@Blueman, Plavi
Nemam pojma o cemu vi brijete. Ali kako da ih zovem??? Najbolje mi kada dodjem u London a doceka me tip sa turbanom na glavi i veli: “Welcome to my country”. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
I onda takvim tipovima uvaljuju lovu da odu zivjeti u neku novu clanicu. Super mi je ta vasa demokracija ali ja bi je zaobisao barem u svom kvartu.
Zaobiđi je onda, nitko ti ne brani. Valjda ti je jasno da si u manjini, ali i manjine imaju pravo glasa i poštovanja.[wink]
…sanadr je čitavo vrijeme gradio odstupnicu…pripremao je teren za odjeb zerpa… …u ovim trenucima stavio je ultimatum pred hss i hsls…ili eu ili zerp…ja sam za eu a vi…što mislite da će adlešićka i frišić odgovoriti…dvije marginalne stranke pa da stanu na put europi..hm da…političko samoubojstvo.. ..danas čemo čuti malo pljuvanja po svima ali eto moramo odabrati eu za budućnost a zerp če već doč.i na red–bla, bla..
da oni kazu ZERP na sljedecim izborima bi dobili barem 30% glasova
plavi: ” ivek123: ” plavi: ” TO da nama ne treba EU je notorna glupost za mene. Pitaj ljude u novim članicama EU što im je donijela, i jesu li možda požalili što su ušli. ” To da nam je EU neophodna je najveca glupost za mene. Sto se tice drugog dijela pokrivam u firmi EM samim time i sve nove clanice EU. Niti u jednoj od njih nisu zadovoljni sa EU. Kazu da ima kozmetickih pomaka ali da to ionako rade firme starih clanica. Sjedaju im na nekretnine koje su za stare clanice jeftine, uvaljuju im robu koju ne mogu prodati kod sebe doma cak su poceli uvaljivati obojene sugradjane (posebno Francuska i Engleska). Daju kolonijalnim gradjanima 30-50k Eur da odu u neku od novih clanica. Meni je najbolje kaj su mi Cesi rekli: “zamjenili smo jedan komunizam drugim”!!![angry] Ja sam 100% protiv EU ” Ne znam baš…ima li i jedna ozbiljna politička opcija ili bilo koja parlamentalna opcija u tim zemljama koja je protiv EU? Koliko su ljudima porasle plače, BDP tih zemalja se približava starim članicama EU, neke su već i stigli i prestigli kao npr. Portugal ili Grčku. ” šta je EU donijela Sloveniji npr. Kad kupe robu u recimo Italiji namjenjenu daljnjoj prodaji PDV plate u trenutku kad tu robu prodaju, a ne kad ju kupe. Mi kad tu robu kupimo odmah moramo platiti PDV bez obzira da li smo robu ikad prodali. Koliko je to bolje za razvoj Slovenskih od Hrvatskih firmi ? Dalje, kad Slovenac utovari robu u svoj kamion vozi ju kud hoće u EU bez carine, kontrole i čekanja. Tko je jednom išao od ZG do Ljublane mogao je vidjeti šlepere koji voze puni Renaultovih auta dalje u evropu. Odite vidjeti na Breganu kolone kamiona koji satima čekaju ulaz ili izlaz iz Hrvatske u EU. Koliko se tu novca gubi i vremena. Irci i Španjolci bili su siromasi dok nisu ušli u EU, a danas su među najbogatijima. EU će dodatno ojačati Hrvatsku i biti će svima bolje. Naravno tu mislim na one koji imaju znanje i žele raditi.
Spanjloci su u teskom kurcu.. ono zescem kurcu… ti mika pojma nemas
Saladin: ” Hrvatska ulaskom u EU samo gubi, .. veliika većina nas je siromašno i nemamo šta tražit još u EU, da samo bogatiji može, ovako čemo samo opet bit radna snaga i nosit ležanjke strancima na plažu. ” a sto ce nam EU ak budemo bogati,nema ti logike
ako si bogat imaš šta prodat, .. također neće ti doć švabo i kupit npr. Solaris za 700kn po dionici 🙂 … ovako možeš samo kupovat ono što oni neće jest. Kad se nađu dva bogata uvijek se dogovore, u protivnom siromašni sluša bogatog
poceli uvaljivati obojene sugradjane (posebno Francuska i Engleska Sramotno je da ovakve stvari izjavljujes.
jesi se nasao osobno pogodjen?![lol]
@Blueman, Plavi Nemam pojma o cemu vi brijete. Ali kako da ih zovem??? Najbolje mi kada dodjem u London a doceka me tip sa turbanom na glavi i veli: “Welcome to my country”. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] I onda takvim tipovima uvaljuju lovu da odu zivjeti u neku novu clanicu. Super mi je ta vasa demokracija ali ja bi je zaobisao barem u svom kvartu.
London a doceka me tip sa turbanom na glavi i veli: “Welcome to my country”
No comment….
4 godine nije bilo ZERP-a a bila je blokada pregovora, razmisli ti malo o tom!
