Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Vlad & Co

Buduci vidim da vam falim jer me stalno zazivate pa eto upravo se spremam malo dati svoje vidjenje razvoja situacije. Kada stalno “cackate mecku” pa onda kusajte….. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

…već je i meni postalo jasno da određeni moraju prije godišnjih izvješća kupovati po jeftinim cijenama…
…malo ih muči to što im ne odgovara cijena i količina koja se nudi…
…htjeli bi još niže, a količinski još više…a to izgleda više neče moči…
…i sada im je panika…

…mene osobno to ne interesira jer sam se natrpao po cijenama koje oni više ne mogu dobiti…osim ako se burza potpuno sruši…a u svakom slučaju odgovara mi da imam niži ulaz od njih…

…normalno je da kada stave na papir koliko se toga nudi i koliki će ulaz imati ako sada počnu kupovati…nisu baš zadovoljni…jer ne mogu se natrpati po ovim cijenama…čim počnu kupovati cijene će već isti dan skočiti najmanje 10%, a to i sve iznad toga im je preskupo…

…i zato računaju koliko će profitirati ako ulete na druga “obečana” tržišta…ali opet im je muka…jer da bi izašli odavde, morat će rasprodat pošto-poto…
…i tako se zbog neznanja ili neiskustva već jedno vrijeme nalaze u pat poziciji u koju su se sami uvukli jer se nisu ponašali kao ostali fondovi koji su koliko toliko branili tržište i po malo nadokupljivali…

…mislim da ipak ne žele izaći…i vjerujem da im se ne isplati…
…ovi nekontrolirani ispadi u javnosti nisu ništa drugo nego očajnički pokušaj da se dobije što povoljnija prilika za ulaz…

…zato, nemojte se ljudi bojat…
…prepustite to onima koji za to imaju razloge…
…mislim da je svima već jasno gdje su se fotelje rasklimale…
…uostalom, zna se da pas laje iz straha…a ne zato što je hrabar…čast izuzecima…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

@Vlad
& Co Buduci vidim da vam falim jer me stalno zazivate pa eto upravo se spremam malo dati svoje vidjenje razvoja situacije. Kada stalno “cackate mecku” pa onda kusajte….. [lol] [lol] [lol] [lol]

na mene tvoji komenti ne djeluju, uglavnom su ćorci.
predviđao si snažan rast tržišta nakon pobjede hdz-a.
o tehničkoj analizi znaš koliko i kirin.
koji je izjavio da svaku godinu pošalje svoj automobil na tehničku analizu.
ti imaš problem prije svega sa sobom, tek potom s drugima: samo čovjek koji nije u dobrim odnosima sa samim sobom može željeti loše i drugima.
nhf, ali konzistentan si u modusu operandi ćija prva i druga derivacija su netom rečene konstatacije preblagog izričaja.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ivek123: ” @vlad, krpa, mrzidur, VonBraun, etc, http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=39051 http://www.vecernji.hr/home/manager/3026791/index.do;jsessionid=22EFED72635F1D222F426DC6C847F767.1 [bye][bye][bye][bye][bye] ” G. Ivek moram Vam reći da sam Vas do ovog posta cijenio. Ali ovime otkrivate izgleda Vašu pravu dušu. Zar ne vidite o kakvim se malverzacijama ovdje radi, zapravo vidite, ali idu u Vašu korist i boli Vas briga za sve ostale. Jadno i patetično od pametnog čovjeka.[angry]

@vlad
, krpa, mrzidur, VonBraun, etc, http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=39051 http://www.vecernji.hr/home/manager/3026791/index.do;jsessionid=22EFED72635F1D222F426DC6C847F767.1 [bye][bye][bye][bye][bye]

Bit će jako veselo Novoselcu ako bude išao na te sigurne burze poput poljskog WIG-a, pogledajte malo kretanje njihovog indexa unazad godinu dana, pa odgovorite u čemu je tamo veća sigurnost nego kod nas, a s druge strane takve izjave direktno utječu na stanje na burzi, i za to bi trebali snositi odgovornost, jer uopće nema uporišta u tome o čemu govore, nadam se da će institucije ove države poduzeti odgovarajuće mjere protiv ovakvih moćnika, koji s jedne strane poduzimaju i za nas laike čudne poteze, kupovanjem pojedinih dionica na ATH, za koje svi, pa čak i najneukiji znamo da su na svojim povjesnim maksimumima. Nadam se da u ovoj državi postoji netko tko može postaviti nekoliko pitanja u smislu načina upravljanja povjerenom imovinom. Iskreno mislim da bi se za takve izjave trebalo iste sekunde zahvaliti na daljnjim uslugama, jer svi oni koji nerealno potiču slom burze, rade protiv ove države i njenih građana.

