidim da u mene nije takva situacija na monitoru, kasni 2-3 minute sigurno
Abacus gledalica – osvježenje podataka svako 20 sec.
Jedno je kaj oni osvježavaju a nešto drugo koliko im je delay odakle vuku podatke. Dakle ni to nije u realnom vremenu. Imam i ZTM i Gledalicu da ne bi bilo zabune
Amerikanci u startu više crveni a futuresi su pokazivali zeleno. No, to je tek prvih 20 minuta.
Amerika nije još otvorila.