CROBEY ide prema plusu. Vidjet ćemo.[thumbsup]
Ako kamikaze budu se zalijetale, čekam ih duboko na bidu.
ljudi su isprepadani pa i na najmanji mig prodaju u bescjenje.
ali svemu dođe kraj pa će jednom i ovakvom trendu jer ne može beskonaćno dolje.
samo se pitam kada.
u pravu si, panika cuda radi, ali ipak se vracamo polako, opet je par drhtavca jeftino prodavalo dobre dionice, mogli bi mi cak u plusu završiti danas..[thumbsup]
Ne mogu vjerovati u kakvu sam se ljigu pretvorio. Otkad sam se nažalost u najgorem trenutku nakrcao s dionicama, i od kad pušim 30%, sad ne želim sebi priznati, ali ja ljudi navijam da ukinemo ZERP pa da se zazeleni malo.
Što ostade od onakvog čoveka…
bojim se da bi u ovom trenutku većina nas da može izvukla pare s pozitivnom nulom…i oročili u banci na kojih pola godine…pa onda vidjeli kud ćemo i šta ćemo… u minusu sam s dionicama u minusu sam s fondovima…trebat će 6-12 mjeseci da se to oporavi i dođe na neke razine na kojima je bilo dok sam kupovao…
Rađe bi izgubio sve novce, nego ovo napravio.
Pozdrav
Sve je pod kontrolom …. , možda malo panike ..
Veliki (ma tko oni bili) , ne žure , još je rano …. , ali ovo je možda zadnje “cimanje” jer
dan D od HT-a se bliži i oni to misle kupiti , ali jeftino , i sada malo ne kupuju i stvaraju
psihozu …..
Koliko je prezentirano u javnosti , eventualni pad zbog BF-a , ce amortizirati sa 60 dana
od zahtjeva do isplate , a to znaci da bar jos tri-četiri mjeseca je stabilno … , a i uveli su opcije
djelomicne prodaje udjela , tako da tu nece biti (bar tako izgleda) vecih potresa …..
E sada ovi sto sada kupuju (ili u iducih 15-ak dana ,jer poslje je kasno) moraju malo njihati ,
da ne mute vodu HT bi vec bio 350 …. , a gdje je 16.4 ….. [smiley]
marcipan: ” bojim se da bi u ovom trenutku većina nas da može izvukla pare s pozitivnom nulom…i oročili u banci na kojih pola godine…pa onda vidjeli kud ćemo i šta ćemo… u minusu sam s dionicama u minusu sam s fondovima…trebat će 6-12 mjeseci da se to oporavi i dođe na neke razine na kojima je bilo dok sam kupovao…” Rađe bi izgubio sve novce, nego ovo napravio.
koje?
čekao 12 mjeseci?
naravno da ne: presloži portfelj i ubaci u najbrže vlakove.
Kaj vi brijete ? Opet mali izlaze, npr na PODR -11565 komada ! Danas padamo zbog olija kahna i zbog cijelog svijeta koji pada. Kaj bi mi trebali danas rasti? Padamo na malom prometu, fondovi skrštenih ruku osim na par dionica i to je to Ako se dramatično poveća pad sa velikim prometom, onda je gadno Do tad strpljenja malo, ne treba pratit svaku transakciju
mi muškarci brijemo bradu i brkove…ovi metro briju i prsa…[lol] [lol] [lol]
ne radi se samo o današnjem danu…nego o posljednja 4-5 mjeseca?!
tržište je toliko roknulo u tom periodu, a s njima i fondovi…da ne očekujem da će se oporavit u 2 dana….a s obzirom na stanje u svijetu sve naginje da smo ajmo reć dotaknuli neko dno (barem se tome nadamo) i bojim se da nekog rasta u ovoj godini neće bit….za očekivat je da se jednom i ovaj negativni trebd prekine…ali je pitanje koliko će se tržište uspjeti oporaviti…i koliko će mu za to trebati vremena…
i kao što rekoh jednom…velika većina će ovu godinu završit s minusom (oni koji još nisu ništa pordali, a oni koji su prodavali u napadu panike, ti već i jesu u minusu), ima onih koji će završit s pozitivnom nulom ili jednoznamenkastim postotkom plusa….
I ja se slazem, treba ukinuti ZERP, a one seljake izbaciti iz SABORA i onako sjede tamo sa osnovnom skolom moj poznanik je prvi i samo cekaju kad ce poticaj sto veci to bolji i ‘ladovina, a nasa djeca Europu neka gledaju na televiziji.
daj pročitaj još jednom šta si napisao…
izgleda da ti uživaš gubiti lovu…
marcipan:
”
bojim se da bi u ovom trenutku većina nas da može izvukla pare s pozitivnom nulom…i oročili u banci na kojih pola godine…pa onda vidjeli kud ćemo i šta ćemo… u minusu sam s dionicama u minusu sam s fondovima…trebat će 6-12 mjeseci da se to oporavi i dođe na neke razine na kojima je bilo dok sam kupovao…”
Bome ptico,ovi i nije tako lose te usput malo kupi-prodaj da bude za kavu i burek, po malo…………[embarass]
fazan: ” Rađe bi izgubio sve novce, nego ovo napravio. ” daj pročitaj još jednom šta si napisao… izgleda da ti uživaš gubiti lovu…
tko ti je kriv kada si kupovao na ATH … na takvima kao što si ti se burza hrani …
[bye][bye][bye]
xmenergy: ” Kaj vi brijete ? Opet mali izlaze, npr na PODR -11565 komada ! Danas padamo zbog olija kahna i zbog cijelog svijeta koji pada. Kaj bi mi trebali danas rasti? Padamo na malom prometu, fondovi skrštenih ruku osim na par dionica i to je to Ako se dramatično poveća pad sa velikim prometom, onda je gadno Do tad strpljenja malo, ne treba pratit svaku transakciju ” mi muškarci brijemo bradu i brkove…ovi metro briju i prsa…[lol] [lol] [lol] ne radi se samo o današnjem danu…nego o posljednja 4-5 mjeseca?! tržište je toliko roknulo u tom periodu, a s njima i fondovi…da ne očekujem da će se oporavit u 2 dana….a s obzirom na stanje u svijetu sve naginje da smo ajmo reć dotaknuli neko dno (barem se tome nadamo) i bojim se da nekog rasta u ovoj godini neće bit….za očekivat je da se jednom i ovaj negativni trebd prekine…ali je pitanje koliko će se tržište uspjeti oporaviti…i koliko će mu za to trebati vremena… i kao što rekoh jednom…velika većina će ovu godinu završit s minusom (oni koji još nisu ništa pordali, a oni koji su prodavali u napadu panike, ti već i jesu u minusu), ima onih koji će završit s pozitivnom nulom ili jednoznamenkastim postotkom plusa….
Ne brini se ti još. Veliki igrači kad uđu, biti će svega.
Evo Crobex u godini dana 6,5% rasta. Od 21.03.2007 Crobex je krenuo u jaki rast od prilike 25%.
Kad krene, onda će rast Crobexa u godini dana biti sve manji.
Po meni još tjedan dva, lagani rast, a onda GFI i muški gore.
Ovo što neki pričaju su muljaže za drhtavce. Psihologija tržišta se promjeni za sekundu.