Jel to naznaka da u nama počiva trunak pravne države?
Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere.
…truć..truć..bla..bla. Trebalo bi njega i njegovog poslodavca po džepu…(pardon novčaniku) pa onda ne bi širio ovakve laži…[angry]
@Conan OBri
Baš me zanima kako će se to završit![shocked]
Oče li se i dalje svima dozvoljavat shra.ti po tabeli kao kome odgovara!!!![angry]
Alien:
”
Došao ja natrag – sad možemo up [thumbsup]
”
ja čuo da te nešto stislo oko srca zbog ove korekcije…[proud]
Ma kakvi. Da me radi korekcije stislo to bi se dogodilo jos u sijecnju.
@ ksafaric ne mislim brzo ici van osim ako me trziste ne natjera (citaj: opet onakvo sra… kao u sijecnju)
Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”, Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja. Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere. hanfa.hr
….neka već jednom netko odgovara ….nije burza samo njegova….[thumbsup]
Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”,
Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja.
Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere.
hanfa.hr
Odakle vam to kolega, vijest je prava
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”, Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja. Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere. hanfa.hr
Svaka čast, ali može li ta ekipa iz HANFE brže reagirati, a ne s 24 ili 48 sati zakašnjenja?
To i državni proračun su vijesti dana!
Nadam se da će HANFA povremeno priupitati Gatarićku, Mlinarevićku i ostale i za njihovo pisanje na temu dionica.
Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”,
Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja.
hanfa.hr
Hvala tebi i HANFi![proud]
Mislim da je sutra dosta vjerojatan scenarij rasta crobexa 1,5-2,5%. Povjerenje se vratilo, FI dolaze, iskrcavatelji posustaju. Ako ništa drugo bar bull run (ili trap) do 4400 [tongue]
markoc5: ” Alien: ” Došao ja natrag – sad možemo up [thumbsup] ” ja čuo da te nešto stislo oko srca zbog ove korekcije…[proud] ” Ma kakvi. Da me radi korekcije stislo to bi se dogodilo jos u sijecnju. @ ksafaric ne mislim brzo ici van osim ako me trziste ne natjera (citaj: opet onakvo sra… kao u sijecnju)
sijecanj se vise nece ponoviti.
drukeri prema dolje su naucili da sa padom cijena nitko ne dobiva.
jer mozes “jeftino” kupiti, ali nastaje problem sto nemas kome “skuplje” prodati…
pa bolje je igrati na primjer sa Ht izmedu 380 i 410, pa ko koga zezne, nego na 290-330
cisto radi psihologije ulagaca u fondove….
Ameri rastu ko poslije kiše.