Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja bih sa IGH bio oprezan, Radić je opaki igrač … a spemink svojoj sposobnosi ima na Maslenici, koji je ujedno proglašen jedan od najvećih promašaja građevinskih objekata u povijesti … 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

dmilanovic:

šta valja kupiti drugi tjedan , šta je povoljno

Dvije gore spomenute u mom postu su sramotno nisko i naravno nastavak LVCV.

Potpuno se slazem za PTKM i FNVC.

LVCV sam prodao na 584. Mislim da je vecinu rasta odradio i da bi se mogao odbit od 600.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

quark:

dmilanovic:

šta valja kupiti drugi tjedan , šta je povoljno

Dvije gore spomenute u mom postu su sramotno nisko i naravno nastavak LVCV.

Potpuno se slazem za PTKM i FNVC.

LVCV sam prodao na 584. Mislim da je vecinu rasta odradio i da bi se mogao odbit od 600.

Njemu je realno 800-1000 i ispod toga ga ne treba dilati. Samo mirno

Danasa u RH jedno od glavnih poslovnih pothvata i najprofitabilniji poslovni pothvati su u građevini dakle glavno pitanje je da li LVCV radi (za svoj račun) izgradnju zgrada i/ili poslovne prostore ako da možemo očekivat povečanu ili veliku struju budućih novčanih tokova (EBITDA) onda cijena od 580 kuna je mala cijena i u budućnosti se očekuje veliki rast i BV-a i EPS-a i naravno P/E-a i ROE-a. Dakle pitanje da li postoje ti poslovni pothvati i ako postoje onda se sve da staviti na papir i plus i minus!

Baš me zanima to kolko bi mogao ATLS potegnuti ovog tjedna 75, 80 možda? Vidječemo.I petrica je već dugo oko 180, preduugoo.[smiley2]

ja bih sa IGH bio oprezan, Radić je opaki igrač … a spemink svojoj sposobnosi ima na Maslenici, koji je ujedno proglašen jedan od najvećih promašaja građevinskih objekata u povijesti … 🙂

Položaj mosta nije odredila struka nego strateški položaj, a to je u ovom slučaju bilo najbitnije. Most je opravdao svoju izgradnju.

Na DDJH je u petak prošlo 1000 kom po 155, sada opet. Očito je u pitanju preslagivanje portfelja. Za one koji žele ući 155 je dobra cijena , postaviti se na kupnju i čekati.

Baš me zanima to kolko bi mogao ATLS potegnuti ovog tjedna 75, 80 možda? Vidječemo.I petrica je već dugo oko 180, preduugoo.[smiley2]

ATLS prema očekivanjima do dnevnog limita u pola sata, a PTKM je ko tempirana bomba, samo je pitanje dužine fitilja.[smiley2]

optimist: ” Baš me zanima to kolko bi mogao ATLS potegnuti ovog tjedna 75, 80 možda? Vidječemo.I petrica je već dugo oko 180, preduugoo.[smiley2] ” ATLS prema očekivanjima do dnevnog limita u pola sata, a PTKM je ko tempirana bomba, samo je pitanje dužine fitilja.[smiley2]

jako je kratak taj fitilj.jako,jako.a ta bomba ima najjače punjenje na burzi.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ma da,politika ionako služi da posvađa ljude a to ne želim. Je li IGH dobio posao oko pelješkog mosta? Ono, službeno?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Ma da,politika ionako služi da posvađa ljude a to ne želim. Je li IGH dobio posao oko pelješkog mosta? Ono, službeno?

Nema tko drugi to ni izvesti. IGH je dobio praktički sve veliki čelične i betonske mostove u R. Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color]

Cijena je porasla na otvaranju moderiran sam ( još? ) na temi kupnja prodaja, ali mi moj broker kaže da je peti nalog na prodaji na 8100…

New Report

Close