Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo Zerp smo odgodili a Us indexi su presli u plus…….Dow +5,5,Nasdaq 5,2 ( futures )
Bio bi red da se nagrade dobre vijesti sad i nasoj burzi………………………….

Koliki je naš Crobiććć

4.170,45
-1.54%

[emo_cool]

Ajmo natrag na temu ljudi, … tko to danas prodaje?, tko kupuje, itd .. zašto padamo ?

Cookie Monster

Koliki je naš Crobiććć

-1.52

i to je to...

Povijest je pokazala nažalost u ovom kratkom razdoblju kapitalizma ili ti slobodnog tržišta, da su ljudi sretniji ako rade za stranca, nego za našeg čovjeka. Pogledaj kolike su plače u Konzumu npr. , a klolike kod konkurencije. PA pitaj malo za uvjete rada u Konzumu, i kod strane konkurenciji. Pa ja bih voliko da je obrnuto, ali kad nije. O bankama da ne govorimo. A tako je i u većini drugih sektora.

povijest je pokazala da Hrvati jedino znaju funkcionirat i plesat po notama stranaca….svoje nikad nismo znali cijenit…i drugi nam je uvijek bio pametniji i bolji, nego naš vlastiti čovjek…

bek tu topik…

crvenilo na burzi, fon pimpek iz bek!
jes!

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vidjet ćemo. I oni koji prodaju dobit će lijepu paru za to, neće novci propasti u zemlju. Možda otvore privatni business , možda nešto drugo, možda dobijemo novi Microsoft ili sl. Ono što hoču reći je da mi se čini da smo bogatiji nego što to sami mislimo.

ide to većinom u nove autiće, shoping centre i malo u apartmane… nema tu nove vrijedne investicije… poneki maslinik i poneki vinograd i to je to…

i to je to...

Vidjet ćemo. I oni koji prodaju dobit će lijepu paru za to, neće novci propasti u zemlju.

Daj Bože da pokrenu nekakav biznis…
Al bojim se da je više onih koji će za tu lovu pokupovat aute i brodove…

Njemci preokrenuli sa – 1,60 % na -0,80 % a takoder i Englezi. Kod nas dupli minus nego kodnjih a oni su usko vezani sa izvozom u US.
Stvarno se dogadaju na nasoj burzi s………

wiking:

nemoj mi samo o tome govoriti odmah popiz.Jesi rasprodao INU,HT….pa sto hoces onda.Kakve veze koje vlasnik hotela,pa on je u HR nije u turskoj,ovdje ce platiti porez i bit ce bogatija drzava i automatski bolji zivot.Nemoj te mi te seljacke gluposti sad prosipat rasprodali….

nisam rasprodao HT….vlada je rasprodala za sitniš…
Ima veze tko je vlasnik hotela…ima veze tko je vlasnik zemlje…sve ima veze….bit ćemo svoj na tuđem…
ali onda kad ograde plaže…na koju ćeš moć ako platiš dnevnu ulaznicu….pa kad bude naplaćivali i zrak što ga udišeš…onda ćemo svi srat koja banda ciganjska….jel?

A sad je vlada rasprodala za sitniš jel da? A kad je po novinama pisalo “IPO” HTa – cijena dionice 265 kn onda su svi zadovoljno trljali ruke – hehe zaradit ću super – otkud ću zaradit i kako nije bitno (novac će mi pasti s neba valjda). Mogu reći da to u najmanju ruku ne ide tako… Da me ne bi krivo shvatio – ovo nije upućeno tebi direktno nego masovnom razmišljanju i svakome tko je tako razmišljao krajem 9. mjeseca kad se po Otvorenom raspravljalo kako zaraditi 100 % u 2 dana [rolleyes].

You either do it right or you get eliminated!

B E L E X ………. -4.85 !!!!! Znači- kapital hrvatskih fondova , koji je zalutao u Srbiju uoči izbora
Tadića – SE POKUNJENO VRAĆA , po dividendu HT-a ?
H U R A ! [proud]

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Njemci preokrenuli sa – 1,60 % na -0,80 % a takoder i Englezi. Kod nas dupli minus nego kodnjih a oni su usko vezani sa izvozom u US. Stvarno se dogadaju na nasoj burzi s………

Sad treba javiti našim managerima da prestanu iskrcavanje jer DAX se pomiče prema gore. Stvarno!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close