Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dow na 12.000 bodova[bye][bye] Minus 1,70%. Recesija. Potop.

Kako na 12.000?

12,113.66

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Izjava je mrak i prije no što mrak pojede naše mirovine dotični gospodin bi trebao pojasniti što je stvarno izjavio. Izjava kako je CROBEX precjenjen za 30-50% povlači za sobom činjenicu da su i dionice u OMF-ovima precjenjene za slične iznose, a to je katastrofa. Nije dosta što pušimo solirajući na burzi nego ćemo i mirovine popušiti.

Ovak cu samo reci medjedu,nesto je govorio zasto ne bi Optimu kupovali,zasto da OMF budu stabilizatori…pa ljepo medo ja u takav fond ne bih stavio ni kune jer kak su kupovali optimu mogli su i zdenku pa cekati preuzimanje,drobis.Imaju malo u Optimi e pa da imaju 100 kuna ja bi bio ljut a kamoli 8 milijuna kuna koje su radnici dali(jel ti znas kolko je to radnika izdvojilo) .Zasto da budu stabilizatori pa zato sto ti radnici koji rade u domacim firmama MORAJU izdvajati novac iz svojih placa koje zarade u tim domacim firmama.Ak tom fondu nije bitno da ulaze u te firme iz kojih oni dobijaju novce nego da ulazu u strane firme da bi Poljacima bile jos bolje place i penzije a nama Hrvatima da se smanjuju place i stim imaju manje penzije,da nase firme propadaju to si mozes vidjet samo u svom brlogu.Svaka cast PBZ-u koji brani nase firme a stim i nase place i mirovine

Ali za nase penzije bi bilo najbolje da crobex ode u ambis, pa da mirovinci pokupuju sve za neku sicu kuna…

[lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Netko je pricao po forumu o IPO Agrokora? Imal i kakvih informacija u vezi toga?

Bas da vidim junaka koji bi sad kupovo na tom IPO-u. Mislim da bi bio u dnevniku [lol] [lol] [lol]

moras ti, jelte…?

[wink]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

…kolege…nemojte stvarat paniku u avionu jer bi se mogli strmopizdit doli…

…evo jedna pozitivna vijest…
…INA podigla cijene gorivu…
…već i vrabci na grani znaju da to izaziva lančanu reakciju i da zbog toga ostale cijene rastu…

…dakle…konačno možemo očekivati i poskupljenje dionica…[smiley][smiley][smiley][thumbsup]

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Ali za nase penzije bi bilo najbolje da crobex ode u ambis, pa da mirovinci pokupuju sve za neku sicu kuna…

a još da je pameti pa pomoć braći mirovincima lupavši po bidu, trodupla zarada [cool]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

ludlum: ” Netko je pricao po forumu o IPO Agrokora? Imal i kakvih informacija u vezi toga? ” Bas da vidim junaka koji bi sad kupovo na tom IPO-u. Mislim da bi bio u dnevniku [lol] [lol] [lol]

i pocasni gost u otvorenom[thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

[]

ludlum:

Netko je pricao po forumu o IPO Agrokora? Imal i kakvih informacija u vezi toga?

Bas da vidim junaka koji bi sad kupovo na tom IPO-u. Mislim da bi bio u dnevniku [lol] [lol] [lol]

Bio bi kod Joška u “Živoj istini”![lol]

Izjava se može tumačiti i na slijedeći način……Mi znamo koji su OMF-ovi podigli CROBEX na nerealno visoke cijene i oni su prepuni tih bezveznih papira, a ne mi!

gle ameri jure prema plusu… opet su izhebali europu [lol]

deimos: ” Ali za nase penzije bi bilo najbolje da crobex ode u ambis, pa da mirovinci pokupuju sve za neku sicu kuna… ” a još da je pameti pa pomoć braći mirovincima lupavši po bidu, trodupla zarada [cool]

Je, jako lijepo. Samo ko živ, ko mrtav do tad. Predugo mi za čekat.[tongue]

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close