Fin otpor na Tisku
Kupnja – TISK-R-A
3 1.270,00
24 1.266,00
60 1.265,06
70 1.265,05
4 1.265,03
Prodaja – TISK-R-A
64 1.265,00
30 1.280,00
5 1.283,00
86 1.283,99
43 1.296,99
spremite se za braniteljski napad,zamislite samo bitku sa 400 000 napadaca( prodavaoca) i 50-70 000 cca branioca da obrane HT i Ina , gola egzistencija protiv nas gospode željnih “lake” zarade ,posao mi je takav da sam u kontaktu s puno vlasnika branireljskih dionica i svi baš svi su mi rekli da će prodati prvi dan,,,sjetite se samo pritiska na kupnju udjela HT ,E PA SAD ISTI TAKAV PRITISAK NA PRODAJU ,jedino ako država ne otkupi sve udjele u što čisto sumnjam, blagoslovljeni oni u cashu taj dan …
xmenergy: ” između 2108,92 i 2952,49(30-50%od jučerašnjeg)D.Matovilac [/b] ne. između 2811,89 i 3244,49. [tongue] ” daj mi objasni svoj post
[/quote]da, ali gleda se cijena od jučer koja bi trebal pasti 30-50 % a ne tvoja koja bi bila sa 30-50% na jučerašnjoj
svejedno,sviđa mi se kako razmišljaš pa si stavi to u potpis
[thumbsup]
xmenergy:
”
Možda Novoselec nije Dinko nego Drinko pa eto otkud takva izjava
”
ali drinko će možda dobiti po guzi od drive ce tunga[tongue]
hoće, hoće sigurno će od dr.ive dobiti po guzi![lol]
ludlum:
”
Nasi fondovi ( pogotovo mirovinski) bi trebali ulagati iskljucivo kod nas.Pa to je novac nasih ljudi,branitelja nase domovine.Nemam nista protiv Bosne,Srbije… (imampunodobrih prijatelja) ali tamo ovaj novac se ne treba ulagati.Ovo je iskljucivo da se ulaže u nase
”
Nemoj se ljutit, ali ovo nema nikakvog smisla. Kapital ne poznaje granice, što znači ulagati u HR, baš ništa, gdje je povoljno tamo treba ulagati, naravno, i svi drugi faktori koji idu uz povoljno. tzv. diverzifikacija
Slažem se… kapital ne poznaje granice država, a sigurno niti zarada.
Danas će se promet mjeriti u nano kunama, kako je počelo. [cry]
Osim, ako Drinko ne počne lupat pa opet prolupat…[angry]
THNK-a se brani….HT i INA će opet danas stjerati crobex u plus.
Odbijanac od 4200? Opet. Tržište je kilavo. Čekam dalje.
Evo na DLKV-u polupali nalog od 300 kom po asku.[thumbsup]
vlad1111: ” xmenergy: ” Možda Novoselec nije Dinko nego Drinko pa eto otkud takva izjava ” ali drinko će možda dobiti po guzi od drive ce tunga[tongue] ” hoće, hoće sigurno će od dr.ive dobiti po guzi![lol]
pa zato sam to i napisao.
[cool]
toka:
”
vlad1111: ” xmenergy: ” Možda Novoselec nije Dinko nego Drinko pa eto otkud takva izjava ” ali drinko će možda dobiti po guzi od drive ce tunga[tongue] ” hoće, hoće sigurno će od dr.ive dobiti po guzi![lol]
”
pa zato sam to i napisao.
[cool]
znam, znam…..[lol] [lol] [thumbsup]
spremite se za braniteljski napad,zamislite samo bitku sa 400 000 napadaca( prodavaoca) i 50-70 000 cca branioca da obrane HT i Ina , gola egzistencija protiv nas gospode željnih “lake” zarade ,posao mi je takav da sam u kontaktu s puno vlasnika branireljskih dionica i svi baš svi su mi rekli da će prodati prvi dan,,,sjetite se samo pritiska na kupnju udjela HT ,E PA SAD ISTI TAKAV PRITISAK NA PRODAJU ,jedino ako država ne otkupi sve udjele u što čisto sumnjam, blagoslovljeni oni u cashu taj dan …
koji svi ja neču. neznam s koliko si branitelja prićo sa dva ili tri i nemoj više tako drukat [pray]
Pitanje:
Kada možemo očekivati pad cijena na tržištu nekretnina?
Pad cijena dionica se može drukati, ali nekretnina ne, ne. Zna li tko? Drže cijenu, nedaju…nema šanse.