Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jučer sam čuo u Novcu i najave mogućeg trgovanja bez posredstva brokera…direktnim nalogom prema SDA-u.
Što mislite o tome?

Hresic je nesto govorio o tome.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Kada će biti spajanje? ili još bolje kada spajanje počinje?

Koliko sam cuo oko nove godine.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Znam da svatko ima svoje razloge, ali ne mogu shvatiti zašto danas netko prodaje DDJH po 158 ?

Znam da svatko ima svoje razloge, ali ne mogu shvatiti zašto danas netko prodaje DDJH po 158 ?

zato što mu možda trebaju novci…. [smiley1] vjerovatno iz istog razloga što su ga neki prodavali nedavno po 147[smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Kada će biti spajanje? ili još bolje kada spajanje počinje?

Koliko sam cuo oko nove godine.

Dosta je napisano o tome na forumu centar.hr

Uvodi se OMX sustav.
[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

darko09:

zato što mu možda trebaju novci…. [smiley1] vjerovatno iz istog razloga što su ga neki prodavali nedavno po 147[smiley2]

Mislio sam na prodaju zbog INE, ali svatko ima svoje razloge. Samo glupo je danas prodavati DDJH da bi se ušlo u drugu dionicu kada ova nudi brzi rast. IMHO. Nakon ove prezentacije u Zagrebu očito je da natječaj za oklopna vozila ide ubrzo, a bez obzira Finci ili GD , Đuro dobija posao. 126 kom okl. vozila x 3,5 mil. eura je 442 mil. eura , a dio toga je puno.

Za IGH još nema rezultata, ali nema više ni prodaje na 3800. Sada je kupnja na 3800 sa 60 kom , a ozbiljnija prodaja ( 100 kom ) na 3950. Čekaju se samo dobri rezultati za povratak na 4100 .

Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]

Zadnji vlak za Đakovića!?

Molio bih pomoc,da li postoji neki forum vezan samo za branitelje
Hvala

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Kolega slazic, nisam shvatio bit vaš potpisa:

Tržišna cijena dionice= nominalna vrijednost dionice x dividendna stopa / kamatna stopa
izvor : http://hr.wikipedia.org/wiki/Dionica

Da li ste nam samo htjeli skrenuti pozornost na nebuloznost formuel u Wikipediji ili nješto drugo?

I love the smell of napalm in the morning...

Početna

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

prometi na VSE nikakve 65.000 kuna u pet minuta

New Report

Close