Otet od malih ulagača i ovu zadnju sirotinju šta im je ostala u ovoj korekciji !
Drugog objašnjenja nema !
”
Ne vjerujem..
Preko 300 000 malih ulagača ima dionice i pozorno osliškuje sve šta se dešava oko burze…..treba to sve ogulit, nije to lako……trebaće bar 1 godina za to ![cool]
Ijoš jedan skriveni nalog na prodaji ATPL, 440 komada po 2700… Pa kad će to prestat?
kad se mirovinci pokupe na neka “jevtinij” trzista
dabogda se vratili s gacama na stapu
Koja je svrha mostića u ovakvim uvjetima?
Treba tražit povrat love jer sam npr htio kupit ATPL 44 komada po 2700,00 i ostatak od 956 komada jer sam mali po asku dokle ide i sad ispada da sam kupio soma komada po 2700,00 .Gdje je tu pravda ? [shocked]
Jel se Hanfa očitala u svezi tih skrivenih naloga, pa to je čista prevara!
Ako nije, kad misle ?
Pa teoretski, svaki nalog može biti skriven i kako onda trgovati ????????
Pa to otvara vrata nevjerojatnim muljažama……….
cnbc je zanimljiv… [thumbsup]
AJde reci… ne budi tajnovit…
Koja je svrha mostića u ovakvim uvjetima?
Treba tražit povrat love jer sam npr htio kupit ATPL 44 komada po 2700,00 i ostatak od 956 komada jer sam mali po asku dokle ide i sad ispada da sam kupio soma komada po 2700,00 .Gdje je tu pravda ? [shocked]
A ti si baš skuplje htio kupiti?
Sjeća li se netko ovog momka?
Man of big ideas [lol]…
Bio u dućanu neki dan, uzmem mlijeko, 2 kruha, dođem na blagajnu, kad mi žena naplati 7 komada kruha. Pitam ja što je bilo, kaže ona – gospodine, kupili ste 5 skrivenih hljebova
Bio u dućanu neki dan, uzmem mlijeko, 2 kruha, dođem na blagajnu, kad mi žena naplati 7 komada kruha. Pitam ja što je bilo, kaže ona – gospodine, kupili ste 5 skrivenih hljebova
i račun iznosio 50 kuna
i ti joj daš 10 kuna? a ona kaže “A ostatak?”
A ti kažeš: “Gospođo, dao sam vam skrivenih 40 kuna”
[lol]