znam da nema nikakve veze, ali koliko bi još cijene pale da je Sanader odabrao ZERP umijesto EU??? tada bi svi govorili da cijene padaju i zbog toga. Naravno da ne padaju zbog toga, već je ljudima lakše kada ima neki “opravdani” razlog.
Ode Europa lagano u plus.
Ode LEDO lagano u minus 7%
Futures u blagom plusu
Ode Europa lagano u plus
zerp odgođen
ajmo i mi u malo manji minus[pray]
evo njega opet tuna
di je? [lol]
Tko bi rekao da ce Lucidus biti najveca svijetla tocka trgovanja! Ja to definitivno ne bi prognozirao prije par tjedana[thumbsup]
Ma nije to nikakva svjetla točka jer je dionica nelikvidna… u 2. mjesecu se njome trgovalo samo 3 dana, gledajući zadnjih godinu dana mjesečni prosjek trgovanja ovom dionicom je kojih 6, 7 dana, a ukupni promet u zadnjih godinu dana je oko 7,3 mije kuna. To je stvarno miljama daleko od svjetle točke [wink].
Evo na jdpl, onaj nalog od 220 se lagano iskrcao po bidu, tako da sada možemo rasti. Valjda mu je bilo hića, jadan on…
[cool][thumbsup] Baš loš dan na burzi – 1,32 % [bye][bye][bye][bye][bye] Kad raste onda 2 dana za redom po +0,50
a kad pada onda tri dana za redom po – 1,50 sramota.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[bye][bye][bye][bye][bye]
Čemu se čudite ?! Pa mi smo pali prošli tjedan samo 1,33 a Evropa po 3 % .Sad se oni vraćaju a mi moramo prestić njihov minus što je prije moguće jer mi pratimo njih
Ne idemo mi nikud dok mirovinci ne odluče da idemo nekud A zašto bi oni odlučili da mi idemo nekud, pa oni savjesno raspolažu našom imovinom i nikad ne kupuju precijenjene dionice kojih je kod nas sad gomila[proud]
ti stvarno misliš da naši mirovinci nešto znaju, a pogotovo o precijenjenim dionicama???
ne bih mogao vjerovati u to. Sjeti se samo da AZ prošli tjedan priča o precijenjenosti tržišta, a da gotovo nitko od institucija ne odreagira. Takvim pristupom može se samo srušiti burza, a da ne snosi nikakve posljedice.
Čemu se čudite ?! Pa mi smo pali prošli tjedan samo 1,33 a Evropa po 3 % .Sad se oni vraćaju a mi moramo prestić njihov minus što je prije moguće jer mi pratimo njih Ne idemo mi nikud dok mirovinci ne odluče da idemo nekud A zašto bi oni odlučili da mi idemo nekud, pa oni savjesno raspolažu našom imovinom i nikad ne kupuju precijenjene dionice kojih je kod nas sad gomila[proud]