evo kako kaže poljski WIG o stanju Warshawskog indexa burze unazad 12 mjeseci i po pitanju sigurnosti u ulaganje u istu

http://www.gpw.pl/gpw.asp?cel=informacje_gieldowe&k=3&i=/indeksy_n/indeksy&sky=1

G. Ivek moram Vam reći da sam Vas do ovog posta cijenio. Ali ovime otkrivate izgleda Vašu pravu dušu. Zar ne vidite o kakvim se malverzacijama ovdje radi, zapravo vidite, ali idu u Vašu korist i boli Vas briga za sve ostale. Jadno i patetično od pametnog čovjeka.[angry]

Znam da nisam bas najpopularnije ime na forumu ali nije da zbog toga suze lijem. To sto ste Vi promijenili misljenje o meni – tough luck.

Inace, gdje Vi vidite bilo kakve malverzacije???? To sto OMF i OIF ne lupaju po asku na ovim cijenama??? Ili sto kazu da je trziste precijenjeno 50%? Pa nas nekolicina i tupi neko vrijeme da je ovo sve nabubano do bola i da je preskupo – KADA JE!.

Gospodo, vi svi racunate u odnosu na ATH a to NIJE referentna vrijednost. Prostora za pad jos itekako ima. Fundamentalno smo mi jos uvijek baloncina i to ce se morati ispuhati. Mirovinci uzeli lovu i otisli van. Dobar dio malih investitora se u cashu. Tko ce dici trziste? Nitko. Mora jos pasti da bi se medvjedi preobukli u bikove.

Da stvari idu u moju korist ovog trena ako se bas tako zelite izraziti. Da li me boli briga za sve ostale? Pa stari moj da li si ti zaradio ili izgubio milju kuna kaj ja imam od toga? Pa naravno da me boli briga. Pisao sam iskreno sto mislim kao i (nadam se vecina ovdje), a odluku je trebao donijeti svatko sam. Ja i dalje mislim da je cash daleko najbolji izbor u ovom trenu i da ce na zalost jos duze vrijeme tako biti.

skype - ivek1234

ivek123:

@Vlad
& Co Buduci vidim da vam falim jer me stalno zazivate pa eto upravo se spremam malo dati svoje vidjenje razvoja situacije. Kada stalno “cackate mecku” pa onda kusajte….. [lol] [lol] [lol] [lol]

na mene tvoji komenti ne djeluju, uglavnom su ćorci.
predviđao si snažan rast tržišta nakon pobjede hdz-a.
o tehničkoj analizi znaš koliko i kirin.
koji je izjavio da svaku godinu pošalje svoj automobil na tehničku analizu.
ti imaš problem prije svega sa sobom, tek potom s drugima: samo čovjek koji nije u dobrim odnosima sa samim sobom može željeti loše i drugima.
nhf, ali konzistentan si u modusu operandi ćija prva i druga derivacija su netom rečene konstatacije preblagog izričaja.

Jako lijepo i dubokumno sroceno ali svejedno – idemo dolje i ovo bu jos dugo trajalo. Sorry.

P.S. Pa poslije izbora smo rasli i to solidno. Jedino se trebalo iskrcati oko N.G.

skype - ivek1234

Kakva maestralna izjava, svaka čast majstoru iz AZ-a koji je sa portfeljom većinom sastavljenom od obveznica uspio ubit fond i biti u minusu, nema predaje, a ni brige obično kada su ovakvi naslovi u igri to znači da se ta bagra sprema na kupnju – vjerovatno je i njima dozlogrdilo jer skupljaju toliko keša, a ne troše ga nigdje… ljudi moji kakva poljska kakvi bakarači najbolje da sada iz države (Hrvatske) u kojoj koliko toliko (ne)znaju o stanju tržišta odu na ono tržište gdje još manje znaju…
Sada se dionice lagano skupljaju u manjim volumenima (naravno pod krinkom da ništa nevaljaju), dok se čekaju prve pozitivne vijesti iz Amerike da se to malo pogura…

