Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Do čega je došlo da su ljudi sretni što mogu prodati “kravu muzaru” za 340kn[tongue]

Novac je kisik burze!

Do čega je došlo da su ljudi sretni što mogu prodati “kravu muzaru” za 340kn[tongue]

to se zove posij paniku i beri plodove gratis[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

dookie:

sa business.hr-a i mali isjecak: Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere valjda su konacno nesto poceli raditi

Što ste toliko napali čovjeka? Mesić je kenjo svako malo nešto, pa nikome ništa…

nije da sam napao covjeka ali ovakve izjave se moraju argumentirati…

a sto se mesica tice – tu se slazem s tobom – trebalo je i njega pozvati na “obavijesni razgovor”

Šta je meni ovo trebalo...

rocky: ” Do čega je došlo da su ljudi sretni što mogu prodati “kravu muzaru” za 340kn[tongue] ” to se zove posij paniku i beri plodove gratis[lol]

Upravo suprotno, tko vjetar sije, buru žanje[proud][proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Uspostavljen je trend[thumbsup]
Crobex 0,39%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

nije to bas tako mali broj ljudi
ako nas ovdje ima par tisuca i svaki moze to prenijeti recimo 100 ljudi
pa da vidis onda strke i panike
ja koristim svaku priliku da ljudima kazem sta se zbiva i da izlaze iz tog fonda
a tek sam se zalaufao
pazit ce drugi put sta prica gospodin

Postanite Eu-robovi

osim ht-a ovo je mizeran promet i to cini se iskljucivo malih… ali ide polako.. polako[yawn]

Glory, glory, Man United!!

optimist:

Sve ukazuje na rast sutra i probijanje 4300 na izmucenom nam CROBEX-u..[proud] DJIA 12,256.13 +42.33 +0.35% Nasdaq 2,272.06 +11.78 +0.52% S&P 500 1,334.01 +7.26 +0.55% Dow Util 491.72 +1.75 +0.36% NYSE 8,961.15 +69.70 +0.78% AMEX 2,317.09 +3.35 +0.14% Russell 2000 683.90 +2.92 +0.43% Semcond 351.80 +3.10 +0.89% Gold future 988.50 +21.40 +2.21% 30-Year Bond 4.61% +0.12 +2.70% 10-Year Bond 3.69% +0.11 +3.19%

treba prije probit 4281 pa se stabilizirat pa tako ostat stabiliziran (analiza iz dosluha)

probijeno!

crobex trenutno 4286, a fali samo stabilizacija.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ukupan promet 9.2 mil, a od toga HT sam 5.29 mil.

Jos samo da DAX okrene prema nuli..

Mea parvitas.

prognoza rasta ht u 3 valu….
pa da vidimokaj bu bilo….

[smiley]

Jos samo da DAX okrene prema nuli..

Evo nešto za vas “kolega”…

Svjetski plusevi nemaju utjecaj na domaće tržište

Možemo li izvući kakav zaključak o predznaku današnjeg trgovanja iz jučerašnjeg last minute zaleta institucionalnih investitora? Odgovor je svim upućenima jasan – vrlo teško. Jer odnos moći u fondovskoj industriji se u posljednjih nekoliko tjedana nije promijenio, što znači da mirovinci još uvijek kontroliraju tržište.

Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close