@Vlad & Co Buduci vidim da vam falim jer me stalno zazivate pa eto upravo se spremam malo dati svoje vidjenje razvoja situacije. Kada stalno “cackate mecku” pa onda kusajte….. [lol] [lol] [lol] [lol]
bio si u par navrata rezolutan u izjavi o daljnjem nejavljanju.
pa si se opet javio svega nekoliko dana nakon odlučnog odstupa.
stoga bi, doživljaja tebe radi, ubuduće trebao nastojati biti dosljedan barem tjedan-dva.
pa bi te neki možda počeli malo ozbiljnije shvaćati.
Razmišljam kako je dobro što imamo avatare, ne moram pročitati nick nego vizualno po avataru preskočim neke komentare jer već otprilike znam što će pisati! Samo izgleda da upravo zbog toga neki često mijenjaju avatare, da im se ne prekoče dosadno isti komentari…
Slažem se, nego kako ćeš preskočiti one koji uopće nemaju avatar, kao ja npr.?
05.03.2008. 09:12
xmenergy
korisnik od: 14.12.2006.
Ivek 123 gdje je nestao NICK Leeson, znaš li možda?
——————————————————————————–
Crobex danas između 2108,92 i 2952,49(30-50%od jučerašnjeg)D.Matovilac
ne.
između 2811,89 i 3244,49.
[tongue]
ivek123: ” @Vlad & Co Buduci vidim da vam falim jer me stalno zazivate pa eto upravo se spremam malo dati svoje vidjenje razvoja situacije. Kada stalno “cackate mecku” pa onda kusajte….. [lol] [lol] [lol] [lol] ” bio si u par navrata rezolutan u izjavi o daljnjem nejavljanju. pa si se opet javio svega nekoliko dana nakon odlučnog odstupa. stoga bi, doživljaja tebe radi, ubuduće trebao nastojati biti dosljedan barem tjedan-dva. pa bi te neki možda počeli malo ozbiljnije shvaćati.
Ma Vlad1111, pusti neka mrtvi pokapaju mrtve.
Mi živi gledamo pozitivno, i uskoro će tako i biti.
Neka metiljaju po 500-ti put o inflaciji, i OMF-ima, ali njihove želje nemaju veze sa stvarnošću.
@misko
Je li, jel čitaš moje postove? Evo ja na avatar stavio frendove sa skijanja iz San Moritza
Slažem se, nego kako ćeš preskočiti one koji uopće nemaju avatar, kao ja npr.?
Isto kao i s onima koji ga uopće ne mijenjaju, dosljedniji su nego oni koji ga mijenjaju s obzirom na trenutne eventualne utjecaje na burzu. Sad bi neki trebali staviti sliku nekog lika iz AZ mirovinskog fonda pa svaki put kad otvorim temu da mi kaže: “BUUUUU, sve prodaj, smak svijeta je…”
da se primjetiti da su se mnogi okomili na gospodina iveka i da se previše prostora troši ne bi li se popljuvalo tu osobu.
smatram da sad ni ovo nisu ni vrijeme ni mjesto za međusobna prepucavanj
Ajmo mi dalje, Europćani krenuli sa velikim plusom.[smiley]
Malo su za pad krivi drukeri…
Pa su onda malo krivi OMF-ovi, OIF-ovi…
S vremena na vrijeme, daytraderi…
Jedno vrijeme su nam za pad bili krivi slovenci…
Za slijedeći pad već imamo krivca. AZ…
Uvijek je netko drugi kriv. Nikad nije krivac onaj koji je odlučio svoj novac staviti na burzu…
On je samo zaslužan kad na burzi bilježi dobitke. [lol] [lol] [lol]
@vlad, krpa, mrzidur, VonBraun, etc,
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=39051 http://www.vecernji.hr/home/manager/3026791/index.do;jsessionid=22EFED72635F1D222F426DC6C847F767.1 [bye][bye][bye][bye][bye]
Ivek, probudio se jesi, ali se nisi razbudio.
Ti uopće nisi bio niti glavna niti sporedna tema/lik moga posta…
eu danas počela zeleno.
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Bude zeleno i kod nas…[thumbsup]
Što mislite kako će tržište valorizirati ove vijesti? Ok, pitanje je retoričko…
Tri zemlje članice Jadransko-američke povelje Hrvatska, Makedonija i Albanija očekuju pozivnicu za članstvo na summitu čelnika 26 zemalja članica NATO-a početkom travnja u Bukureštu. Prema ocjeni Pentagona iznesenoj prošlog mjeseca za vrijeme godišnjeg ministarskog sastanka Jadransko-američke povelje u Washingtonu, sve tri zemlje ispunjavaju kriterije za članstvo.
“SAD smatra da sve tri zemlje ispunjavaju kriterije i vjeruju da će sve tri biti pozvane u NATO”, izjavio je 20. veljače u Washingtonu dužnosnik američkog ministarstva obrane, dodajući kako Washington ima samo jedan od 26 glasova članica NATO-a.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7ecb2b35-5005-4b08-a819-e463daf824e5&ref=lastadd