RealBear: ” Aj promislite šta bi AZ fond mogao prodavati da namiri rasrđene forumaši koji masovno povlače svoje teškom mukom stečene penzije i daju ih drugima. INGRU možda ? [lol] [lol] [lol] ” prinos na hr obveznice 5,5% inflacija 6,3%…hmmm možda njih [lol] [lol] ili ček, ček nek prodaje dionice i udjele u inozemnim fondovima…ipak su oni na direktnom udaru subprime kredita [lol] osim toga AZ fond se nakrcavao dionicama za vrijeme najjaće korekcije (koju je opet sam stvorio) tako da veću hrpu laži ili neznanja već dugo nisam pročitao… a kad u konačnici zaba vidi što joj je ovaj štreberčić napravio, predviđam nogicu do kraja godine… da ne spominjemo da je AZ fond već imao niske prinose, a kada ga opali po đepu optima i slićne eskapade još će ove godine završiti i u minusu
Ja ipak mislim da je to njihova pila naopako, vrlo vjerojatno slijedi niz pozitivnih stvari za naše tržište, pristupnica za NATO, dolazak Busha će vrlo vjerojatno utjecat na ubrzanje pregovora, poslovanja firmi …..tako da ja ne brinem što Novoselac i njemu slični pričaju. Konačno imamo puno više analitičara i osoba priznatijih od Novoselca koji predviđaju trend oporavka.
AZ fond je od svih mirovinaca najkonzervativniji, naravno da će imati najmanje prinose u godinama dobrim za dionice, ali bez brige sve će oni to nadoknaditi u ovoj godini. [thumbsup]
Mislim da će jedna licenca otići u prndec. (Tako se HANFA obećala)
wunderu link bitte!
AZ fond je od svih mirovinaca najkonzervativniji, naravno da će imati najmanje prinose u godinama dobrim za dionice, ali bez brige sve će oni to nadoknaditi u ovoj godini. [thumbsup]
oni koji su se do sada pokazali nesposobni nekako mi ne uljevaju povjerenje da će u budućnosti imati znatnije prinose…možda kada valoriziraju ulaganje u optimu i slićne bisere [thumbsup]
zatp i jesu kupovali Optimu,
I hvala im na tome, možda su fakat ultimativni međedi. pa sad zakucavaju vlasnika o patos ne bi li izveli preuzimanje po cijeni servera [cool]
Dolazi predsjednik SAD-a u Hrvatsku, dobivamo pozivnicu za NATO, podiže nam se kreditni rejting,uskoro ulazimo u EU,svaku godinu sve bolja turistička sezona,dionice pale 50-ak posto, az fond daje izjavu da su dionice precjenjene te da če ulagat u inozemstvo pa takve gamadi nema nigdje.
kako to misliš da će nadoknaditi i
Mislim relativno u odnosu na druge, a ako cijene obveznica bude rasla onda i apsolutno
wunderu link bitte!
zapravo sam mislio na ovo! [lol]
kad bi se bar trgovalo ovim intenzitetom kak se piše na ovoj temi …. jooooj gdje bi nam kraj bio! [proud]
MiG29: ” zatp i jesu kupovali Optimu, ” I hvala im na tome, možda su fakat ultimativni međedi. pa sad zakucavaju vlasnika o patos ne bi li izveli preuzimanje po cijeni servera [cool]
tih 400 miliona kuna već danas mogu otpisati…to bi im i bilo najpametnije…nekako mi se čini da je ta optima u većoj banani i od industrogradnje….
beholder
RealBear:
” MiG29: ” zatp i jesu kupovali Optimu, ” I hvala im na tome, možda su fakat ultimativni međedi. pa sad zakucavaju vlasnika o patos ne bi li izveli preuzimanje po cijeni servera
”
tih 400 miliona kuna već danas mogu otpisati…to bi im i bilo najpametnije…nekako mi se čini da je ta optima u većoj banani i od industrogradnje….
cujem vec fazana kako tipka odgovor. [lol]