Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dow -77.91 -0.65% 11,962.48
NASDAQ +2.55 +0.11% 2,223.05
S&P -5.16 -0.40% 1,299.18

kakav slom, ne crnjači bezveze

Ovo je danas bilo simulacija za siljedeći tjedan. Fondovi su malo pogurali danas dole, da bi u ponedjeljak krenuli ponovno gore. Oni koji ne vjeruju, neka mi se jave, kupujem sve za kikiriki. [thumbsup]

Ovo mi liči na neki crni humor molim te šta nas može više pogurat da rastemo bar tjedan dana nije mi jasno nikako Stvarno bi volio da si upravu da krenemo rasti kako treba častim te[pray][thumbsup]

Zanimljivo, dok su išli 5 dana gore a jedan dan dolje odmah su naši mediji govorili o slomu a sad dok stvarno ovo liči na slom, sad ne pričaju ništa. Sve kontra…[embarass]

Valjda nemaju više ni jednog pametnog analitičara oni sto su dolazili do sada više bi rekli da su šutjeli zato je bolje da se ne javljaju više i da neplaše narod[cry]

Dow -77.91 -0.65% 11,962.48
NASDAQ +2.55 +0.11% 2,223.05
S&P -5.16 -0.40% 1,299.18

kakav slom, ne crnjači bezveze

Dow Jones završio ispod 11900 bodova.[bye]

Izgleda da su Ivek i Realbear stvarno bili u pravu glede amera……

Ko moja baba kad je igrala Loto čitav život, pa na kraju dobila par iljada kuna, i rekla da je dobila na Lotu.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ode DJIA ispod 12000, tam di je bila u siječnju 2000. godine.

No respect

kaže buffonja: “you should be greedy when others are feared!”

ovo su najbolja vremena za ulaganje,sjeti te se tih rijeci u 2009[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

kaže buffonja: “you should be greedy when others are feared!”

Nikad nisam drukao, ali moram priznati da zadnjih dana i tjedana potajno priželjkujem da sve ovo izdrži još samo do utorka ili srijede, stiže jedan poveći devizni špric kojega ću jako “greedy” ulupati u 2 dionice i onda me nema kraj kompa do kraja ožujka. Nadam se da ću izdržati bez ZSE monitora i PD foruma, a kad se vratim očekujem iznenađenje! Kad malo bolje razmislim, svaki scenarij bi mogao biti iznenađenje!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

The Croatian Stock Market was very strong in 2007 and the CROBEX index added 60.7% to its value. The major driver was the bidding between several strategic investors for the acquisition of the pharmaceutical company Pliva. Finally, the American company Barr won the battle and paid $2.5 bln for Pliva. In December the oil company Ina was also sold by the state through the stock exchange. The in-flow of funds has remained steady and is expected to remain such in 2007. With a current P/E ratio of 20 the Asset Manager estimates this market as a fairly valued and expects a 10% yearly return with high confidece.
[wink]

ali ako imaš keša pri ruci,a ne 20% gubitka na dionicama……

wunderkind: ” kaže buffonja: “you should be greedy when others are feared!” ” Nikad nisam drukao, ali moram priznati da zadnjih dana i tjedana potajno priželjkujem da sve ovo izdrži još samo do utorka ili srijede, stiže jedan poveći devizni špric kojega ću jako “greedy” ulupati u 2 dionice i onda me nema kraj kompa do kraja ožujka. Nadam se da ću izdržati bez ZSE monitora i PD foruma, a kad se vratim očekujem iznenađenje! Kad malo bolje razmislim, svaki scenarij bi mogao biti iznenađenje!

Osobno bi to ulupao u JDPL i HT na taj rok, a baš me zanima koja su tvoja dva tipa, pa makar odgovor čekao i do početka travnja bio bih zahvalan na info koja su tvoja dva tipa…

New Report

Close