Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nekima je rano za veci + Crobexa pa su IGH desetkovali po bidu nakon lijepog rasta..
Prerano je za vratit optimizam među ljude..treba im jos malo vadit mast, dok se razni mocnici ne ukrcaju[rolleyes]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

na JDPL prodaja jako maštovita. sad ga ima, sad ga nema. pa ga ope ima al manje, pa … pa jel bi prodo il nebi?

na većini možeš to vidit, nije JDPL jedini 🙂

Cookie Monster

HT je zvijezda dana

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

počelo skidanje s aska na Dalekovodu…i kupnja je ojačala…

grobi 4267.64

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Alien:

Došao ja natrag – sad možemo up [thumbsup]

Evo ljepo smo te pricekali, da ne propustis nesto…

[thumbsup]

Ma da samo pricekali, nego ste mi i na bidu uvalili stosta: malo Djure, malo Atlanske. Fino fino [smiley]

HT je zvijezda dana

potpisujem,ali to i zaslužuje

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

[cool][thumbsup] Najbitnije da cijelo tržište pokazuje trend rasta , a sutra mislim da će i više.[thumbsup]

deimos: ” Alien: ” Došao ja natrag – sad možemo up [thumbsup] ” Evo ljepo smo te pricekali, da ne propustis nesto… [thumbsup] ” Ma da samo pricekali, nego ste mi i na bidu uvalili stosta: malo Djure, malo Atlanske. Fino fino [smiley]

Jel` čekaš samo izvješća pa onda bris van..ili ostaješ duže???[cool]

Došao ja natrag – sad možemo up [thumbsup]

ja čuo da te nešto stislo oko srca zbog ove korekcije…[proud]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”,
Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja.
Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere.

hanfa.hr

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ajd sad još i Lukovića nek priupitaju malo …

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close