DALEKO JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA – e pa ni tamo više ne sjaji

Trenutni portfelj ATPL, RIVP, VPIK, ARNT, LRH, ..., a nekada nažalost INGR, DLKV, THNK...

ali svejedno – idemo dolje i ovo bu jos dugo trajalo. Sorry. P.S. Pa poslije izbora smo rasli i to solidno. Jedino se trebalo iskrcati oko N.G.

zapamti ovaj post i ovaj datum.
čujemo se već u 4. mjesecu ove godine.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

zapamti ovaj post i ovaj datum.
čujemo se već u 4. mjesecu ove godine.

A neeeeeee…… Cujemo se u srpnju! To sto ce sada malo skociti oko FI da se nastave iskrcavati ne pusim! Sorry. Pa i sada vam se iskrcavaju kroz skrivene naloge. Nego da mi lijepo vidimo oko sredine ljeta gdje smo. Onda je ili prilika za ulaz ili je fakat sr@nje do bola.

skype - ivek1234

Uzimam svoje nofce i izlazim iz AZ i RFB MF-ova!!

A gdje ćeš onda? Kod Talijana, misliš da su oni bolji?

Razmišljam kako je dobro što imamo avatare, ne moram pročitati nick nego vizualno po avataru preskočim neke komentare jer već otprilike znam što će pisati! Samo izgleda da upravo zbog toga neki često mijenjaju avatare, da im se ne prekoče dosadno isti komentari…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Foto5: ”
G. Ivek moram Vam reći da sam Vas do ovog posta cijenio. Ali ovime
otkrivate izgleda Vašu pravu dušu. Zar ne vidite o kakvim se
malverzacijama ovdje radi, zapravo vidite, ali idu u Vašu korist i boli
Vas briga za sve ostale. Jadno i patetično od pametnog čovjeka.[angry]

Znam da nisam bas najpopularnije ime na forumu ali nije da zbog toga
suze lijem. To sto ste Vi promijenili misljenje o meni – tough luck.
Inace, gdje Vi vidite bilo kakve malverzacije???? To sto OMF i OIF ne
lupaju po asku na ovim cijenama??? Ili sto kazu da je trziste
precijenjeno 50%? Pa nas nekolicina i tupi neko vrijeme da je ovo sve
nabubano do bola i da je preskupo – KADA JE!. Gospodo, vi svi racunate
u odnosu na ATH a to NIJE referentna vrijednost. Prostora za pad jos
itekako ima. Fundamentalno smo mi jos uvijek baloncina i to ce se
morati ispuhati. Mirovinci uzeli lovu i otisli van. Dobar dio malih
investitora se u cashu. Tko ce dici trziste? Nitko. Mora jos pasti da
bi se medvjedi preobukli u bikove. Da stvari idu u moju korist ovog
trena ako se bas tako zelite izraziti. Da li me boli briga za sve
ostale? Pa stari moj da li si ti zaradio ili izgubio milju kuna kaj ja
imam od toga? Pa naravno da me boli briga. Pisao sam iskreno sto mislim
kao i (nadam se vecina ovdje), a odluku je trebao donijeti svatko sam.
Ja i dalje mislim da je cash daleko najbolji izbor u ovom trenu i da ce
na zalost jos duze vrijeme tako biti.

Ivek, kaj ne vidiš da taj isti menagerčić sada priča jedno, prije dva mjeseca radi drugo, prije četiri mjeseca kupuje po najvišim cijenama od svog šefa (vrlo vjerojatno). On ima prostor u medijima gdje može reći što mu odgovara. Ovdje se ne radi o tebi ili meni, ovdje se jednostavno radi da tip radi sa novcima koji mu nisu dobrovoljno dati i boli ga briga za tebe i mene. On ima sve insajd informacije koje ja kao obični ulagač nemam i još to sve brlja po novinama. Pogledaj oko sebe što mediji čine i kakvu moć imaju. Volio bih da i dalje konstruktivno nastaviš kao i do sada a ne da podržavaš likove poput dotičnog Dinka.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

New Report

Close