Netko opako skuplja zabu
zašto pada IGH ?
stvarno za ne povjerovat [undecid]
pa zašto nebi padao kolega ? [rolleyes]
ovo će rast ovo neće itd … ma nema tu dobra i loša firma, nema tu fundamenti i precijenjena i podcijenjena .. tu ili raste sve ili pada sve …
gdje su sada von braun i ostali sa porukama “idemo gore” i sl, samo vi njih slušajte i potrošite svoju ušteđevinu u “pravo vrijeme” , kada vam se želi lijepo objasniti da smo u padajučem marketu onda je to drukanje, a vi nemojte slušati,očito se do novca lako dolazi pa se može i počastiti one koji bježe s marketa, neki misle promjeniti zakone fizike…[wink]
ovo će rast ovo neće itd … ma nema tu dobra i loša firma, nema tu fundamenti i precijenjena i podcijenjena .. tu ili raste sve ili pada sve …
Ovo je najveća istina kolega. Nema tu nikakve veze kakav je izvještaj, kakvi su poslovi, dobici, gubici. Ak pada moja dionica nek pada i tvoja. [angry]
gdje su sada von braun i ostali sa porukama “idemo gore” i sl, samo vi njih slušajte i potrošite svoju ušteđevinu u “pravo vrijeme” , kada vam se želi lijepo objasniti da smo u padajučem marketu onda je to drukanje, a vi nemojte slušati,očito se do novca lako dolazi pa se može i počastiti one koji bježe s marketa, neki misle promjeniti zakone fizike…[wink]
Nick, pa ti si prvi koji je to radio [lol] [lol] [lol] … zato si i zaglavio…
Polako ali sigurno ponovo mi dolazimo do najvećeg minusa u Europi. Ide nama to.
Valjda vam je jasno da smo stigli DAX i sad će rasprodaja stati, kvazi manageri bulje u monitor i osluškuju kamo dalje ide DAX.[thumbsup]
Valjda vam je jasno da smo stigli DAX i sad će rasprodaja stati, kvazi manageri bulje u monitor i osluškuju kamo dalje ide DAX.[thumbsup]
E, ovdje se zadnje vrijeme stvarno svasta moze procitati. Sami znalci…. [lol] [lol] [lol] [lol]
Nick Leson:
”
”
Nick, pa ti si prvi koji je to radio [lol] [lol] [lol] … zato si i zaglavio…
znam znam i nije mi svejedno kad sa sjetim,.ali kako kažu što te ne ubije to te ojača [thumbsup]
Valjda vam je jasno da smo stigli DAX i sad će rasprodaja stati, kvazi
manageri bulje u monitor i osluškuju kamo dalje ide DAX.[thumbsup]
A je tak onda brzo gore jer smo mi u duplo većem minusu.