ja bih sa IGH bio oprezan, Radić je opaki igrač … a spemink svojoj sposobnosi ima na Maslenici, koji je ujedno proglašen jedan od najvećih promašaja građevinskih objekata u povijesti … 🙂
dmilanovic:
”
šta valja kupiti drugi tjedan , šta je povoljno
”
Dvije gore spomenute u mom postu su sramotno nisko i naravno nastavak LVCV.
Potpuno se slazem za PTKM i FNVC.
LVCV sam prodao na 584. Mislim da je vecinu rasta odradio i da bi se mogao odbit od 600.
quark:
”
dmilanovic:
”
šta valja kupiti drugi tjedan , šta je povoljno
”
Dvije gore spomenute u mom postu su sramotno nisko i naravno nastavak LVCV.
”
Potpuno se slazem za PTKM i FNVC.
LVCV sam prodao na 584. Mislim da je vecinu rasta odradio i da bi se mogao odbit od 600.
Njemu je realno 800-1000 i ispod toga ga ne treba dilati. Samo mirno
Danasa u RH jedno od glavnih poslovnih pothvata i najprofitabilniji poslovni pothvati su u građevini dakle glavno pitanje je da li LVCV radi (za svoj račun) izgradnju zgrada i/ili poslovne prostore ako da možemo očekivat povečanu ili veliku struju budućih novčanih tokova (EBITDA) onda cijena od 580 kuna je mala cijena i u budućnosti se očekuje veliki rast i BV-a i EPS-a i naravno P/E-a i ROE-a. Dakle pitanje da li postoje ti poslovni pothvati i ako postoje onda se sve da staviti na papir i plus i minus!
Baš me zanima to kolko bi mogao ATLS potegnuti ovog tjedna 75, 80 možda? Vidječemo.I petrica je već dugo oko 180, preduugoo.[smiley2]
ja bih sa IGH bio oprezan, Radić je opaki igrač … a spemink svojoj sposobnosi ima na Maslenici, koji je ujedno proglašen jedan od najvećih promašaja građevinskih objekata u povijesti … 🙂
Položaj mosta nije odredila struka nego strateški položaj, a to je u ovom slučaju bilo najbitnije. Most je opravdao svoju izgradnju.
Na DDJH je u petak prošlo 1000 kom po 155, sada opet. Očito je u pitanju preslagivanje portfelja. Za one koji žele ući 155 je dobra cijena , postaviti se na kupnju i čekati.
Baš me zanima to kolko bi mogao ATLS potegnuti ovog tjedna 75, 80 možda? Vidječemo.I petrica je već dugo oko 180, preduugoo.[smiley2]
ATLS prema očekivanjima do dnevnog limita u pola sata, a PTKM je ko tempirana bomba, samo je pitanje dužine fitilja.[smiley2]
optimist: ” Baš me zanima to kolko bi mogao ATLS potegnuti ovog tjedna 75, 80 možda? Vidječemo.I petrica je već dugo oko 180, preduugoo.[smiley2] ” ATLS prema očekivanjima do dnevnog limita u pola sata, a PTKM je ko tempirana bomba, samo je pitanje dužine fitilja.[smiley2]
jako je kratak taj fitilj.jako,jako.a ta bomba ima najjače punjenje na burzi.
Ma da,politika ionako služi da posvađa ljude a to ne želim. Je li IGH dobio posao oko pelješkog mosta? Ono, službeno?
Ma da,politika ionako služi da posvađa ljude a to ne želim. Je li IGH dobio posao oko pelješkog mosta? Ono, službeno?
Nema tko drugi to ni izvesti. IGH je dobio praktički sve veliki čelične i betonske mostove u R. Hrvatskoj.