nemojte se ljutiti al dajte prebacite ovu temu na poliitika i sta ti ja znam
btw. zerp zaboravite, ionako tu ribu rvati ne bi uvatili pa zar nije bolje da se je najedu talijani, oni ionako zive da se prezderavaju muzgavaca, rakovi i ostale bestije
a rvati su ionako na zadnjem mjestu po izlovu i konzumaciju morskih zivotinja
a o ponosu rvata bi se dalo pisati i pisati tomovi knjiga
btw. padaju gradjevinci, danas netko popustio na igh, valjda marđinaš
Možda ovo sa zerpom i ne bude loše odrađeno.
Ako ste pažljivo slušali Olija jučer: rekao je da smo u EU 2009. ako riješimo ovo sa ZERPOM.
ajde de …
Futuresi u USA u komi nakon jobless reporta. Sve se čini da DJIA ide danas ispod 12000. God help US! (and us)
A indexi u Evropi prate to sa prigodnim crvenilom…
Ti stvarno ne razumiješ poantu jelda? [rolleyes].
Slažemo se oko privatizacije i loših poteza vlade…
Oko nekih stvari se ne slažemo…
Europa da…ali ne pod bilo kakvih uvjetima…treba naći načina da se zaštite nacionalni interesi i da koliko je to moguće budemo neovisni o drugima…
Strani kapital je dobordošao…ali isto pod nekim uvjetima koji moraju biti prihvatljivi…
A poanta je…da smo mi Hrvati pušioničari…i da ćemo popušit kako kod okreneš…btw…ovo nije reklama za PBZ…[lol] [lol] [lol]
pih! erste 47% veću. [proud]
Što se tiče ZERPa, ja bih ga odmah danas ukinuo i to potpuno. Ali bi onda ucijenio Europu da nas slijedeće godine primi u EU kako su i obećali, ako ne onda bih opet uveo ZERP i sa strogom primjenom da Talijani više nesmiju ni blizu. A primiti nas neće u EU prije 2012. sigurno, sa Zerpom, bez Zerpa
The U.S. unexpectedly lost jobs in February for the second consecutive month, adding to evidence the economy is in a recession.
Možda ovo sa zerpom i ne bude loše odrađeno. Ako ste pažljivo slušali Olija jučer: rekao je da smo u EU 2009. ako riješimo ovo sa ZERPOM. ajde de …
Slušao tiskovnu i Sanader mi zvuči kao čovjek koji u cjelosti kontrolira situaciju!
Nema panike, slijedeće su na redu konzultacije, a onda u utorak sastanak sa svim parlamentarnim strankama. U četvrtak IDE u Bruxelles pa možda se talijani i udobrovolje za kakav sastanak.
sve je to jadno kolega .
žalosna je država koja mora pitati drugoga za dozvolu da može proglasiti svoj gospodarski pojas na svom teritoriju.
…………………..Veleposlanik Freden ponovio je Pelicariću službena stajališta koja je 13. veljače 2008. godine u ime Vlade pred parlamentom Kraljevine Švedske izrekao ministar vanjskih poslova Carl Bildt. On je tom prilikom rekao kako u svojim pripremama za predstojeće predsjedanje Unijom 2009. godine planira zaključiti pregovarački proces s Hrvatskom, iza čega Švedska čvrsto stoji. …….
“Izjave koje bi bile prenesene u nekom drugom smislu ne predstavljaju stajalište Kraljevine Švedske”, rekao je veleposlanik Freden.
” Slušao tiskovnu i Sanader mi zvuči kao čovjek koji u cjelosti kontrolira situaciju!
….Ova je stvarno dobra….he..he.he..On “kontrolira” situaciju….možeš si misliti…[thumbsup]