tko ti je kriv kada si kupovao na ATH … na takvima kao što si ti se burza hrani … [bye][bye][bye]
[lol] [lol] [lol]
ma da…a kad je to bio ATH…
tigrus: ” neces vjerovati ali ja sam u plusu… HT me iscupao… i to bez dividende. ” imam i ja HT-a…nekoliko paketa što sam kupio na IPO…ali sam dokupljivao u nekoliko navrata…ove s IPO-a ni ne računam….ove što sam dokupio na burzi…prosjek mi je 360 kuna…s njima sam u minusu…bit će lijepa dividenda….i HT me najmanje brine…s njim i jesam u plusu… al druge dionice, a i fondovi….koma…i zato kažem…ne gine mi 6-12 mjeseci čučanja u dionicama…dok se ne oporavi…evenutalno neki dokup ako se namakne neki cash…
ja sam sastavio portfelj od HT, ERNT,IGH , VERN i Atgr…
dominira HT…..
nije da ovim svojim ostalima ne vjerujem ali za HT sam siguran.
odlicna firma, super dividenda, podcjenjena dionica… u konacnici mora bit dobro.
ERNT jer je dobra firma i cekam FI
IGH jer je dobra firma i ima politicku podrsku i cekam FI
a VERN i ATGR jer sam imao viska love i htio sam nesto za sto znam gdje je dno…
eto ti logike… zdravo seljacki…
a zajebancije sa ingrom, tehnikom, todoricima i slicnima me uopce ne zanimaju…
to kad padne ode po 50%, jebes takve dionice
I ja se slazem, treba ukinuti ZERP, a one seljake izbaciti iz SABORA i onako sjede tamo sa osnovnom skolom moj poznanik je prvi i samo cekaju kad ce poticaj sto veci to bolji i ‘ladovina, a nasa djeca Europu neka gledaju na televiziji.
Kako stvari stoje možemo ukinuti i državu, ionako nema prepoznatljive osobine države (nema definiranih granica, vojske, interesa…). Danas odustati od ZERP-a, jučer smo isporučili generale, odrekli se svega i svačega… Zar mislite da će tu stati zahtjevi (vjekovima kolonizatorskih zemalja) Europske unije? – Nipošto! Prekjučer ste mogli vidjeti gotovu kartu “Zapadnog balkana”… Onaj tko drži do sebe i želi nešto napraviti, mora znati što želi i ići za tim pod bilo koju cijenu. “Skidanje gaća” i sl. varijante vode samo još dublje u sluganstvo… Sorry, za “off topic”… Ipak ovo sve jako utječe na burzovna kretanja i trgovanja.
fazan: ” Rađe bi izgubio sve novce, nego ovo napravio. ” daj pročitaj još jednom šta si napisao… izgleda da ti uživaš gubiti lovu…
ja mislim da on ne uziva gubiti lovu nego je to stvar principa.
Ne brini se ti još. Veliki igrači kad uđu, biti će svega. Evo Crobex u godini dana 6,5% rasta. Od 21.03.2007 Crobex je krenuo u jaki rast od prilike 25%. Kad krene, onda će rast Crobexa u godini dana biti sve manji. Po meni još tjedan dva, lagani rast, a onda GFI i muški gore. Ovo što neki pričaju su muljaže za drhtavce. Psihologija tržišta se promjeni za sekundu.
dakle, sad čekamo GFI…
da barem tržište funkcionira po principu GFI…i da fundamenti još nešto znače, onda bi svi znali šta treba kupiti…sve je manje onih koji dolaze s pokazateljima pisat o nekoj dionici…evo, imate post na temi Frankca…dakle, fundamenti i GFI trenutno malo znače dokle god Ameri plešu na rubu recesije, dokle god postoji i jedna prepreka ulaska Hrvatske u EU (a trenutno je to jako aktualna tema)…pa nadalje stanje u regiji…a sve je to povezano sa stranim kapitalom o kojem je hrv tržište kapitala jako ovisno….
Kako stvari stoje možemo ukinuti i državu, ionako nema prepoznatljive osobine države (nema definiranih granica, vojske, interesa…). Danas odustati od ZERP-a, jučer smo isporučili generale, odrekli se svega i svačega… Zar mislite da će tu stati zahtjevi (vjekovima kolonizatorskih zemalja) Europske unije? – Nipošto! Prekjučer ste mogli vidjeti gotovu kartu “Zapadnog balkana”… Onaj tko drži do sebe i želi nešto napraviti, mora znati što želi i ići za tim pod bilo koju cijenu. “Skidanje gaća” i sl. varijante vode samo još dublje u sluganstvo… Sorry, za “off topic”… Ipak ovo sve jako utječe na burzovna kretanja i trgovanja.
potpisujem…
još malo pa ćemo izgubiti svoj identitet…samo da se uguzimo ovima sa zapada…
a osim toga…ovi iz EU najvaljuju…
‘Hrvatska i Srbija ulaze zajedno u EU’
Švedski veleposlanik u Beogradu Krister Bringeus izjavio je da će Srbija zajedno s Hrvatskom ući u Europsku uniju najvjerojatnije između 2012. i 2015. godine.
