Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dolazi predsjednik SAD-a u Hrvatsku, dobivamo pozivnicu za NATO, podiže nam se kreditni rejting,uskoro ulazimo u EU,svaku godinu sve bolja turistička sezona,dionice pale 50-ak posto, az fond daje izjavu da su dionice precjenjene te da če ulagat u inozemstvo pa takve gamadi nema nigdje.

nista se ne brini, dionice ce skociti kad dodje bush, pa kad dodje pozivnica za nato, i pozitiva iz eu.
jos tri puta ce dionice skociti…
[thumbsup]

Čime se vi bavite, meni su danas brodari , HT, Viro izgledali OK, dok mi građevinari baš i nisu.

Čime se vi bavite, meni su danas brodari , HT, Viro izgledali OK, dok mi građevinari baš i nisu.

mi se bavimo mirovnicima…
hebes brodare, ht i viro…[lol]

Crobex 0,50%, to je jako dobro. Čak nam se i likvidnost povećala na 71 MILI.
Nešto se počelo događati.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Da preduhitrim von brauna, to ne mora imat veze, sutra moze biti drugačije

sad cu ja preduhitriti zmrklica, sutra crobex +1%, a likvidnost oko 65 mil [thumbsup]

Da preduhitrim von brauna, to ne mora imat veze, sutra moze biti drugačije

Fondovski klupko se otpetljava. Kao što kolege kažu malo ih kupuje, ostali čekaju.
Nema ni traga ni glasa maila od Novoselca. Sigurno je sada negdje domeka, pijucka vino, zavaljen,
i boli ga briga za članak i za mirovine. [tongue]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

zmrklic: ” Da preduhitrim von brauna, to ne mora imat veze, sutra moze biti drugačije ” Fondovski klupko se otpetljava. Kao što kolege kažu malo ih kupuje, ostali čekaju. Nema ni traga ni glasa maila od Novoselca. Sigurno je sada negdje domeka, pijucka vino, zavaljen, i boli ga briga za članak i za mirovine. [tongue]

a nije jos doma…
tek je 4, 26h
ak je vec manager mora bit na poslu bar pol sata dulje…i glumiti da radi…
glumiti da razmislja o nasim mirovinama…

Jucer sam gledao Brazilce i meksikance kako im indexi rastu za 2% bez obzira na Amere,danas smo i mi narasli bez obzira na Evropu i Amere,cinimi se vec dva dana da brijemo svoj film i da Ameri opet nemaju utjecaja na nasu burzu, sto jako veseli.[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

Jucer sam gledao Brazilce i meksikance kako im indexi rastu za 2% bez obzira na Amere,danas smo i mi narasli bez obzira na Evropu i Amere,cinimi se vec dva dana da brijemo svoj film i da Ameri opet nemaju utjecaja na nasu burzu, sto jako veseli.[thumbsup]

Je, vidi se stanoviti “decoupling” izmedju nase i EU burzi. To bi sugeriralo da je strani kapital uglavnom uteko. Slovenci recimo jos ljepo prate EU, sto znaci da tamo jos stranci drze dosta pozicija. To je i za ocekivati, ipak su oni u EU, a i ekonomski su razvijenija zemlja.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

moja je procjena da u ovome trenutku jedino i isključivo HT drži cijelo tržište…inaće bi i mi u skladu s daxom svaki dan gubili po 1%
[bye]
oni koji su na strmini dodali još tereta su najviše odgovorni za takvo stanje

da mi je samo znati tko je od fondova napucao cijenu ZABA-R-A kad je Luković prodavao, jesu li tu prste imali iz ZB Investa, nebi me čudilo jer ova ekipa povezna sa ZABOM radi takve vratolomije kad god netko od menadžmenta banke treba dignut neku lovu…..

New Report

Close