Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja je svrha prodavanja jedne dionice TEP-R-A 15:59:56 1 140,31 140,31

Na VSE eventualno da saznaš tko je sa druge strane.

ljudi moji što je koei postao dosadna dionica …

… povlačim …..[smiley2]

zašto dosadna ? Svaki dan gore, a ti bi da i pada..

slazic:

Koja je svrha prodavanja jedne dionice TEP-R-A 15:59:56 1 140,31 140,31

Na VSE eventualno da saznaš tko je sa druge strane.

ajde, pojasni to molim te…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

i danas loš start, 90.000 kuna u pet minuta na VSE, slabo [smiley3]

Po jučerašnjem završetku je očito da neki fond kupuje Končar . Ista stvar je napravljena prije otprilike tjedan dana kad je počišćeno sve do 620 kn. Imam osjećaj da ćemo se sad opet malo načekati. Vrijeme je da slabe ručice opet naslažu naloge na prodaji….

Po jučerašnjem završetku je očito da neki fond kupuje Končar . Ista stvar je napravljena prije otprilike tjedan dana kad je počišćeno sve do 620 kn. Imam osjećaj da ćemo se sad opet malo načekati. Vrijeme je da slabe ručice opet naslažu naloge na prodaji….

U prvih 5 naloga je svega 699 dionica što je za većeg kupca mala količina. Općenito se smannjio broj naloga na strani prodaje.

Ispravite me ako grijesim.
Da li su ovo prognanicki paketi na SNHO (104kom) KORF (111kom) i na VLHO (104kom)?

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ispravite me ako grijesim.
Da li su ovo prognanicki paketi na SNHO (104kom) KORF (111kom) i na VLHO (104kom)?

Da.

Da li dežurni čuvar cijene na DDJH spava ili čuči na 158 ? Javi se !

točno sam znao, brže bolje netko postavlja na 158 kuna cijelih 1.000 komada na prodaji na DDJH

Eto ga sad. Javio se. 1000 kom na 158,50 kn. Nisam ga trebao zvati.

New Report

Close