Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…i danas sam zaradila, …streptokok…

[lol] [lol] [lol]
gonokok…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

[yawn]

No respect

Saladin: ” evo bio malo vani i mogu vam reć da je uzbudljivije tu vama nego što je meni bilo, … onda znate kako je meni bilo , laku noć [yawn]” jesi sreo Karduma? [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Jesam, kaže da je ovaj pad posljedica odlaska Ciganovića u USA, sad kad se vratio Neven, USA počeo padat a mi ćemo gore …. , i pozdravlja sve članove foruma [thumbsup]

Cookie Monster

aliiiii ja bi to volio vidjeti u excelu kako funkcionira …

tuna
[smiley]

imaš brate u zadnjoj crobex-fa-pokazatelji tabeli. malo je to tam zakukuljeno s drugim izračunima, ali …

no, ukratko:
odeš na http://www.zse.hr/default.aspx?id=179 i pogledaš malo podatke od tamo, pa računaš:

CROBEX kapitalizacija
Mt = cijena ADPL-R-A * 1.910.811 + cijena ADRS-P-A * 6.784.100 + … + cijena ZABA-R-A * 134.088

CROBEX = taj Mt * 1000 / (29.625.115.350 * 0,2979567)

eto.
(s tim da se u pon mijenja lista dionica i ovaj koef 0,2979567)

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

http://www.poslovni.hr/64941.aspx
Mirovinski fondovi kroz JDD dižu burzu
Nije loše malo se prisjetiti,bez komentara[angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

fazan:

Dakle, ne oduzimaju od jučerašnje, već dodaju na današnju. Kako im to samo uspijeva?

BTW u Analizi današnjeg trgovinskog dana govore o padu od 1,39%.[smiley][tongue]

I to je jedino ispravno…

DANAS-JUČER/JUČER…[smiley]

Papci koriste izračun na način JUČER/DANAS-1 i naravno fulaju…[smiley]

DANAS-JUČER/JUČER je potpuno matematički jednako JUČER/DANAS-1. Svjedno je kako koristiš. A i izračunaj si – u oba slučaja je 1,39 %. Kako izračunavaju ostali osim ZSE to samo valjda oni znaju [rolleyes].

You either do it right or you get eliminated!

Zasto sad taj clanak ne komentira nasa Hanfa?
Odnosno šta sad se ne izjasni Novoselac?
Stvarno je ovo dobro pripremljena,dogovorena i izvedena akcija—uzmi i otmi od sirotinje.
Bio bi red da mirovinski fondovi isprave ove greske i vrate trziste u normalu.

DANAS-JUČER/JUČER je potpuno matematički jednako JUČER/DANAS-1.

[undecid]??

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Astralis:

DANAS-JUČER/JUČER je potpuno matematički jednako JUČER/DANAS-1.

[undecid]??

Sorry krivo sam se izrazil… mislio sam reći DANAS-JUČER/JUČER je potpuno matamatički jednako DANAS/JUČER-1. JUČER/DANAS-1 za računanje dnevne promjene nema apsolutno nikakve logike.

You either do it right or you get eliminated!

Odustala vlada od ZERP-a![thumbsup]

5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 144.910 1,45 Skrb. račun +166

AZ OMF KUPIO 166 KOMADA INE!!!!!!!!!!!!
IZJAVITI DA SU HRVATSKE DIONICE PRESKUPE I DA ĆE KUPOVATI SAMO OBVEZNICE I DA SELE U POLJSKU KUPOVAT DIONICE!!!!

Zasto sad taj clanak ne komentira nasa Hanfa?
Odnosno šta sad se ne izjasni Novoselac?
Stvarno je ovo dobro pripremljena,dogovorena i izvedena akcija—uzmi i otmi od sirotinje.
Bio bi red da mirovinski fondovi isprave ove greske i vrate trziste u normalu.

Novoselac jedno radi drugo govori! Inače, on ne bi smio proći nekažnjeno ali vidit ćemo! [angry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

DANAS-JUČER/JUČER je potpuno matematički jednako JUČER/DANAS-1. Svjedno je kako koristiš. A i izračunaj si – u oba slučaja je 1,39 %. Kako izračunavaju ostali osim ZSE to samo valjda oni znaju [rolleyes].

Sjedi JEDAN! Za kraj godine![lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

New Report

Close