Luka14:
”
Pa zna se koji trebaju tamo biti,jedan bik i jedan medvjed… Trbali bi u tom slučaju da sami na forumu izglasamo predstavnike,pa tko dobije najviše glasova… Kandidati bi bili oni s najstarijim stažom na forumu i najvećim brojem postova.. Kandidata ne bi nedostajalo:
RealBear
Ivek1234
Wunderkind
Plavi
VonBraun
Geronimo
Wiking
Mig29
Centurion
To su moji favoriti Pa da glasamo i izaberemo po jednog iz svake skupine.Mislimda bi kolege vrlo dobro nas zastupali na Otvorenom….
”
Kako možeš stavljati Plavog i VonBrauna oni su ok dečki, ostale ne poznajem.
Kolega, mislim da je suvišno i neukusno me stavljati u skupinu sa Ivekom.[tongue]
@ludlum
Mislim da treba zajahati sutra i napraviti hajku , ako se ovi iz Hanfe ne očituju.
Pa,kolege tu ima predstavnika od strane bikova i od strane međeda,pa iz svake skupine forumaši neka izaberu jednoga.Tako da grupa UP,UP i grupa DOWN,DOWN naprave lom s onim menagerima u emisiji Otovoreno…
Zamisli koja bi to rasprava bila,Bago ne bi se baš najbolje snašao i cijeloj situaciji…
Gledanost veća nego Dnevnik 2…
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Luka14: ” Pa zna se koji trebaju tamo biti,jedan bik i jedan medvjed… Trbali bi u tom slučaju da sami na forumu izglasamo predstavnike,pa tko dobije najviše glasova… Kandidati bi bili oni s najstarijim stažom na forumu i najvećim brojem postova.. Kandidata ne bi nedostajalo: RealBear Ivek1234 Wunderkind Plavi VonBraun Geronimo Wiking Mig29 Centurion To su moji favoriti Pa da glasamo i izaberemo po jednog iz svake skupine.Mislimda bi kolege vrlo dobro nas zastupali na Otvorenom…. ” Kako možeš stavljati Plavog i VonBrauna oni su ok dečki, ostale ne poznajem.
pa sve su to ok dečki, a svi ponekad malo i zabriju, pa ljudi smo!
sava: ” Astralis: ” sampras: ” HT je zvijezda dana ” Ima i boljih zvijezda… viro, konzum, končar itd… [smiley] ” Ovo što si napisao je nominacija za “Glupost dana”! A što se tvojih zvjezda tiče mene podsjećaju na “crne rupe”! ” Možeš li pojasniti [smiley]?
Pa zar HT nije zvijezda ne samo današnjeg dana, i to s razlogom. Kakve su te dionice što ih kuješ u zvjezde pokazati će godišnje izvješće! A ti se postavljaš previše navijački.
Astralis:
”
sava: ” Astralis: ” sampras: ” HT je zvijezda dana ” Ima i boljih zvijezda… viro, konzum, končar itd… [smiley] ” Ovo što si napisao je nominacija za “Glupost dana”! A što se tvojih zvjezda tiče mene podsjećaju na “crne rupe”! ” Možeš li pojasniti [smiley]?
”
Pa zar HT nije zvijezda ne samo današnjeg dana, i to s razlogom. Kakve su te dionice što ih kuješ u zvjezde pokazati će godišnje izvješće! A ti se postavljaš previše navijački.
Ovako… ove dionice su danas rasle osjetno više nego HT… jedno je koja je dionica bolja, a drugo je koja je bila veća “zvijezda” danas zato molim te da se suzdržiš od ovakvih nepotrebnih epiteta. A što se tiče ove izjave da će izvješće pokazati kakve su te dionice to se slažem – upravo ćeš to ti i svi mi vidjeti [wink].
Od toliko kritike i POTRES u ZG.
Tko je osjetio???
Ivek kaj si s DRINK-om Nov….???
ha ha bas sam htio napisati da je AZ napravio i zemljotres[lol]
Zelenila se Europa:
FTSE 100 5,853.50 +85.80 +1.49%
DAX 6,683.71 +138.67 +2.12%
CAC 40 4,756.42 +80.51 +1.72%
a bome zeleni se i Amerika:
Dow 12,216.16 +2.36 +0.02%
Nasdaq 2,269.05 +8.77 +0.39%
S&P 500 1,329.24 +2.49 +0.19
Mogli bi se i mi zeleniti sutra 😉
Osjetio[cool]
A moj macak ga predvidio, dosao po mene par sekundi prije i mijauko da se odemo spasit [embarass]
ha ha bas sam htio napisati da je AZ napravio i zemljotres[lol]
I ja sam osjetio, bome trese k’o tržište.