Priopćenje za javnost:
Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”,
Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja.
Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere.
U Zagrebu, 05.ožujka 2008.
Ured za odnose s javnošću
Objavljeno:2008-03-05 14:47:08()
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ajmo ljudi dajte prijedlog to hrtu za temu na otvorenom na mailove otvoreno@hrt.hr i hrt@hrt.hr [thumbsup]
neki već jesu, zajedno smo jači! [cool]
ja sam od prvog dana u PBZ CO i ovih dana zenu vozim u Finu da promjeni OMF iz AZ u PBZ[thumbsup] .Kad sam joj objasnio zgadilo joj se[lol]
ajmo ljudi dajte prijedlog to hrtu za temu na otvorenom na mailove otvoreno@hrt.hr i hrt@hrt.hr [thumbsup]
iskreno sto manje u medijima to bolje,trziste nije za medije.Zaboravili ste sto je bilo sa trzistem kada se pricalo od Ljube,Mesica,Rohatinskog [undecid]
daj pošalji još jedan mail gdje će pitati upravu AZ fonda zašto su kupovali ingru po 60000 kuna našim novcima na i mimo burze, a sada na 38000 im je preskupa…ja ne mogu pa nek netko postavi to pitanje ako stigne. TReba Bagu bombardirati tom temom da ih sve pozove u studio…
wunderkind:
”
”
iskreno sto manje u medijima to bolje,trziste nije za medije.Zaboravili ste sto je bilo sa trzistem kada se pricalo od Ljube,Mesica,Rohatinskog [undecid]
bojiš se da prozvani ne poludi pa ne nalupa crobex na 3000? [smiley]
Evo,ja također poslaomail za emisiju “otvoreno”da to ne može tako dalje…..
Neka naprave jednu kvalitetnu emisijuo stanju na ZSE,i neka izneđu ostaloga pozovu nekoga i od malih dioničara
s PD foruma kao sugovornika…
wiking:
”
wunderkind:
”
”
”
bojiš se da prozvani ne poludi pa ne nalupa crobex na 3000? [smiley]
ma pusti mediji su u stanju prikazati neistinu kao istinu.Kad se sjetim latinice odmah mi zlo kak su znali manipulirat izjavama i pustati ono sto njima odgovara.Medijima isto nista ne vjerujem,nek masno plate Bagu on je u stanju usutkavat one koji bi znali odgovoriti….
Inace vidio sam reklamu PD-a na HRT-u,svaka cast krenule su reklame[thumbsup]
Evo,ja također poslaomail za emisiju “otvoreno”da to ne može tako dalje…..
Neka naprave jednu kvalitetnu emisijuo stanju na ZSE,i neka izneđu ostaloga pozovu nekoga i od malih dioničara
s PD foruma kao sugovornika…
kog predlažeš?
možda neki dobar druker? [lol]
plavi@
ideja za otvoreno ,vise nego fenomenalna,ali jedan od gostiju da bude Novoselec i da objasni-
“CROBEX je skuplji od istočnih tržišta uspoređujući P/E omjere za 30-50%” smatra Davor Doko. Ipak, smatra da na domaćem tržištu postoji 4-5 dionica kojima se trguje ispod prosječnih pokazatelja Centralne i Istočne Europe, što ukazuje da su podcijenjene.
Ako je on predsjednik uprave AZ OMF,onda KAKVI SU DRUGI!!!!
Jadna li nam maaaajjkkaaaaa!!!!!!!!!!
kog predlažeš? možda neki dobar druker? [lol]
A možda dva drukera, po jedan iz svake krajnosti?! Pogodi koja dva![lol]
Pa zna se koji trebaju tamo biti,jedan bik i jedan medvjed…
Trbali bi u tom slučaju da sami na forumu izglasamo predstavnike,pa tko dobije najviše glasova…
Kandidati bi bili oni s najstarijim stažom na forumu i najvećim brojem postova..
Kandidata ne bi nedostajalo:
RealBear
Ivek1234
Wunderkind
Plavi
VonBraun
Geronimo
Wiking
Mig29
Centurion
To su moji favoriti
Pa da glasamo i izaberemo po jednog iz svake skupine.Mislimda bi kolege vrlo dobro nas zastupali na Otvorenom….