Da se malo vratimo na topic. Otišli ste u k….c.
Američki futuresi u plusu.
super24: ” pa gle plavi i ti si lopina u krajnjoj liniji ako cemo tako gledati, kao uostalom i svi ostali insajderi i vasi frendovi.. ” Ne znam o kakvim insajderima pričaš, a to da sam lopina je stari moj uvreda.
a nije uvreda kako su nasi ljudi lopine a stranci fina i civilizirana bica koja su dosla na nasu obalu da poboljsaju turisticku uslugu?
PA tko to kome brani? Ja sam se zadužio svojevremeno u bankama i uložio u dionice, moram biti iskren i zahvaliti im, ipak su vlasnici tih banaka koji su mi dali krediti stranci.
nitko ne brani ništa…samo hoću reć kakav smo mi Hrvati narod…gleda svatko za svoj džep…a s druge strane kukaju kakva nam je država…
Ne da se nikome radit i zajebavat s kreditima i dizanjem zvijezdica…lakše je prodat strancu…pa nek on to radi…ovaj naš lopov je ionako dobio za 1 kunu u privatizaciji….jel tako?
Pa jel moguće da nitko nije kužio da mi nemamo sposobnosti provoditi sve neophodne aktivnosti u ZERP…
svaki incident pokaže da smo nesposobni primjereno reagirati … a da se politika vodi kako vjetar puše…ili uz prkos Sloveniji
Svakom normalnom koji želi da se koliko toliko poštuju zakoni i barem malo suzbije korumpiranost društva, EU je imperativ. Nije tamo sve idealno ali je sustav jednakih mogućnosti i pravednost na barem za jednu stepenicu višoj razini….zato naprijed prema EU
[thumbsup]
plavi:
”
super24: ” pa gle plavi i ti si lopina u krajnjoj liniji ako cemo tako gledati, kao uostalom i svi ostali insajderi i vasi frendovi.. ” Ne znam o kakvim insajderima pričaš, a to da sam lopina je stari moj uvreda.
”
a nije uvreda kako su nasi ljudi lopine a stranci fina i civilizirana bica koja su dosla na nasu obalu da poboljsaju turisticku uslugu?
Povijest je pokazala nažalost u ovom kratkom razdoblju kapitalizma ili ti slobodnog tržišta, da su ljudi sretniji ako rade za stranca, nego za našeg čovjeka. Pogledaj kolike su plače u Konzumu npr. , a klolike kod konkurencije. PA pitaj malo za uvjete rada u Konzumu, i kod strane konkurenciji. Pa ja bih voliko da je obrnuto, ali kad nije. O bankama da ne govorimo. A tako je i u većini drugih sektora.
” Malo ipak pretjeruješ, misliš da će naši ljudi rasprodat sve svoje nekretnine??Zašto i čemu?
plavi griješiš… većina , ne svi, ali velika većina će rasprodati sve što može… nažalost…
Evropa se vraća, doduše stidljivo, ali evo ih ispod 1%
http://uk.finance.yahoo.com/m2.php
ja zadovoljan ako crobi dođe ispod 1% minusa danas
plavi:
”
PA tko to kome brani? Ja sam se zadužio svojevremeno u bankama i uložio u dionice, moram biti iskren i zahvaliti im, ipak su vlasnici tih banaka koji su mi dali krediti stranci.
”
nitko ne brani ništa…samo hoću reć kakav smo mi Hrvati narod…gleda svatko za svoj džep…a s druge strane kukaju kakva nam je država…
Ne da se nikome radit i zajebavat s kreditima i dizanjem zvijezdica…lakše je prodat strancu…pa nek on to radi…ovaj naš lopov je ionako dobio za 1 kunu u privatizaciji….jel tako?
PA hrvati su poznati po tome da stalno kukaju, a pogledaj kakve aute po cesti vozimo i usporedi sa onima u EU.
Malo ipak pretjeruješ, misliš da će naši ljudi rasprodat sve svoje nekretnine??Zašto i čemu?
ne da će raspordat, nego već rasprodaju nekretnine,zemlju, cijela sela (slučaj na Visu)…svi namirišli dobru zaradu…prodaju se maslenici po obali…kupuju stranci…
a prodaju za sitniš…kad uđemo u eu, vrijedit će daleko više nego danas…
al treba dignut još jedan kat…još jedan apartman zazidat i postavit tablu zimmer frei prije susjeda…
mi trenutno jesmo bogati…al kad sve rasprodamo, bit ćemo siromašni…a sve ide u tom smjeru…
dobar dio smo već rasprodali…
Pliva, HT, INA, banke, hoteli…
cijela jadranska obala će se rasprodat…dolazit ćemo ljetovat na “našu” obalu u hotele stranaca….koji imaju love da nalupaju zvijezdice…u koje će naravno hrliti inozemni gosti i ostavljat pare njima, ne nama…a naša sirotinja će na Jarun…
Ovo je jedan od urbanih mitova također… nitko nikog ne sili na prodaju [rolleyes]. Čovjek prodaje kuću na moru i stranac nudi pol milje eura za nju, a Hrvat nudi 400.000 eura… baš me zanima kome će taj čovjek prodati svoju kuću? I kome bi ti prodao [rolleyes]…
plavi:
”
” Malo ipak pretjeruješ, misliš da će naši ljudi rasprodat sve svoje nekretnine??Zašto i čemu?
”
plavi griješiš… većina , ne svi, ali velika većina će rasprodati sve što može… nažalost…
Vidjet ćemo. I oni koji prodaju dobit će lijepu paru za to, neće novci propasti u zemlju. Možda otvore privatni business , možda nešto drugo, možda dobijemo novi Microsoft ili sl. Ono što hoču reći je da mi se čini da smo bogatiji nego što to sami mislimo.