Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja mogu samo u nadzorni odbor i u HFP[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ma kakve veze ima boja kože? odnos je isti a sve ostalo nijanse…
svaki ulaz u EU na aerodromima minhena ili frankfurta mi je gore nego da sam crveni žuti crni ili već koji vrag… …

i to je to...

Mozda je podstanar obojen??

Ljubav, kolege ljubav …..vidite da se i ubijaju zbog ljubavi, a vi tu laprdate oko nekog zerpa …ko se kad ubio zbog zerpa…..pih !
To su važne teme velim vam ja, a ne zerp!

I ne zaboravite javit ženi u kolko sati dolazite doma, da nebi bilo iznenađenja, a ako ih bude hebeš novce i zerp…

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Današnji komentari su zaista svi po redu komentari trgovanja[rolleyes]

[emo_cool]

evo i jože…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/friscic-hrvatsku-se-ucjenjuje-od-zerpa-ne-odustajemo/377288.aspx

i to je to...

mi trenutno jesmo bogati…al kad sve rasprodamo, bit ćemo siromašni…a sve ide u tom smjeru… dobar dio smo već rasprodali… Pliva, HT, INA, banke, hoteli… cijela jadranska obala će se rasprodat…dolazit ćemo ljetovat na “našu” obalu u hotele stranaca….koji imaju love da nalupaju zvijezdice…u koje će naravno hrliti inozemni gosti i ostavljat pare njima, ne nama…a naša sirotinja će na Jarun…

jesi probao dići stambeni kredit u PBZ-u na 30 godina dok su Hrvati bili vlasnici. Dobio bi kitu, a sad ih imaš koliko hoćeš. Prodaja banaka strancima spasila je Hrvatsku. Isto vrijedi i za HTi vrijediti će za hotele i sve drugo. Šta znači domaći vlasnik hotela ako ima 1 zvjezdicu, ja rađe idem u 4 zvjezdice kod stranca.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Današnji komentari su zaista svi po redu komentari trgovanja[rolleyes]

Dobro zapažanje.[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

mi trenutno jesmo bogati…al kad sve rasprodamo, bit ćemo siromašni…a sve ide u tom smjeru…
dobar dio smo već rasprodali…
Pliva, HT, INA, banke, hoteli…
cijela jadranska obala će se rasprodat…dolazit ćemo ljetovat na “našu” obalu u hotele stranaca….koji imaju love da nalupaju zvijezdice…u koje će naravno hrliti inozemni gosti i ostavljat pare njima, ne nama…a naša sirotinja će na Jarun…

nemoj mi samo o tome govoriti odmah popiz.Jesi rasprodao INU,HT….pa sto hoces onda.Kakve veze koje vlasnik hotela,pa on je u HR nije u turskoj,ovdje ce platiti porez i bit ce bogatija drzava i automatski bolji zivot.Nemoj te mi te seljacke gluposti sad prosipat rasprodali….

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ivek jendvatri, stvarno si pretjerao sa ovime ” obojeni “. To nisam očekivao od tebe iskreno.

a kak da ih nazove afro-francuzi, afro englezi? Uostalom, što se tiče nacionalizma, mi smo tu male bebe u odnosu na Francuze, Engleze, Amere, u biti sve zapadnjake, koji itekako brane svoje nacionalne interese. Vidjet ćete kak ćemo popušit ZERP samo zato jer naš heroj Sanader drhti pred maćehom Evropom, a ulaskom u koju taj isti Drivo si želi napravit spomenik. Sori na digresiji…

To treba napravit u svim bankama na svim vratima i ostalim institucijama pa da vidimo provalnike :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kod-sesveta-provalnik-stradao-u-eksploziji-rucne-bombe-pricvrscene-na-vrata/377269.aspx

ma kakve veze ima boja kože? odnos je isti a sve ostalo nijanse… svaki ulaz u EU na aerodromima minhena ili frankfurta mi je gore nego da sam crveni žuti crni ili već koji vrag… …

jest, trebali bi i mi za njih imati posebnu liniju i pitati ih koliko imaju novaca i da pokazu bankovnu karticu da vidimo da l imaju love..
a da vidite emisiju na njemackoj TV kako maltretiraju poljake na granici njemacka pogranicna policija i jos svrsavaju na to, dvaput bi si razmislili..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

marcipan:

mi trenutno jesmo bogati…al kad sve rasprodamo, bit ćemo siromašni…a sve ide u tom smjeru… dobar dio smo već rasprodali… Pliva, HT, INA, banke, hoteli… cijela jadranska obala će se rasprodat…dolazit ćemo ljetovat na “našu” obalu u hotele stranaca….koji imaju love da nalupaju zvijezdice…u koje će naravno hrliti inozemni gosti i ostavljat pare njima, ne nama…a naša sirotinja će na Jarun…

jesi probao dići stambeni kredit u PBZ-u na 30 godina dok su Hrvati bili vlasnici. Dobio bi kitu, a sad ih imaš koliko hoćeš. Prodaja banaka strancima spasila je Hrvatsku. Isto vrijedi i za HTi vrijediti će za hotele i sve drugo. Šta znači domaći vlasnik hotela ako ima 1 zvjezdicu, ja rađe idem u 4 zvjezdice kod stranca.

Slažem se. To za banke sam davno pisao.
Dodao bih samo slijedeće draže mi je doći ljubaznom strancu koji hoče uzeti svoj dio kolača, čitaj profit, nego domaćem lopovu koji bi ti i krv uzeo da može.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close