Reci mi ako je ZERP nevažan zašto tolika strka u oko njega. Zašto je Slovenija blokirala pregovore.
slovenci se boje da ZERP znači pomicanje granica i to im je kao argument protiv njega… ccc
Ajde malo oladite oko ZERP-a, ajmo na malo vedrije teme…..evo npr. friška vijest iz Mađarske:
30-GODIŠNJI Mađar ubio je svoju suprugu i njihovog 54-godišnjeg podstanara, a zatim je presudio sebi. Pokolj je počinio nakon što je suprugu uhvatio u preljubu.
Ubojica se ranije vratio s posla te je u kući u krevetu zatekao suprugu s podstanarom.
Zatim je izvadio pištolj kojim je usmrtio suprugu i njenog ljubavnika, a potom se ubio.
Vijest o tragediji šokirala je stanovnike gradića Mako u kojem se zločin dogodio.
Astralis:
”
ovakvu stvar može izjaviti samo netko tko nije upoznat s kretanjima u današnjem svijetu i čemu vodi svijet budućnosti. EU nema alternative i što prije uđemo u EU to bolje za nas – ali nije stvar u tome da oni nama daju bezuvjetan ulaz nego da taj što brži ulazak znači da mi ostvarimo napredak na svim poljima na kojima se to od nas očekuje prije pristupanja.
”
Ti bi i prdno i stisno u isto vrijeme..a to je moguce samo u demagogiji, ali u praksi ne..
Reci konkretno kaj nam je sad cinit po tebi ? Ponistit ZERP asap ? Pazi to se trazi, nema cici mici..
E i nhf, samo razgovaramo..[wink]
Iskreno ne razumijem što tu nije moguće u praksi – znači od nas se očekuju stvari kao rješavanje pravosuđa, korupcije, privatizacije kompanija koje ne pružaju javne usluge itd… ne treba nam dozvoliti ulazak prije nego što zadovoljimo sve te kriterije koji su pred nas postavljeni. Ako smo sposobni zadovoljit ćemo ih što prije i ja sam osobno za to da se zadovolje što je prije moguće. Što se tiče ZERPa ako se može zadovoljit i ZERP i EU onda sam za tu opciju radi zadovoljenja svih građana koji su za izmišljeni ZERP (a manje radi toga što je on nama stvarno potreban u ovoj fazi u kojoj se nalazimo)… pošto vidimo da se ne može zadovoljiti obje opcije naravno da jedino racionalno rješenje poništenje ZERPa. Kad trebaš birat između 2 stvari gledaš koja ti je veći prioritet. Nakon što izabereš nema povratka i zamaranja dalje time nego ideš dalje i rješavaš ostale probleme.
blueman: ” poceli uvaljivati obojene sugradjane (posebno Francuska i Engleska Sramotno je da ovakve stvari izjavljujes.” jesi se nasao osobno pogodjen?![lol]
A ono, imam par dragih obojenih osoba, tako da nisam objektivan..
A je ga LAPRDAMO..
Mogli bi i stranke imaginarne na forumu osnovat.
Vjeko za predsjednika Sabora.
Meni je dosta neki klub zastupnika…
Ajde malo oladite oko ZERP-a, ajmo na malo vedrije teme…..evo npr. friška vijest iz Mađarske: 30-GODIŠNJI Mađar ubio je svoju suprugu i njihovog 54-godišnjeg podstanara, a zatim je presudio sebi. Pokolj je počinio nakon što je suprugu uhvatio u preljubu. Ubojica se ranije vratio s posla te je u kući u krevetu zatekao suprugu s podstanarom. Zatim je izvadio pištolj kojim je usmrtio suprugu i njenog ljubavnika, a potom se ubio. Vijest o tragediji šokirala je stanovnike gradića Mako u kojem se zločin dogodio.
Mozda je podstanar obojen??
Ajde malo oladite oko ZERP-a, ajmo na malo vedrije teme…..evo npr. friška vijest iz Mađarske:
30-GODIŠNJI Mađar ubio je svoju suprugu i njihovog 54-godišnjeg podstanara, a zatim je presudio sebi. Pokolj je počinio nakon što je suprugu uhvatio u preljubu.
Ubojica se ranije vratio s posla te je u kući u krevetu zatekao suprugu s podstanarom.
Zatim je izvadio pištolj kojim je usmrtio suprugu i njenog ljubavnika, a potom se ubio.
Vijest o tragediji šokirala je stanovnike gradića Mako u kojem se zločin dogodio.
Ne znam zašto je sebe ubio?
mi trenutno jesmo bogati…al kad sve rasprodamo, bit ćemo siromašni…a sve ide u tom smjeru…
dobar dio smo već rasprodali…
Pliva, HT, INA, banke, hoteli…
cijela jadranska obala će se rasprodat…dolazit ćemo ljetovat na “našu” obalu u hotele stranaca….koji imaju love da nalupaju zvijezdice…u koje će naravno hrliti inozemni gosti i ostavljat pare njima, ne nama…a naša sirotinja će na Jarun…