TwinSpark: ” Ma da,politika ionako služi da posvađa ljude a to ne želim. Je li IGH dobio posao oko pelješkog mosta? Ono, službeno? ” Nema tko drugi to ni izvesti. IGH je dobio praktički sve veliki čelične i betonske mostove u R. Hrvatskoj.
A što je s BiH na kraju bilo,nisam baš u zadnje vrijeme ništa pročitao o tome? Jesu dali dopuštenje?
Na Varteksu opaka bitka, protivnika se gadja pojedinacnim strelicama, hi,hi,hi[smiley2]
Na Varteksu opaka bitka, protivnika se gadja pojedinacnim strelicama, hi,hi,hi[smiley2]
Nije to loše. Skupio sa već par stotina komada na 140 kn ovih tjedana. Svaki dan nešto upadne. Od nekoliko komada do nekoliko desetaka komada. [smiley2]
Vrlo zanimljiv dan na VSE.
Dvije najlikvidnije dionice su CHAG i ELKL [smiley2][smiley2] i jedine s preko 1M prometa
Vrlo zanimljiv dan na VSE.
Dvije najlikvidnije dionice su CHAG i ELKL [smiley2][smiley2] i jedine s preko 1M prometa
Ovisi kak gledate kolega. Iz moje perspektive dan na VSE je bio vise nego dosadan s mali prometima za dionice koje pratim. [smiley2]
Ovisi kak gledate kolega. Iz moje perspektive dan na VSE je bio vise nego dosadan s mali prometima za dionice koje pratim. [smiley2]
To definitivno. Sva sreca sto imam posla sa strane pa imam neku zanimaciju
Ipak se prometi povećavaju, ovaj puta na zse, i opet na novim dionicama tj. ne onima od 2-3 dana prije.
Meni je to pozitivan signal, da se traži sve ali polako, svaki dan nešto drugo. Naravno u fokusu su atlas i neke plovidbe.
Ne bi htio biti ptica zloslutnica, ali mi se nekako čini da bi tržište moglo na ovu pompu s INOM reagirati slično kao i kad se očekivao novac od Plive…. svi mislili da će boom, pa i dogodio se al negativan….
Molio bi mišljenja kolega, koliko je izgledno da se to ponovi i da tržište otklizi suprotno očekivanjima opet prema nazad??[smiley8]
Zanimljivo da nitko ne komentira TNPL,neki su vec pisali da bi mogla na 4000,izgleda nikad blize
Ne bi htio biti ptica zloslutnica, ali mi se nekako čini da bi tržište moglo na ovu pompu s INOM reagirati slično kao i kad se očekivao novac od Plive…. svi mislili da će boom, pa i dogodio se al negativan…. Molio bi mišljenja kolega, koliko je izgledno da se to ponovi i da tržište otklizi suprotno očekivanjima opet prema nazad??[smiley8]
Tada je tržište išlo dolje jer su se neki htjeli keširati u nadi da će fondovi spuštati cijene,pa će i onaj tko se ukeširao kupiti jefino….zato je i došlo do pada.
Mislim da je ovo drugačije…BIO je pad jer se izvlačila para iz dionica za kupnju INE,a u ono doba se očekivao novac od Plive….mislim da slijedi rast,ali polako,treba vidjeti kako će INA odreagirati..
čudno je to naše tržište.
koliko god da je moguće da cijena ide gore, realno je i da ide ispod 1690.
nikad ne znate kojem će penziću zatrebati novci koje je uložio u Inu,
za doktore ili neke hitne operacije i neće baš puno čekati i držati cijenu,
već će prodati (po npr. 1.500kn) tako da čim prije može obaviti to što treba…
gladem adpl (u kojem imam veći dio love), netko proda po 180 kn,
i za par minuta već netko želi prodati po 177 !!!
stvarno mi nije jasno kako mozak tog prodavaoca radi, al’ eto to je tako….