marcipan: ” tigrus: ” neces vjerovati ali ja sam u plusu… HT me iscupao… i to bez dividende. ” imam i ja HT-a…nekoliko paketa što sam kupio na IPO…ali sam dokupljivao u nekoliko navrata…ove s IPO-a ni ne računam….ove što sam dokupio na burzi…prosjek mi je 360 kuna…s njima sam u minusu…bit će lijepa dividenda….i HT me najmanje brine…s njim i jesam u plusu… al druge dionice, a i fondovi….koma…i zato kažem…ne gine mi 6-12 mjeseci čučanja u dionicama…dok se ne oporavi…evenutalno neki dokup ako se namakne neki cash… ” ja sam sastavio portfelj od HT, ERNT,IGH , VERN i Atgr… dominira HT….. nije da ovim svojim ostalima ne vjerujem ali za HT sam siguran. odlicna firma, super dividenda, podcjenjena dionica… u konacnici mora bit dobro. ERNT jer je dobra firma i cekam FI IGH jer je dobra firma i ima politicku podrsku i cekam FI a VERN i ATGR jer sam imao viska love i htio sam nesto za sto znam gdje je dno… eto ti logike… zdravo seljacki… a zajebancije sa ingrom, tehnikom, todoricima i slicnima me uopce ne zanimaju… to kad padne ode po 50%, jebes takve dionice
Ne bi vjerovao koliko će dobra biti izvješća na THNK i INGR, a i Tisak ne zaostaje.
[thumbsup]
marcipan: ” fazan: ” Rađe bi izgubio sve novce, nego ovo napravio. ” daj pročitaj još jednom šta si napisao… izgleda da ti uživaš gubiti lovu… ” ja mislim da on ne uziva gubiti lovu nego je to stvar principa.
ne valja biti preprincipijelan…
Von Braun: ” Ne brini se ti još. Veliki igrači kad uđu, biti će svega. Evo Crobex u godini dana 6,5% rasta. Od 21.03.2007 Crobex je krenuo u jaki rast od prilike 25%. Kad krene, onda će rast Crobexa u godini dana biti sve manji. Po meni još tjedan dva, lagani rast, a onda GFI i muški gore. Ovo što neki pričaju su muljaže za drhtavce. Psihologija tržišta se promjeni za sekundu. ” dakle, sad čekaom GFI… da barem tržište funkcionira po principu GFI…i da fundamenti još nešto znače, onda bi svi znali šta treba kupiti…sve je manje onih koji dolaze s pokazateljima pisat o nekoj dionici…evo, imate post na temi Frankca…dakle, fundamenti i GFI trenutno malo znače dokle god Ameri plešu na rubu recesije, dokle god postoji i jedna prepreka ulaska Hrvatske u EU (a trenutno je to jako aktualna tema)…pa nadalje stanje u regiji…a sve je to povezano sa stranim kapitalom o kojem je hrv tržište kapitala jako ovisno….
pozivnicu za NATO su svi odjedanput zaboravili, ali sam siguran da će se ta karta brzo povući kad cijene počnu rasti
ja sam sastavio portfelj od HT, ERNT,IGH , VERN i Atgr…
HT, DKVS, FNVC, AGMM, FRNK, VIRO…
Ima jedan kolega na forumu u potpisu…”Vjeruj u fundamente…”
il je meni vjera slaba ili mi koji vjerujemo u fundamente pušimo lovu na burzi….
tony: ” Kako stvari stoje možemo ukinuti i državu, ionako nema prepoznatljive osobine države (nema definiranih granica, vojske, interesa…). Danas odustati od ZERP-a, jučer smo isporučili generale, odrekli se svega i svačega… Zar mislite da će tu stati zahtjevi (vjekovima kolonizatorskih zemalja) Europske unije? – Nipošto! Prekjučer ste mogli vidjeti gotovu kartu “Zapadnog balkana”… Onaj tko drži do sebe i želi nešto napraviti, mora znati što želi i ići za tim pod bilo koju cijenu. “Skidanje gaća” i sl. varijante vode samo još dublje u sluganstvo… Sorry, za “off topic”… Ipak ovo sve jako utječe na burzovna kretanja i trgovanja. ” potpisujem… još malo pa ćemo izgubiti svoj identitet…samo da se uguzimo ovima sa zapada… a osim toga…ovi iz EU najvaljuju… ‘Hrvatska i Srbija ulaze zajedno u EU’ Švedski veleposlanik u Beogradu Krister Bringeus izjavio je da će Srbija zajedno s Hrvatskom ući u Europsku uniju najvjerojatnije između 2012. i 2015. godine.
da, to je izjavio na otvorenju zelene tržnice u beogradu.. misliš da se te koji otvaraju tržnice pita kad će tko u EU?
Što se mene tiče ako je ukidanje zerp-a uvjet da ova naša jadna i napačena Hrvatska uđe u EU, ONDA JA NISAM ZA EU, pa neka onda taj EU ucjenjuje svoju mamicu !
A Srbima kao i Tadiću bi poručio isto nek si lijepo hebu mater, tj. nije mi uopće jasno Kako je Slovenija priznala Kosovo prije nas, ko da je Srbija izvršila agresiju na Sloveniju a ne na Hrvatsku !
S ovom i ovakvom političkom bagrom koja nas vodi uopće me ne iznenađuje što nas je Europa već svrstala u Zapadni balkan !