Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam ja smradove cekali su Crobex na 3500-3200 da se ukrcaju a sada je ocito da od toga nema nista i da im trziste lagano bjezi gore,panika je jer su u cashu.Evropa u minusu ,ameri na konopcima a CROBEX u plusu a AZ u panici.

SAM PROTIV SVIH

AZ fond je od svih mirovinaca najkonzervativniji, naravno da će imati najmanje prinose u godinama dobrim za dionice, ali bez brige sve će oni to nadoknaditi u ovoj godini. [thumbsup]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

AZ fond je od svih mirovinaca najkonzervativniji, naravno da će imati najmanje prinose u godinama dobrim za dionice, ali bez brige sve će oni to nadoknaditi u ovoj godini. [thumbsup]

Ti si jedini koji se veselio ovoj vjesti,to sve govori o tvojoj osobnosti i zakoga radis

SAM PROTIV SVIH

A valjda će i vlada reagirati jer ovo je lagano poziv na rušenje tržišta kapitala u Hrvatskoj. Obvezne mirovinske fondove je stvorila vlada, donijela zakone,itd… Ne bi ovo trebalo već sutra prepustiti zaboravu. [angry]

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Erste je Zabina podruznica, a Rajffica je skulaha frku u 11.mj!

kako god okrenes!!!

zivjeli PBZ-CO i Dubravko Štimac!

oni su jedini cuvali trziste svo ovo vrijeme![smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

RealBear:

Ti si jedini koji se veselio ovoj vjesti,to sve govori o tvojoj osobnosti i za koga radis

SAM PROTIV SVIH

GERONIMO
Ti si jedini koji se veselio ovoj vjesti,to sve govori o tvojoj osobnosti i zakoga radis

cini mi se za mossad! [lol]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

teletekst str. 206

zatp i jesu kupovali Optimu, dok je HT, tvornica casha, koji isplacuje 10% postotnu dividendu skup, pa ce naci nesto bolje iza Visokih Tatri.hehehe[lol] [lol]

[thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

teletekst str. 206

WTF? Daj neki info…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Pa kako se neću veselit, ljudi su dobro postupili i imat će zbog toga bolje rezultate i sačuvat će kapitala više nego drugi fondovi. OIFi nek pokusaju kašu koju su zakuhali i na kraju će mirovincima predati najbolje dionice. To je tržište, greške se skupo plaćaju.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

RealBear: ” AZ fond je od svih mirovinaca najkonzervativniji, naravno da će imati najmanje prinose u godinama dobrim za dionice, ali bez brige sve će oni to nadoknaditi u ovoj godini. [thumbsup] ” Ti si jedini koji se veselio ovoj vjesti,to sve govori o tvojoj osobnosti i zakoga radis

Fulo je temu. Misli da je ovo tema korekcija.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close