Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Izgleda da je Plavi još dokupio ZABE, 3024 kom po 7189 kn.
Nisam ja kupio ( malo mi to previše komada, uostalom ja sam kupovao po 6750 ) , ali znam tko je prodavao.[smiley1]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
darko09:
”
Izgleda da je Plavi još dokupio ZABE, 3024 kom po 7189 kn.
”
Nisam ja kupio ( malo mi to previše komada, uostalom ja sam kupovao po 6750 ) , ali znam tko je prodavao.[smiley1]
Mozda PBZ Kapitalni Fond
Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!
Pratite vi ovo na LVCV. Na 580 je. Se sjećate što je quark govorio. Koja je ovaj mjesec na redu [smiley2].
svala čast, koja je sljedeća na redu?
Ja glasam za PTKM i FNVC 🙂
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
plavi: ” darko09: ” Izgleda da je Plavi još dokupio ZABE, 3024 kom po 7189 kn. ” Nisam ja kupio ( malo mi to previše komada, uostalom ja sam kupovao po 6750 ) , ali znam tko je prodavao.[smiley1] ” Mozda PBZ Kapitalni Fond
Kapitalni fond definitivno.
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort
šta valja kupiti drugi tjedan , šta je povoljno
Dvije gore spomenute u mom postu su sramotno nisko i naravno nastavak LVCV.
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
Moji favoriti ATLS,PTKM,BLJE,LVCV.
slažem se….ptkm bi lako mogla potegnuti prije skupštine..[smiley4]
Kad je skupština?[smiley2]
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
Kad je skupština?[smiley2]
7. prosinca 2006. (četvrtak) u 12 sati u sjedištu Petrokemije d.d. u Kutini, Aleja Vukovar 4.
Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!
po meni je pitanje dana kad ce IGH-R-A doci na red i mislim da jos nije kasno za kupiti… (ne zato sto sam ju kupio, nego obrnuto, kupio sam je jer to ocekujem)
“Please, God, Just One More Bubble.”