Dow na 12.000 bodova[bye][bye] Minus 1,70%. Recesija. Potop.
Kako na 12.000?
12,113.66
Izjava je mrak i prije no što mrak pojede naše mirovine dotični gospodin bi trebao pojasniti što je stvarno izjavio. Izjava kako je CROBEX precjenjen za 30-50% povlači za sobom činjenicu da su i dionice u OMF-ovima precjenjene za slične iznose, a to je katastrofa. Nije dosta što pušimo solirajući na burzi nego ćemo i mirovine popušiti.
Ovak cu samo reci medjedu,nesto je govorio zasto ne bi Optimu kupovali,zasto da OMF budu stabilizatori…pa ljepo medo ja u takav fond ne bih stavio ni kune jer kak su kupovali optimu mogli su i zdenku pa cekati preuzimanje,drobis.Imaju malo u Optimi e pa da imaju 100 kuna ja bi bio ljut a kamoli 8 milijuna kuna koje su radnici dali(jel ti znas kolko je to radnika izdvojilo) .Zasto da budu stabilizatori pa zato sto ti radnici koji rade u domacim firmama MORAJU izdvajati novac iz svojih placa koje zarade u tim domacim firmama.Ak tom fondu nije bitno da ulaze u te firme iz kojih oni dobijaju novce nego da ulazu u strane firme da bi Poljacima bile jos bolje place i penzije a nama Hrvatima da se smanjuju place i stim imaju manje penzije,da nase firme propadaju to si mozes vidjet samo u svom brlogu.Svaka cast PBZ-u koji brani nase firme a stim i nase place i mirovine
Ali za nase penzije bi bilo najbolje da crobex ode u ambis, pa da mirovinci pokupuju sve za neku sicu kuna…
[lol]
Netko je pricao po forumu o IPO Agrokora? Imal i kakvih informacija u vezi toga?
Bas da vidim junaka koji bi sad kupovo na tom IPO-u. Mislim da bi bio u dnevniku [lol] [lol] [lol]
moras ti, jelte…?
[wink]
…kolege…nemojte stvarat paniku u avionu jer bi se mogli strmopizdit doli…
…evo jedna pozitivna vijest…
…INA podigla cijene gorivu…
…već i vrabci na grani znaju da to izaziva lančanu reakciju i da zbog toga ostale cijene rastu…
…dakle…konačno možemo očekivati i poskupljenje dionica…[smiley][smiley][smiley][thumbsup]
Ali za nase penzije bi bilo najbolje da crobex ode u ambis, pa da mirovinci pokupuju sve za neku sicu kuna…
a još da je pameti pa pomoć braći mirovincima lupavši po bidu, trodupla zarada [cool]
ludlum: ” Netko je pricao po forumu o IPO Agrokora? Imal i kakvih informacija u vezi toga? ” Bas da vidim junaka koji bi sad kupovo na tom IPO-u. Mislim da bi bio u dnevniku [lol] [lol] [lol]
i pocasni gost u otvorenom[thumbsup]
[]
ludlum:
”
Netko je pricao po forumu o IPO Agrokora? Imal i kakvih informacija u vezi toga?
”
Bas da vidim junaka koji bi sad kupovo na tom IPO-u. Mislim da bi bio u dnevniku [lol] [lol] [lol]
Bio bi kod Joška u “Živoj istini”![lol]
Izjava se može tumačiti i na slijedeći način……Mi znamo koji su OMF-ovi podigli CROBEX na nerealno visoke cijene i oni su prepuni tih bezveznih papira, a ne mi!
gle ameri jure prema plusu… opet su izhebali europu [lol]
deimos: ” Ali za nase penzije bi bilo najbolje da crobex ode u ambis, pa da mirovinci pokupuju sve za neku sicu kuna… ” a još da je pameti pa pomoć braći mirovincima lupavši po bidu, trodupla zarada [cool]
Je, jako lijepo. Samo ko živ, ko mrtav do tad. Predugo mi za čekat.[tongue]