Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

TwinSpark: ” Ma da,politika ionako služi da posvađa ljude a to ne želim. Je li IGH dobio posao oko pelješkog mosta? Ono, službeno? ” Nema tko drugi to ni izvesti. IGH je dobio praktički sve veliki čelične i betonske mostove u R. Hrvatskoj.

A što je s BiH na kraju bilo,nisam baš u zadnje vrijeme ništa pročitao o tome? Jesu dali dopuštenje?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Na Varteksu opaka bitka, protivnika se gadja pojedinacnim strelicama, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Na Varteksu opaka bitka, protivnika se gadja pojedinacnim strelicama, hi,hi,hi[smiley2]

Nije to loše. Skupio sa već par stotina komada na 140 kn ovih tjedana. Svaki dan nešto upadne. Od nekoliko komada do nekoliko desetaka komada. [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Vrlo zanimljiv dan na VSE.
Dvije najlikvidnije dionice su CHAG i ELKL [smiley2][smiley2] i jedine s preko 1M prometa

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Vrlo zanimljiv dan na VSE.
Dvije najlikvidnije dionice su CHAG i ELKL [smiley2][smiley2] i jedine s preko 1M prometa

Ovisi kak gledate kolega. Iz moje perspektive dan na VSE je bio vise nego dosadan s mali prometima za dionice koje pratim. [smiley2]

Ovisi kak gledate kolega. Iz moje perspektive dan na VSE je bio vise nego dosadan s mali prometima za dionice koje pratim. [smiley2]

To definitivno. Sva sreca sto imam posla sa strane pa imam neku zanimaciju

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ipak se prometi povećavaju, ovaj puta na zse, i opet na novim dionicama tj. ne onima od 2-3 dana prije.
Meni je to pozitivan signal, da se traži sve ali polako, svaki dan nešto drugo. Naravno u fokusu su atlas i neke plovidbe.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ne bi htio biti ptica zloslutnica, ali mi se nekako čini da bi tržište moglo na ovu pompu s INOM reagirati slično kao i kad se očekivao novac od Plive…. svi mislili da će boom, pa i dogodio se al negativan….

Molio bi mišljenja kolega, koliko je izgledno da se to ponovi i da tržište otklizi suprotno očekivanjima opet prema nazad??[smiley8]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Zanimljivo da nitko ne komentira TNPL,neki su vec pisali da bi mogla na 4000,izgleda nikad blize

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ne bi htio biti ptica zloslutnica, ali mi se nekako čini da bi tržište moglo na ovu pompu s INOM reagirati slično kao i kad se očekivao novac od Plive…. svi mislili da će boom, pa i dogodio se al negativan…. Molio bi mišljenja kolega, koliko je izgledno da se to ponovi i da tržište otklizi suprotno očekivanjima opet prema nazad??[smiley8]

Tada je tržište išlo dolje jer su se neki htjeli keširati u nadi da će fondovi spuštati cijene,pa će i onaj tko se ukeširao kupiti jefino….zato je i došlo do pada.
Mislim da je ovo drugačije…BIO je pad jer se izvlačila para iz dionica za kupnju INE,a u ono doba se očekivao novac od Plive….mislim da slijedi rast,ali polako,treba vidjeti kako će INA odreagirati..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

čudno je to naše tržište.
koliko god da je moguće da cijena ide gore, realno je i da ide ispod 1690.
nikad ne znate kojem će penziću zatrebati novci koje je uložio u Inu,
za doktore ili neke hitne operacije i neće baš puno čekati i držati cijenu,
već će prodati (po npr. 1.500kn) tako da čim prije može obaviti to što treba…
gladem adpl (u kojem imam veći dio love), netko proda po 180 kn,
i za par minuta već netko želi prodati po 177 !!!
stvarno mi nije jasno kako mozak tog prodavaoca radi, al’ eto to je tako….

To su paničari (imaju PNKA-R-A) —>> neka mi se jave, kupujem INU, plaćam dobro (1551) [smiley2]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

New Report

Close